109 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 H
בית פורומים DCS World שיחרור מוד IAF גרסא 0.5
דיון

שיחרור מוד IAF גרסא 0.5

17 הודעות 3,916 צפיות לפני 10 שנים
#1 · לפני 10 שנים
שלום לכולם,

צוות DCS Israel Mod שמח לשחרר את המוד חיל האוויר הישראלי 0.5 ל-DCSW 1.5.

המוד מכיל אנטרי חדש בסימולטור של בז ישראלי, וצביעה חדשה של טייסת 133 - אבירי הזנב הכפול, כמו כן, המוד מכיל את מוד הפיתון 3, אשר הבז מסוגל לשאת.

בנוסף, המוד מכיל אנטרי חדש של מתדלק שקנאי של חיל האוויר הישראלי, המבוסס על המתדלק KC-135 האמריקאי של הסימולטור, עם צביעה ראשונה של מספר זנב 272 של טייסת 120 - ענקי המדבר.
צביעה נוספת של מספר זנב 275 תשוחרר בקרוב.

הורדה

הוראות התקנה:

לחלץ את ה-RAR ולשים את התיקיה בתקיית המודים של ה-JSGME שלכם.

להורדת JSGME ולהגדרתו:
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=98607

תודה
מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

#6 · לפני 10 שנים
לא הגיוני לי, אם הבנתי נכון זה אומר שאם אתה קנית את המיג-21 ואני לא אז לא נוכל לשחק יחד בשרת אונליין...
בניתי את המוד כפלאגין ככה שהוא בלתי תלוי במידע או מטוס אחד ולא חופף במבחינת המשחק במטוס כלשהו. כמובן צריך את המטוס הf-15 כדי שיהיה קוקפיט. גם עבור השקנאי יצרנו מטוס חדש והוא מופיע ברשימה בבונה משימות.
watch your six, i'm behind you
#8 · לפני 10 שנים
דוגמא לINTEGRITY CHECK של 104, הרבה שרתים משתמשים בו:

“Scripts/compile.lua”,
“Scripts/Aircrafts/_Common/CustomHuman.lua”,
“Config/World”,
“Scripts/Aircrafts/_Common/Damage.lua”,
“Scripts/Aircrafts/_Common/helicopter_exhaust.lua”,
“Scripts/Aircrafts/_Common/MechTiming.lua”,
“Scripts/Aircrafts/_Common/Pylons.lua”,
“Scripts/Aircrafts/_Common/AIControl.lua”,
“Config/Effects/ParticleSystem2”,
“Bazar/World/Shapes”
“Scripts/Database/planes”

בודק קובץ ישירות - “Scripts/compile.lua”,

בודק תיקייה -
“Config/World”,
“Config/Effects/ParticleSystem2”,
“Bazar/World/Shapes”
“Scripts/Database/planes”

כלומר כל מה שיש בתוך התיקיות האלו חייב להיות ע"פ הDEFAULT (או איך שקבעו ED) בשרת שבו מוחל הINTEGRITY CHECK הנ"ל.
גם הקבצים ללא שינוי, וגם ללא קבצים נוספים שלא אמורים להיות שם.

התנסינו עם זה בעבר כשניסינו להחל בשרת INTEGRITY CHECK יחסית חמור, לא הבנו למה אנשים לא מצליחים להיכנס, הם בצעו REPAIR לפני כן כדי לוודא שאלו הקבצים של ברירת המחדל, אח"כ קלטנו שהיו קבצים נוספים שלא אמורים להיות, לדוגמא הקבצים של הSWEETFX ששהו בBIN גרמו לבעיה כי התקנתי בעבר ללא JSGME.

ד"א - נכון ל1.5.1, הINTEGRITY CHECK לא עבד, יכול להיות שעכשיו ב1.5.2 הם תיקנו את זה, אבל בכל מקרה צריך לשים לב כי זה יתוקן בשלב כלשהו.
#11 · לפני 10 שנים
קשה לי להאמין שיעשו את זה - אחרת כל מי שאין לו בדיוק את אותם המטוסים שקנו לא יוכלו להתחבר. התיקיה היא המקום שבה המשחק מתקין את המטוסים שלו.
בכל מקרה אני ממליץ להשתמש עם jsgme

מור האם התקנת את הפלאגיין? מה הרשמים שלך?
המטרה כרגע היא לבדוק שאין חוסרים מול המטוס המקורי ולמצוא באגים - כי כרגע זה העתק של כל (אני מקווה) המידע ו הנתונים של המטוס המקורי.
watch your six, i'm behind you
#12 · לפני 10 שנים
מצריך בדיקה מקיפה, הדרך הכי טובה לדעתי היא לשחרר את זה בפורומים של ED, יש שם מספיק חבר'ה שאין להם הרבה מה לעשות חוץ מלשבור דברים של אחרים. ככה יעשו לך QA, אמנם לא הכי איכותי, אבל מהיר ואגרסיבי.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.