72 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון F-35
דיון נעול

F-35

44 הודעות 6,063 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
האף 35 הוא מטוס רב משימתי..
הראפטור מגיע ליותר ממאך 1 ללא מבער אם אני לא טועה..{זה רציני ביותר 😎 }
#2 · לפני 19 שנים
לא הכל זה מהירות.
אמרתי שהרפטור נבנה רק להתמודדות אווירית, כמובן שהוא יכול לתקוף קרקע אבל זה בכלל לא ההתמחות שלו.
הרפטור ינצח בקרבות אוויריים ככל הנראה.
ומהירות זה לא הכל בקרבות אוויר, יכולת התמרון של האף 35 מעולה ואף אולי יותר טוב מהרפטור בכלל המנועים המתכוונים בלי לזלזל בF-22 שיש לו יכולות מצויינות ועושה את תרגיל הקוברה ועוד תרגילים כל כך טוב ויפה.
ובכלל האפ 35 גם מאוד חמקני בנו אותו אותו את הצורה שלו שלרדרים יהיה מאוד קשה להחזיר אותות.
כחבילה שלמה הייתי קונה את האפ 35 כי הוא מספיק טוב לקרבות אוויר נגד כל אויב אפשרי(לאף אחד בעולם אין F-22 וגם לאוייבים אין F-15 לסעודיה יש אבל הם בסדר) הוא יכול להסתדר מצויין עם כל המטוסים הרוסים ויורופייטרים והחיקויים האיראנים 😄 .
#3 · לפני 19 שנים
יכולת התמרון של ה F-35 לא יהיה מי יודע מה, כרגע ההערכה היא שהיכולת תמרון תהיה כמו של F-16 , שזה לא רע, אבל רחוק מאד מהיכולת של ה F-22.

מעבר לזה, הגירסה שאנחנו נקבל קרוב לוודאי לא תכלול את המערכת הווקטורית שמקנה לו את היכולת להמראה ונחיתה אנכית, פשוט כי אנחנו לא צריכים את זה. גם ככה המערכת הווקטורית היא לא מוסיפה ליכולת תמרון שלו בקרבות אויר, אלא בלעדית לפונקציה של נחיתה והמראה אנכית, כך שאנחנו לא מפסידים כלום.

יש שלושה גרסאות ל F-35:

גירסה של חיל האויר האמריקאי (זו הגירסה המיועדת לנו)

גירסה של חיל הים האמריקאי (קצות כנפיים מתקפלות כמו ב F-18 )

גירסה של חיל הנחתים האמריקאי (והוא היחיד עם יכולת המראה ונחיתה אנכיים)
its not a bug, its a design feature
#6 · לפני 19 שנים
Eagle King כתב/ה:צודק...
וFoxbat, כך יראה האף 35 בסכימה הישראלית (קרדיט לאתר דגם):
http://www.pbase.com/degem/image/36621138

נראה מגניב.
גם בנוגע לחיל האוויר שיקנה את ה-F117. למה הוא צריך אותו? הוא לא עובר את מהירות הקול, הוא לא אווירודינמי וקשה להטיס אותו, הוא חמקן אבל באור יום רואים אותו (מטוס 117 התרסק בעירק...) וגם הוא פגיע.
ולמה שנקנה עוד מטוסים, אנחנו מסתדרים עם ה- F15 F16. זה סתם תצ'ופר. וגם בכלל שמעתם על מספר וסוג המטוסים שיש לחילות האוויר של מדינות ערב?
הבעיות של מדינת ישראל הם: איראן- הפצצה של הכור הגרעיני יגרור שיגורי טילים, סוריה- הברחת נשק לחיזבאללה, חיזבאללה.

תחשבו!
#7 · לפני 19 שנים
קראתי בעיתון שהיה אפשר להטיס את ה-f35 ללא טייס.
מאור פאר
#8 · לפני 19 שנים
התפלאתח שלחיל הים האמריקאי אין את הגרסא עם יכולת המראה ונחיתה אנכית
פשוט כי על נושאות מטוסים יותר קל להנחית ככה מטוס מאשר עם ווהעצירה
ולי נראה שישראל יותר בכיוון של אף 22
#9 · לפני 19 שנים
הנה לכם כתבה שלקוחה מבטאון ח"א...גליון מספר 171.

אגב מטוס מכוער....Slim...אחרי שיחה עם מישהו מנוסה....הבנתי שלמטוס יש פוטנציאל....

http://www.iaf.co.il/Templates/Journal/Journal.In.aspx?lang=HE&folderID=1774&subfolderID=1775&docfolderID=1780&lobbyID=50&docID=26025

זה בקשר לF35....
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים
#10 · לפני 19 שנים
טוב...כנירא יש לך עוד הרבה ללמוד על האווירודינמיקה...(וכןם אני לומד את זה😉 )
118...Big things are done secretly
#11 · לפני 19 שנים
הערכה היא שעד 2014 חיל האויר ירכוש 100 מטוסיf-35 והם יחליפו את הf-16
#12 · לפני 19 שנים
רגע אז אני לא מבין..למה רוכשים f16i אם מתכוונים להחליף אותם בעוד 10 שנים?
#13 · לפני 19 שנים
orkazaz מה אתה מקפיץ נושא משנת טרמפמפו... אני חושב שכדאי לנעול את הנושא!
סיכום של הכל.. יצאה משלחת מחיה"א לבדיקת הצעה של 100 מטוסי F 35... יכול מאוד להיות שבקרוב תראו אותם עם הסכימה הישראלית.. זהו!
אייסיקיו - 255520005
מסנג'ר - nok5573@bezeqint.net
http://www.ivao-il.org/

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.