86 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים הצעות לשיפור / הערות ומתן פידבק בנוגע להשתתפות ותגובות המשתמשים
דיון

בנוגע להשתתפות ותגובות המשתמשים

9 הודעות 1,903 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
חבר'ה קחו לתשומת לבכם משהו ששמתי לב אליו:
אני מבקש ממכם תנו פידבק
שמתי לב שפעמים רבות אנשים מפרסמים קישורים
יש מצב של קרוב ל300 צפיות ואולי איזה 12 תגובות
אז תנו קצת פידבק אנשים משקיעים בשביל שתוכלו להנות מהלינקים
מקווה שהבהרתי את הנקודה שלי
בברכה
Maverick23
#3 · לפני 19 שנים
מה לעזאזל הדיון השטותי הזה?!
שיהיו גם 10000 צפיות, מי שלא רוצה לא חייב להגיב, גם אם זה לא מנומס לפי דעתך, אבל אף אחד לא מכריח אף אחד להגיב בפורומים....
#4 · לפני 19 שנים
אחי זה לא הכוונה של להכריח אנשיים להגיב זה מן מצב כזה שאנשיים משקיעים בפורום ואין תגובות ושמע זה מבאס :/ אז הוא התכוון שאנשיים יתנו קצת פידבק :/
#6 · לפני 19 שנים
תקשיב,אנשים יגיבו אם יש להם מה להגיד ולא סתם יגיבו כדי להביא פידבק,ויש אנשים שסתם מגיבים ומהנהלים מעירים להם על זה,בגלל שהם מגיבים סתם,אז מה שאתה אומר זה בכלל לא נכון(לפי דעתי).
#7 · לפני 19 שנים
Maverick23, אתה לא יכול להגיד לאנשים להגיב. אם הם רוצים שיגיבו. אם לא אז לא.
יש כאן קבוצה שמדברת ויש את השקטים שלא רוצים לרשום תגובות ולשוחח ואני מכבד את זה.
#8 · לפני 19 שנים
אני אישית מעדיף להגיב כשיש לי משהו ענייני להגיב, במקום לרשום "יפה אחי!!!!!!!!!111" , וככה זה רוב התגובות פה לצערי.
#9 · לפני 19 שנים
עוד משהו שמתי לב לגביו וזה מתחיל לעורר תחשות לא טובות.
ככל שמספר ההודעות עולה ככה הדרגה מתקדמת יותר ויותר אז יש משתמשים שחושבים שזה יתן להם משהו והם מתחילים לכותב סתם תגובות אפילו לא ראו את התמונה וישר לכתוב יפההה אחחיי!!!! כמו שEagle Driver, אמר לגבי זה, וזה מתחיל להיראות ממש אבל ממש לא טוב.
אני אתן לכם דוגמה למשל יש משתמש אני לא אציין את שמו שהוא כבר שלח הודעה איזה יפה- אז מרוב שהוא רוצה לעלות בדרגות הוא כתב באותו אשכול שוב איזה יפה וכל הכבוד-תחשבו לבד מה הוא רוצה לעשות...
אין לי מושג לאן זה יתפתח אבל חייבים לשים לזה סוף.
אנשים בבקשה ממכם זה לא יעזור לכם בכלום העלייה בדרגות תתחילו להתנהג כמו בני אדם ולא כמו בשפת רחוב- המנהלים עושים כאן הרבה מאוד מאמץ כדי שיהיה לכם נוח וטוב באתר אז תכתבו יפה ולעניין לא כמו אחיייי יתותח או תמונות יפות אחייייי- זה לא רמת דיבור תנסחו את עצמכם יותר יפה ומכובד ולא להציף סתם אם אתם רואים שלא ענו לכם להודעות אז תחכו עוד כמה שניות עוד איזה חמש דקות אבל אל תציפו אנשים אני חוזר ואומר בבקשה ממכם.

מקווה שאתם כבר יודעים איך להתנהג! 🤖
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.