63 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 S
בית פורומים משחקים / נוסטלגיה משימת תידלוק אוורי
דיון

משימת תידלוק אוורי

20 הודעות 3,305 צפיות לפני 20 שנים
#3 · לפני 20 שנים
איך אני זוכר את USAF פעם הייתי מצליח לתדלק בלי בעיה אבל אחרי כמה זמן ששמתי את המשחק מחדש לא הייתי מצליח אז הייתי עושה טייס אוטומטי וזה נחשב שאני עשיתי 😄

Preflight Forums Administrator
1
106thE-LOL
3,174 פוסטים · נתניה
#4 · לפני 20 שנים
Ronen_101 כתב/ה:איך אני זוכר את USAF פעם הייתי מצליח לתדלק בלי בעיה אבל אחרי כמה זמן ששמתי את המשחק מחדש לא הייתי מצליח אז הייתי עושה טייס אוטומטי וזה נחשב שאני עשיתי 😄

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן את האמת זה ממש לא קשה לעשות את התדלוק! ואם כן אז כמו שאמרת תמיד יש את הטייס האוטומטי!
#5 · לפני 20 שנים
איך במשחק של חיל האוויר האמריקאני יש מטוסים ישראלים?! 😱 , או שהורדת סקינים?......
#8 · לפני 20 שנים
כשמגיעים לתדלוק ועם הצינור שמגיע מהמטוס תידלוק למטוס צריך לעשות משו כדי שזה יכנס או שזה אוטומטי? אגב USAF פועל על אקס פי ויש לו מתכונת של כוכב כחול גם במכ''ם זה אותו הדבר כמו בכוכב כחול. ויש לו גרפיקה אותו הדבר.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#10 · לפני 20 שנים
ממש תמונות יפות אחי כול הכבוד
ואני מקווה שכבר השבוע אני יצליח לסיים את החתימות
עכשיו פשוט יש 3 בגרויות וגם היד הזאת דפקה אותי
ממש תידלוק יפה אחי 😎
#14 · לפני 20 שנים
106thE-LOL, 106thE-LOL, שלחתי לך שם הודעה למה לא ענית לי ואני מעונין ב USAF אתה יכול לתת קצת פרטים?
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#15 · לפני 19 שנים
THE_PILOT כתב/ה:כשמגיעים לתדלוק ועם הצינור שמגיע מהמטוס תידלוק למטוס צריך לעשות משו כדי שזה יכנס או שזה אוטומטי? אגב USAF פועל על אקס פי ויש לו מתכונת של כוכב כחול גם במכ''ם זה אותו הדבר כמו בכוכב כחול. ויש לו גרפיקה אותו הדבר.

כוכב כחול יצא בשנת 98 והיונייטד סטייטס יצא בשנת 2002.. שיפרו שם כמה דברים וחידשו.. המשחק לא כל כך ישן ובגלל זה הוא פועל יותר טוב על אקס פי ואחלה תמונות!
אייסיקיו - 255520005
מסנג'ר - nok5573@bezeqint.net
http://www.ivao-il.org/

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.