128 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון עדכו האתר - חשוב לקרוא
דיון

עדכו האתר - חשוב לקרוא

7 הודעות 1,825 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 20 שנים

לכל חובבי הסימולטורים שלום!

אנחנו כעת מנסים להריץ עדכון משמעותי באתר שעלול להשפיע על תיפקודו התקין. אם לא תצליחו לגלוש כראוי או שתיתקלו בדברים מוזרים, אין מה להיבהל, הכל יסתדר כאשר נסיים עם העידכון של האתר. העדכון אותו אנו מנסים להתאים לאתר ולהתקינו הוא עידכון בשם "GoogleTap" שיתרום לאתר בכך שיגרום לו לעלות ראשון במנועי חיפוש הפופולארים.

בנוסף, ננסה לעדכן את אזור הגלריה ולגרום לכך שכל תמונה שתישלח אלינו יופיע עליה באופן אוטומטי לאחר הכנסת לגלריה הלוגו והכתובת של האתר!.

כל דברים אלה נעשים במטרה לקדם את האתר ולגרום לכך שימשכו לאתר יותר ויותר אנשים.

צוות פרייפלייט
#2 · לפני 20 שנים
עדכון האתר הושלם! כמו שאתם רואים ב Adress bar הכתובת של האתר נהיו הרבה יותר קצרות מה שיגרום לכך שגוגול יעלה אותנו ראשונים במנוע חיפוש!.

אם אתם נתקלים בבעיה באתר או מוצאים תקלה כל שהיא נא לדווח! תודה! 😁
#3 · לפני 20 שנים
106thE-LOL,

יפה מאוד רועי !
בהצלחה בהמשך !
*אני מקווה מאוד שלא יהיו בעיות ,זה האתר היחיד שקשור לפאלקון שעולה אצלי בעבודה,עקב החסימה....* 😁

עריכה:
רועי,הנירשם המאה(שאנחנו קרובים אליו) זוכה בפרס? 😛
הייתי פעם פאלקוניסט......
#4 · לפני 20 שנים
כל הכבוד ורועי כמו שרואים האתר גדל מההתחלה שעוד היינו פה בקושי 10 אנשים וזה ממש יפה אני מקווה שזה ימשיך לגדול צריך גם לדאוג לקהילות של הסימולטורים האחרים זה ממש יעזור לאתר

Preflight Forums Administrator
#5 · לפני 20 שנים
תודב רבה! אני רק מקווה שימשיך ככה! לפי מה שהבנתי העדכו הזה ממש אמור לעזור לנו לעלות במנועי חיפוש!

לא יודע אם שמתם לב אבל אנחנו כבר מופיעים בין הראשונים, העידכון הזה אמור לדחוף אותנו גם מעל GAMER 👿 חחחחחחחחחח
#6 · לפני 20 שנים
Peled כתב/ה:106thE-LOL,

יפה מאוד רועי !
בהצלחה בהמשך !
*אני מקווה מאוד שלא יהיו בעיות ,זה האתר היחיד שקשור לפאלקון שעולה אצלי בעבודה,עקב החסימה....* 😁

עריכה:
רועי,הנירשם המאה(שאנחנו קרובים אליו) זוכה בפרס? 😛

אפשרי אפשרי... יש רעיונות?? 💡
#7 · לפני 20 שנים
106thE-LOL,

רועי האלן !
השעה 2 בלילה כבר שעתיים שאני מנסה להיכנס לאתר...ויש לי בעיות...כרגע זה בסדר...
רק לידיעה....
הייתי פעם פאלקוניסט......

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.