falcononeone כתב/ה:[quote="ouri19"][quote="falcononeone"]אני מנחש שאתה עם ap דולק ולכן הטיל לא משנה את כיוונו(ולא ננעל על מיקום חדש).
הויל תמיד טס לכיוון הנ"צ ששיגרת עליו, כלומר הוא נעול אוטומטית על הנ"צ של השיגור, אתה יכול לשנות את המטרה באויר.
נעילה זו מאפשרת לך לפגוע במטרה נייחת(מכם sa5 לדוגמא) בטווח גדול.
תנסה לבצע את הטיסת אימון שבאה עם השטח, גם לי היו בעיות עם השינוי מטרה באויר עד שבצעתי את הטיסת אימון וזהיתי איפה טעיתי בתיפעול.
תודה רבה לכל החברה המגיבים אבל אחי באמת תודה רבה לך כיף לקבל תשובות כאלה שיש בהם מידע תורם... שאלה קטנה לי אליך יצא לי שהייתי עם פצצה אחת (כמובן דלילה) זיהיתי את המטרה בWPN כאשר שיחררתי את הפצצה המסך בWPN ניהיה שחור על OFF כלומר לא ראו כלום ואין לי מעקב אחר הפצצה.. יש לך מושג מה אני עושה לא נכון (ותאמין לי ניסיתי את המדריכים וככל הנראה עם כולם הצליחו אז הבעיה אצלי בהבנה אבל עדיין לא מצליח ומתעקש להבין)..
שוב מלא תודה!!![/quote]
חימוש שמציג OFF לאחר השיגור הינו "שגר ושכח" ולא "MITL"(אדם במעגל).
כנראה שהשתמשת ב"מבריק"(AGM) שננעל על מטרה ואז עוקב אחריה בעצמו ולך אין דרך לשנות את המטרה לאחר השיגור.
כמו שכבר אמרתי, תנסה את הטיסת אימון שמגיעה עם השטח הישראלי, בשילוב עם הסרטון הזה:
https://www.youtube.com/watch?v=ZA4eLXXgEew&list=PLN4LvDouAUv08qHrGdR5_pw9JXqN7MtRP&index=7
סיכוי שלא תצליח למצוא את הטעות שלך.[/quote]
קודם כל חברים יקרים תודה רבה רבה רבה על התשובות שלכם אני באמת מעריך את זה..
החימוש שהשתמשתי בוא הוא הדלילה הכל סובב כרגע סביב הפצצה הזאת... לפי מיטב ידיעתי שאני עובד עם הסופה ומחמש את הדלילה אוטומטית אני מקבל גם את הפוד המתאים (תקנו אותי עם אני טועה) בעניין האנטנות שחברנו darden העיר זאת קודם אולי פה הבעיה כי אני לא הכי מתמצא בנושא הזה אז אני בהחלט יבדוק וילמד איך להפעיל אותן ואיך להשתמש בהן חוץ מזה אני באמת מודה לכם על התגובות המאוד עוזרות תודה!!!