·
לפני 10 שנים

i_hawk כתב/ה:אלון זה בשבילך - כשעוד היינו ב Teamspeak סיפרתי ל Dunc בחדר צ'אט של BMS את הקריסה שהייתה לנו אחרי שעה+ של טיסה יציבה לגמריי ויחסית חלקה, התגובה המיידית שלו הייתה שמנסיון שלו בעבר באירועים מרובי משתתפים שהוא השתתף בהם (ממה שאני מבין הוא דיבר על LAN), המון בעיות יכולות לנבוע מביצועי ספק כוח, ז"א היכולת של הספק למצב את המתח לשרת באופן כללי ובפרט ביחס למקרים שיש בעיות כלליות ביציבות החשמל. אני יודע שזה נשמע די מופרך אבל לטענתו רק כשהוא שם UPS טוב ואיכותי שגרם לייצוב המתח, השרת שלהם הפסיק לקרוס... לא יודע כמה זה יכול לעשזור מבחינה פרקטית אבל אולי כיוון ששווה לבדוק (וכן פאלקון בעייתי ורגיש יותר מסימולטורים אחרים, כנראה 🙁)
i_hawk כתב/ה:אלון עוד משהו קטן, אני מניח שאתה כבר עושה את זה בכל מקרה אבל רק לצורך וידוא, בכל פעם שנכנסת ל 3D ונניח היית צריך לאתחל את השרת (לא יודע אם זה קרה בכלל) אז לפני שאתה נכנס שוב ל 3D יצאת מפאלקון ונכנסת חזרה נכון? באופן כללי מומלץ לכולם לעשות ככה, ז"א לא לצאת מ 3D ואז להכנס חזרה אלא לסגור את הפאלקון ואז לפתוח ולהתחבר מחדש.
i_hawk כתב/ה:מבחינת יציבות ה EXE, כעיקרון ה EXE נבדק באופן די אינטנסיבי בשרת שהריץ קמפיין במשך ימים כשהוא ב 3D ועם מצלמת אקשן פועלת (מה שדרך אגב מעמיס על רוחב הפס מאוד בגלל שמצלמה גורמת Deaggregation של כל מה שמסביב), אמנם לא היו מחוברים הרבה קליינטים לשרת (בד"כ לא יותר מ 3-4) אבל הוא כן החזיק המון זמן מבלי לקרוס, זה לפחות מראה שאין איזו דליפת זיכרון במשך זמן ארוך.
i_hawk כתב/ה:לדעתי, אם ימשיכו הקריסות, אולי כדאי יהיה לנסות כמוצא אחרון לנסות ולהחזיק את אותו מספר משתתפים בקמפיין של קוריאה, רק בשביל לבדוק יציבות.
i_hawk כתב/ה:בקשר לרוחב הפס, עקב בעיות שדווחו - למשל היו דיווחים על אנשים שנפלו מ F-18 בלתי נראים - בד"כ ידוע שבעיות של מטוסי Ghost מעין אלו נגרמות בגלל בעיות רוחב פס. האם אפשר לנסות להציב את רוחב הפס המקסימלי ב 2048 וכל מי שיכול ישים או 2048 או פחות לפי מהירות החיבור המקסימלית שלו לשרת פחות 80%. לא רואה סיבה שמי שיכול להחזיק 2 מגה לא יעשה את זה, השרת גם ככה מוצב על 80 שזה בכל מקרה הרבה יותר מ 2 מגה כפול מספר המשתתפים.
i_hawk כתב/ה:במקרה והסיפור יחזור גם בשבוע הבא, מה שאפשר לעשות זה לעלות כולם אל המחשב שלי בתור Server ואני אריץ את ה EXE עם Debug ככה שנוכל (אולי) לתפוס משהו שקורה בזמן אמת.
xcom כתב/ה:אלון - לדעתי הבעיות שאתם חווים קשורות בצורה זו או אחרת לשרתים הנוספים שרצים אצלנו בשרת.
גם כשאני ניסיתי לעלות את קמפיין Blue Flag היו בעיות התחברות כשהתחילו להיכנס מספר משתתפים, גם אחרי שכיביתי את פאלקון לבדיקה.
ממליץ בהרצה הבאה שלכם לנסות לכבות את שאר השרתים שרצים שם, במיוחד את ה P3D.
IAF_Phantom כתב/ה:הי לכולם,
אתמול ני,מתי להריץ את השרת כאשר האופציה של השלמות נתוני ההגאים דלוקה וכל הזמן היו קריסות של השרת.

i_hawk כתב/ה:אלון תודה על המידע!
אני מציע שפעם הבאה לא נריץ ישר על המחשב שלי אלא ננסה קודם שוב על השרת, יכול מאוד להיות שהקריסה ההיא הייתה משהו נדיר. אם גם פעם הבאה לא יילך ננסה אצלי.
אני בכל מקרה אכין EXE כדי שאוכל להריץ עם Debug.
בקשר לשרת, באופן כללי אחת ההצעות שעלתה אצלנו היא לעשות בדיקות יציבות כלליות של Memtest ו Prime95, לא יודע אם הרצת כבר או לא אז אני מציע בכל מקרה.
[quote="IAF_Phantom"]הי לכולם,
אתמול ני,מתי להריץ את השרת כאשר האופציה של השלמות נתוני ההגאים דלוקה וכל הזמן היו קריסות של השרת.

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.