107 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס פצצות BLU 107\B
דיון

פצצות BLU 107\B

9 הודעות 1,574 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
שלום ..
יש חימוש של פצצות שנקרא : BLU 107\B אי אפשר להשמיד איתם לא טנקים ולא משגרים .. הם מיתפוצצים על סנטימטר מרובע ! אי אפשר לפגוע בהם בכלום .. השתמשתי ב CCIP הנקודה הייתה על הטנק והוא החטיא אותו באיזה מטר ככה .. זה רק אני או שעוד כמה אנשים חושבים שאלה פצצות לא שימושיות ??
טייס בטייסת אבירי הצפון הווירטואלית .

נערך לאחרונה: לפני 19 שנים
#2 · לפני 19 שנים
קודם כל בפעם הבאה תנסה לתת כותרת יותר מתאימה .
בקשר לחימוש - הפצצות\רקטות האלו הן נגד מסלולים , רוב משימות ה-OCA STRIKE הן נגד מסלול (בעיקר , לפעמים גם נגד בניינים בשדה התעופה) , כשיש לך משימה כזו תשים את הפצצות הנ"ל ותראה איך שהמסלול מתפרק.....

Preflight Forums Administrator
#3 · לפני 19 שנים
ה BLU-107 היא פפ"מ (פצצה לפיצוח מסלולים). לאחר השיחרור נפתח מצנח בחלקה האחורי של הפצצה, ולאחר שהיא מתייצבת נדלק המנוע הרקטי שדוחף את הפצצה לתוך המסלול (יש לה רש"ק במשקל 150 ק"ג עם יכולת חדירה), ואז היא כמובן מתפוצצת ומשאירה מכתש נחמד.
#5 · לפני 19 שנים
IAF001 כתב/ה:שלום ..
יש חימוש של פצצות שנקרא : BLU 107\B אי אפשר להשמיד איתם לא טנקים ולא משגרים .. הם מיתפוצצים על סנטימטר מרובע ! אי אפשר לפגוע בהם בכלום .. השתמשתי ב CCIP הנקודה הייתה על הטנק והוא החטיא אותו באיזה מטר ככה .. זה רק אני או שעוד כמה אנשים חושבים שאלה פצצות לא שימושיות ??

רק דבר אחד, כשאתה רוצה להפציץ טנק אני ממליץ לך להשתמש בטיל מאווריק או בטיל ארם...
#6 · לפני 19 שנים
מוטי 🙂
קודם כל זה הארם - AGM-88 Harm
זה לא נגד טנקים , זה נגד סוללות טק"א ו\או AAA .
גם אתה למדת משהו חדש 🙂

Preflight Forums Administrator
#7 · לפני 19 שנים
DeepSpace כתב/ה:ה BLU-107 היא פפ"מ (פצצה לפיצוח מסלולים). לאחר השיחרור נפתח מצנח בחלקה האחורי של הפצצה, ולאחר שהיא מתייצבת נדלק המנוע הרקטי שדוחף את הפצצה לתוך המסלול (יש לה רש"ק במשקל 150 ק"ג עם יכולת חדירה), ואז היא כמובן מתפוצצת ומשאירה מכתש נחמד.

תודה רבה על ההסבר ! בהחלט לא ידעתי את זה ... אז אם כמו שאתה אומר .. נשאלת השאלה :
אם נוצר מכתש כזה גדול .. והפצצה מפצחת מסלולים ... איך זה שהיא לא יכולה להשמיד משגרים ? אלא אם כן במציאות היא כן יכולה ...

עוד 2 שאלות :
1)היא שימושית אותו הדבר כנגד ביניינים ? וזה משנה מאיזה גובה אני זורק אותה ?
2) לא כזה קשור אבל האם AGM 65 היא פצצה מונחית ? (לא לייזר אלא רק מונחית ?)
כי ראיתי את הסרט גודזילה והטייסים אמרו לבחור MAVERICK ואחרי זה GBU UNIT ..

אז זאת סתם שאלה שצצה לי ....
טייס בטייסת אבירי הצפון הווירטואלית .

#9 · לפני 19 שנים
IAF001 כתב/ה:צחת מסלולים ... איך זה שהיא לא יכולה להשמיד משגרים ? אלא אם כן במציאות היא כן יכולה ...

עוד 2 שאלות :
1)היא שימושית אותו הדבר כנגד ביניינים ? וזה משנה מאיזה גובה אני זורק אותה ?
2) לא כזה קשור אבל האם AGM 65 היא פצצה מונחית ? (לא לייזר אלא רק מונחית ?)
כי ראיתי את הסרט גודזילה והטייסים אמרו לבחור MAVERICK ואחרי זה GBU UNIT ..

1. אף פעם לא ניסיתי אבל אני לא חושב שהיא תיהיה יעילה, תנסה. את פצצות ה BLU-107 משחררים בדר"כ בזווית הרבה יותר שטוחה מפצצות "רגילות".

2. דבר ראשון, ה AGM-65 Maverick הוא טיל ולא פצצה (Air-to-Ground Missile). לגבי השאלה שלך, ל AGM-65 יש מספר דגמים.
A/B מונחי טלוויזיה,
C/E מונחי לייזר,
D/F/G מונחי חום.

חוץ מסוגי ההנחייה ישנם עוד מספר הבדלים בין הדגמים, וחלק מן הדגמים משתמשים באלמנטים מדגמים אחרים. ה G לדוגמא מבוסס על ראש הביות של ה D, אבל בעל הרש"ק הכבד יותר של ה E ו- F.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.