106 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World operation lion-מבצע אריה משימה קהילתית יום חמישי 4.10.2018
דיון

operation lion-מבצע אריה משימה קהילתית יום חמישי 4.10.2018

43 הודעות 3,520 צפיות לפני 7 שנים
#6 · לפני 7 שנים
יופי של עבודה בקהילה. כ 17 משתתפים בשרת שהחזיק יפה בלי בעיות.
כבוד!
"ציפור היושבת על ענף, לעולם לא פוחדת שהענף ישבר, כי האמון שלה הוא לא בענף עצמו, אלא בכנפיים."
#7 · לפני 7 שנים
yohay כתב/ה:יופי של עבודה בקהילה. כ 17 משתתפים בשרת שהחזיק יפה בלי בעיות.
כבוד!

למיטב הבנתי ביצעתם את המשימה הנ"ל בשנית.

למה לא יצאה הודעה לכל הקהילה בפורום על כך שהולכים לבצע זאת?
לא כולם נמצאים בקבוצת הוואטסאפ של DCS..
#8 · לפני 7 שנים
צודק.
כל יום חמישי יש משימה וחייבים להרשם מראש, חייבים להצטרף לקבוצת הואטסאפ הייעודית למשימה ובחירת מטוס, חייבים לקרא ולהבין את התדריך מראש ולהגיע טכנית מוכן. אנחנו מאד מקפידים על דברים אלו. ומי שלא נמצא בקבוצת הואטסאפ של DCS גם מפסיד המון מידע על פעילויות במשך השבוע שמפורסמות רק שם.

אגב, נשמח למתנדב קהילתי שיהיה אחראי על הפרסומים כאן.בואטסאפ קל יותר נגיש יותר קל להעלות סרטונים ותמונות והמידע הוא מיידי. נכון שזה לא שורד זמן ולא מגיע קהל רחב אבל זה המחיר. לכן מי שיתנדב לקחת על עצמו ריכוז קהילתיי של המידע ולהעלות כאן --יבורךךךך
"ציפור היושבת על ענף, לעולם לא פוחדת שהענף ישבר, כי האמון שלה הוא לא בענף עצמו, אלא בכנפיים."
#9 · לפני 7 שנים
הייתי שנתיים בקבוצת הוואטסאפ הקהילתית ומה שחוויתי לרוב זה ספאם נוראי.

שמח בשבילכם שגרעין קהילת ה-DCS זה הוואטסאפ בלבד.

אותי הפסדתם.
#10 · לפני 7 שנים
נאלץ להסכים עם GoG במקרה הזה.
אמרתי זאת גם אתמול לאחר המשימה..
מי שמתכנן את המשימה ומרים תדריך שלם בפוסט פה בפורום, אין לו שום בעיה (אם הוא רוצה כמובן) לשים גם לינק הצטרפות/רישום לקבוצת הוואטסאפ הזמנית לאותה משימה.

ככה שיוחאי, התירוץ הזה של לשבת בתוך קבוצת הוואטסאפ של DCS, ממש לא רלוונטית כאן.
!Control, control, you must learn control
#11 · לפני 7 שנים
מסכים. גם כאשר חוזרים על אותה משימה בשבוע אחרי, צריך להיות הודעה בפורום (למעשה התדריך של המשימה) עם לינק לרישום לקבוצת וואטסאפ של המשימה ולטבלאת רישום עבור ביצוע רישום מחדש לסלוטים. לא לקחת כמובן מאליו את מי שהשתתף בשבוע הקודם כמגיע בטוח.

בהחלט ניתן ליישום, וחבל להפסיד אנשים שרוצים לטוס עם הקהילה.

אלון / ViFF
its not a bug, its a design feature
#12 · לפני 7 שנים
ההערה של GOG לגבי עידכון כאן בפורם נכונה כפי שכתבתי ויש מתנדב פריפלייט שיעדכן את הקהילה בפעילות.
#13 · לפני 7 שנים
הייתי שמח להתנדב אילו לא הייתי בשר טרי כאן (למרות שזו אחת הדרכים ללמוד מה קורה כאן).
אומרים שגם חלק מהנהגים הם טייסים (-;

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.