דור, שוב... תקרא טוב מה אני כותב!
אני לא בעניין של מלחמות עם BMS/OF או GF או OF fanbois... אחרי הרבה ויכוחים ו"מלחמות" פשוט הפסקתי עם זה כי זה בזבוז זמן אחד גדול... יש לי יותר מידי דברים לעשות גם ככה... אז סופית, אני לא בקטע יותר של לשכנע אף אחד, לריב עם מישהו, אפילו מהויכוחים הקטנים פה על OF/RV כבר דיי נמאס לי... שכל אחד יטוס מה שהוא רוצה... אני עושה את מה שאני עושה קודם כל כי אני נהנה מזה... בניגוד למפתחים של OF אנחנו גם נוטים לשחרר בסופו של תהליך ולא להשאיר את הקהילה עם תמונות וסרטונים מאיזו גרסה חלומית של FM או JHMS או איך שלא קוראים לזה... אתם אולי לא מבינים את הראש של FF/RV... אנחנו לא OF, אנחנו לא חבורות אליטות שמתייחסים לקהילה בזלזול מתמיד ואוהבים רק את החברים שלהם... למה אתם חושבים שלא ידענו ש RV הראשון דלף הרבה לפני השחרור? למה לא עשינו כמו OF והודענו שאנחנו לא נשחרר יותר כלום בחיים? פשוט כי הראש שלנו אומר אחרת... אם לא שמתם לב OF כל הזמן זורקים על כולם אבל ממשיכים לקבל הערצה עיוורת (שלא לדבר על בטא-טסטינג חינם
😂)... אני לא מדבר על GF והחבורה של Naldo שהוא גם קצת מתלהב לפעמים אבל סה"כ בחור טוב... אני מדבר על OF/BMS האמיתיים! אלה עם הקוד... אלה שכתבו את כל האויוניקה ב OF... הם הודיעו על "פירוק" ועל זה שהם לא ימשיכו לפתח בגלל הדליפה ההיא... אתה מבין? בגלל שאיזה אדיוט החליט להפיץ גרסת בטא, הם "מענישים" את הקהילה
😂... אתה קולט את הזלזול וההתלהבות שיש להם מעצמם???
וזה לא מעניין אותי כמה הם מוכשרים, אני לא אגיד לך שהם לא, כי הם הוסיפו ושיפרו המון דברים בצורה מעולה... אבל יחס כזה מזלזל??? על מה??? אם יש דבר אחד שאני לא יכול לסבול זה אנשים שתופסים מעצמם... ושוב לא נכון לעשות הכללות, יש שם אנשים מצויינים ב OF/BMS אבל כנראה שמי שקובע שם את המדיניות רוצה שזה יהיה ככה...
אז זהו, אתה מבין? אנחנו כבר מזמן לא באים להוכיח כלום לאף אחד... ש OF/BMS יעשו מה שהם רוצים... ישחררו או לא, ימשיכו לפתח או לא, זה לא מזיז לי... אנחנו נמשיך לעשות מה שאנחנו אוהבים...
לגבי העניין של הפרסום, שוב אין לי שליטה על מה שכל אחד מ FF/RV מפרסם או אומר.. לא על אראגורן ולא על Molnibalage שלפעמים פשוט מדבר שטויות במיץ... אין מה לעשות...
מצד שני גם Mav-jp קצת פלצן אתה לא חושב? (טוב הוא צרפתי, אחרי הכל
😂) עם כל הרשימה הארוכה שהוא עשה אז, אני לא אלך לריב איתו כי הוא בסה"כ בסדר... אבל עדיין הם (OF/BMS ) אוהבים "לעקוץ" אותנו לפעמים... אז פעם זה הזיז לי יותר... היום הרבה הרבה פחות... רוצה להגיד שיגיד... רוצה להתלהב שיתלהב... תאמין לי שהוא בטוח קצת אוכל את עצמו על זה שהוא פיתח קוד FM כזה איכותי ולא יכול לשחרר אותו לקהילה... כמו שאמרתי לך פעם, כמו שהקהילה רוצה לקבל, ככה מי שמפתח גם כן רוצה לשחרר... ואני בטוח ש OF גם מענישים קצת את עצמם על זה שהם לא משחררים כלום החוצה... מבטיח לך שהם כבר שינו ושיפרו הרבה מאז הדליפה ההיא של OF... מתי תראו את זה? אין לי מושג ולא ענייני...
@MtalHead
הגישה שלך היא הכי נכונה לדעתי...
כשאני מדבר על FPS ב OF, אני מדבר על עובדות... אם פעם זה היה עם קצת כיף "להכניס להם" ב FW... היום אם אני אומר את זה, אני מדבר מתוך מה שראיתי... יש לי היום מחשב חזק, אבל השקעתי בו בעיקר כדי שאוכל להנות מ RV עם האפשרויות הגרפיות הכי טובות שאני יכול להשיג... אבל ב OF אני מקבל הרבה פחות FPS... ככה שהיחס נשאר בערך אותו דבר למה שראיתי עם המערכת הקודמת... עדיין אם אני אנסה לטוס ב OF בקמפיין מלא יחידות מסביב (ואם מישהו לא יודע מה ההגדרה של "מלא" יחידות אני אשלח לו משימה שיש לי שמורה ב RV... ) ה FPS צונח בצורה ממש קיצונית, לערכים שלא נראים ב RV יותר... וזה לא הבדל קטן. אנשים נוטים להתעלם ולהגיד "כן כן שמענו אותך..." אבל בעיית ה FPS הייתה בעיה קשה מאוד בפאלקון לאורך כל השנים, עוד מהימים העליזים של SP3...

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200