73 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 צריך עזרה נגד מטוסי QUICK MISSION BUILDER.
דיון

צריך עזרה נגד מטוסי QUICK MISSION BUILDER.

26 הודעות 3,332 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
קרב אוויר זה לא רק כמו, זה ממש אמנות.

וכמו שאומרים על אמנות:

באמנות, כמו באמנות, אין דבר כזה ש"אין דבר כזה"...

על כן תשובתי לשאלתך היא: כן... הכל בגדר האפשרי 🙂

ועד שלא ייצא לך להילחם מול xcom לא תבין עד כמה שקרב אוויר זה אמנות של תנועה, אור ,ואנרגיה...
its not a bug, its a design feature
#2 · לפני 19 שנים
ViFF כתב/ה:קרב אוויר זה לא רק כמו, זה ממש אמנות.
וכמו שאומרים על אמנות:
באמנות, כמו באמנות, אין דבר כזה ש"אין דבר כזה"...
על כן תשובתי לשאלתך היא: כן... הכל בגדר האפשרי 🙂
ועד שלא ייצא לך להילחם מול xcom לא תבין עד כמה שקרב אוויר זה אמנות של תנועה, אור ,ואנרגיה...

אכן, במצב נחיתות בקרב צריך לקוות או לגרום ליריב לעשות טעות. במקרה הזה צריך לגרופ ל- AI לעשות את הטעות הזאת - ברמת ה- ACE הקליעה של ה- AI דומה בערך כמו ל XCOM - (כלומר - מחשב ירי כמו של F-16 ) ולכן אם הוא יגיע למצב ירי (ולא בהרכח ה-6) אתה תמצא כדורים מתעופפים לעברך. הנקודה החזקהב ביותר שלך היא השירון שלך. ה-IL2 הוא מטוס כבד וקשיח ויקח קצת זמן עד שהוא יפוצח או שיפגע בנקודה החלשה ביותר במטוס - הטייס.
watch your six, i'm behind you
#3 · לפני 19 שנים
האם אני חייב לחכות לטעות כל כך פאטאלית של ה BF 109 שיושב על ה 6 של ה IL2 שאני מטיס כדי לזרוק אותו ל 12 שלי אפילו לפרק זמן כל כך מוגבל?
#5 · לפני 19 שנים
אני מדבר על מצב שבו המחשב מטיס BF 109 בדרגת קושי של ACE, למקרה ששכחת. נדיר למדי לראות את המחשב עושה טעויות פאטאליות בדרגת קושי כזו.
#6 · לפני 19 שנים
אוהו... תודה על השבחים!
Somersault מה שכולם פה מנסים לומר בסך הכל זה שאתה אמור לגרום לו לעשות את הטעות הפטאלית הזו, בין אם להשתמש בתרגילים השונים שהציעו פה או בין אם להשתמש בתותחן האחורי בחליפה ולפצוע אותו כדי לתת לעצמך יתרון.
#7 · לפני 19 שנים
Somersault כתב/ה:האם אני חייב לחכות לטעות כל כך פאטאלית של ה BF 109 שיושב על ה 6 של ה IL2 שאני מטיס כדי לזרוק אותו ל 12 שלי אפילו לפרק זמן כל כך מוגבל?

כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עכשיו ברור?

Somersault כתב/ה:אני מדבר על מצב שבו המחשב מטיס BF 109 בדרגת קושי של ACE, למקרה ששכחת. נדיר למדי לראות את המחשב עושה טעויות פאטאליות בדרגת קושי כזו.

יפה. מה המסקנה? אל תנסה.

sheesh.

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#9 · לפני 19 שנים
כן, במיוחד לסבלנות של DanP

😛
טוב נו לא נורא, נסלח לו, הוא חיפאי, לוקח קצת זמן להירגע אחרי כל המלחמה הזאת...

דרך אגב, שמתם לב איך עכשיו כשאין מלחמה אנשים חזרו להשתולל בכבישים?
פשוט נוראי.... 😮
its not a bug, its a design feature
#10 · לפני 19 שנים
בחיפה זה הפוך... חח במלחמה השתוללו בכבישים ועכשיו לא... ובהצלחה סומרסולט!
IAF.101~guliver
טייס סדיר בטייסת 101 הוירטואלית!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.