זה בסדר אחי,
😛 😉 אולי אני טעיתי אולי גם אני אבל זה נכון לפי מה שאני יודע...
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
THE_PILOT, אני אבדוק את זה אחי.
klingo18, תזמין את אח שלך לפה. דרך אגב באיזה בסיס הוא נמצא.
flash, כיום בשנת 2006 בהחלט ניתן להתקבל במגמת קרב, שים לב בקישורים למעלה.
לדעתי הם בודקים כל מקרה לגופו, ואם הם רואים כשרון הם לא נראה לי יפסלו...אי אפשר לדעת איתם...חיל האוויר הישראלי 🤔 בחיל האוויר היפני למשל לא פוסלים על משקפיים בכלל.
דרך אגב גם אבא שלי טייס קרב לשעבר, וכיום טייס אזרחי. ביקשתי ממנו שיברר לי, הוא חושב שאפשר להכל חוץ מקרב. מחר אני ידע ואני אפרסם את מה שהוא יגיד לי 🙁
כמו שציינת וכמו שגם אני אמרתי הבעיה היא לא המשקפיים עצמם כי אם הגדלת המספר בעקבות המכישור של המטוס. אם אני לא טועה יש בדיקה שנקראת בדיקת קרקעית העין שיכולה לבדוק אם המספר יכול לגדול. תסתכל בקישור שהבאתי(השני) ותיווכח לכך שזה אפשרי. בכל מקרה, מה רע בטייס מסוקים למשל? זה גם סבבה 🥊
ומה אם מי שיש לו אסטמה ???(לי אין אבל לבן דוד שלי יש )
meni12321, בנוכע לאסטמה פעילה פוסלים ישר (זה סעיף פוסל). אם הייתה לך בילדות ואין לך אותה עכשיו אז עושים לך בדיקות בכדי לראות שהאסטמה באמת עברה.
klingo
נראה לי מוזר טיפה שפתאום כל המשפחה שלך טייסים וכל זה אבל לא משנה....
maverick23, מה מוזר? זה לא פתאום.
אח שלי בבסיס(או שזה השם של הטייסת) נבטים או משהו כזה, אני לא יודע בדיוק את השם, הוא היה בזמנו חובב גדול של"כוכב כחול"
דרך אגב, ביררו לי ואפשר עד מספר 2.5 .בוא נגיד שזה לא מה שיפסול אותך
klingo18, רגע קיבלת זימון? אני לא מבין.
לא...אני בן 16 בקושי, אבא שלי שאל כמה אנשים בחיל האוויר.
הלוואי שאני יקבל זימון שאני אחרי צו ראשון🙂🙂🙂
klingo18,
תראה...לא ניראלי שאפשר לפסול אותך...כי חיל האויר שלנו לא מוותר על אנשים שמתאימים לטייס...("הטובים לטייס"
😉 וגם יש את הדבר הזה על המשקפיי קסדות אני חושב...דבר אחרון....מצאתי נקודת מבט נחמדה להסתכל על זה...גם מפקד חיל האויר וגם הרמטכ"ל...שניהם טייסים...ולשניהם יש משקפיים...ושניהם טסים אני חושב....אולי הרמטכ"ל פחות אבל גם...
בהצלחה לך
דור טל
מהירים כברק, עוקצים כעקרב
תודה דור. אבל לידע כללי המשקפיים שלהם זה אחרי שהם כבר היו טייסים...בכל מקרה, הבעיה היא שיש להם הרבה מועמדים כשירים-בלי משקפיים, עם קב"א גבוהה והכל...אבל ניראה, אני מקווה שיוותרו= או שיתנו לי אישור של חריג 👏
klingo18 כתב/ה:לא...אני בן 16 בקושי, אבא שלי שאל כמה אנשים בחיל האוויר.
הלוואי שאני יקבל זימון שאני אחרי צו ראשון🙂🙂🙂
עצה שלי אל תשתמש בקישורים של אבא שלך ואח שלך אלא תעשה הכל בכוחות עצמך. ככה אתה תעריך יותר את עצמך ואתה תוכל להגיד שעשית את בכוחות עצמך.
klingo18 כתב/ה:תודה דור. אבל לידע כללי המשקפיים שלהם זה אחרי שהם כבר היו טייסים...בכל מקרה, הבעיה היא שיש להם הרבה מועמדים כשירים-בלי משקפיים, עם קב"א גבוהה והכל...אבל ניראה, אני מקווה שיוותרו= או שיתנו לי אישור של חריג 👏
אתה כולה בן 16 ובגיימר אתה מתלהב שאתה אחרי צו ראשון ומתנשא על אנשים?שלא נגיד גם ששיקרת להם...