דור... אני משתדל לענות בצורה יפה בקטעים האלו... כמו שראית מפתחים ומשתמשים אחרים ב FF רואים את ההודעה שלך בפורום שם כחצופה משהו... אבל בכל זאת...
לגבי ה DB... ת'אמת, אני לא מומחה ל DB... ואין לי זמן או כוח לעקוב אחרי כל מה ש Ranger עבד עליו... אני רק יכול להגיד לך שהבן אדם עבד שעות על גבי שעות כדי שה DB יהיה יותר נקי ומסודר... אתה יודע מה זה אומר? בלי טקסטורות מיותרות במודלים שפשוט סתם מעמיסות כל פעם שהמודל מרונדר...
ויותר לעומק אתה יודע מה זה ה DB של פאלקון??? אתה יודע מה זה Parent? מספרי CT? אתה יודע מה זה LOD והערכים שלהם ולמה הם משמשים??? אתה יודע כמה אובייקטים יש ב DB של פאלקון? אם כן, אז אתה אמור להבין... אם לא אני לא מאשים אותך... ה DB של פאלקון מבולגן כבר הרבה הרבה שנים... אז סופסוף מישהו לקח את היוזמה וסידר אותו... אל תחשוב שזה פשוט, כולל הכנסת כל הקוקפיטים שנוספו, העצים, המודלים שהשתנו, הטקסטורות שנוספו וכו' וכו'... זה לא עניין פשוט... במיוחד כשאתה מכניס את העובדה שה DB של RV לא משתמש רק ב LE אלא גם בכלים מיוחדים שקשורים למנוע DX...
דור, לסיכום בוא אני אסביר לך... למי שיושב בצד תמיד הכל נראה קל... אבל בפאלקון שום דבר לא קל... וכמה שאתה חופר יותר עמוק זה רק הולך ומסתבך...
כל הביקורת הזאת מתחילה דיי להימאס האמת... אם אתה חושב שאנחנו מעכבים בכוונה אז אין לי מה להגיד לך...

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200