אם כבר העלת את הסיכום לסבב 2...
דעתי הפוכה לגמרי מהשתתפות הקהילה הישראלית, וזאת לאחר קבלת הפידבק מכל הקהילות בעולם שמשתתפות בקמפיין וקבלת עדכונים ישירות אלי או אל גרג מהם על הסבבים ועל העתיד שהם רוצים.
לעומת הקהילות/טייסות האחרות המשתתפות בקמפיין, הקהילה שלנו הרבה פחות מעורבת והרבה פחות מסודרת.
גם כאשר נכנסים רק החבר'ה מטייסת 101 (שאמור להיות מאורגן ומסודר כמו טייסת) הטיסה לא מאורגנת, אין נדב"ר או אפילו סוג כלשהו של סדר בערוץ וכמו שרואים בתצלום שצירף אלון, יש בחדר כמות גדולה של אנשים ללא איכפתיות של סדר קשר או ניהול קרב תקין.
מכל הטיסות שהיו לי בסבב הזה, אני זוכר פעם אחת שקיבלתי את מה שחיפשתי וזה היה רק במקרה שVIFF היה הGCI ועשה את העבודה כמו שצריך, זה לא הפריע להרבה חבר'ה להמשיך להעמיס על הקשר בזמן שמישהו נותן GCI תקין.
החבר'ה מהקהילות השונות בעולם נכנסים לפורומים, נותנים פידבק, מדברים על העניין שיש להם בקמפיין ומשתפים.
הטייסים הצרפתים VEAF מתכננים את המסלולים מראש ע"י בחינת תוואי הקרקע כדי ללמוד איך להגיע לתקיפה בBESLAN ואיזור המזרח באופן קבוע, החבר'ה של 42 מתכננים תקיפות משולבות בין מספר טייסות כדי לכבוש יעדים, החבר'ה של 104, F99 וMACH POTATO יוצאים ביחד לתקיפות וליצירת עליונות אווירית באיזורים, אפילו הLONE WOLVES קבוצת הבודדים שפשוט נכנסים וטסים יחד ולא לבד, אפילו הם יותר מאורגנים! הם מוציאים מסוקים קוראים בקשות לחיפוי אווירי, משתמשים בקשר עם טייסות אחרות ומה שהכי מפתיע... נזהרים לא להציף את הקשר!
החבר'ה בקהילה הישראלית לא עושים אף אחד מאלו, לא יודע אם זה מחוסר עניין, חוסר מודעות או מהתעלמות כי מישהו אחר עושה, אבל בהחלט חבל כי אתם מפספסים.
צריך להבדיל את מה שאומר FALCON, ההתייחסות שלו כך היא בגלל שהוא נפל פעמיים על ידנו זה הכל.
הוא לא באמת יודע מה קורה בTS שלנו, מה הסדר שהוא אצלנו, ההפלות שנחלנו מולו היו לא קשורות לקשר נכון או לטיסה נכונה.
תאמינו לי שאם הוא היה יודע, הוא היה מרעיף עלינו דברים אחרים.
אצל החבר'ה האלה אין לטוס לא מסודר, אין דבר כזה שאלות בTS תו"כ טיסה או אי הבנות וכו', הם טסים ברמה אחרת לגמרי!
אפשר לראות שאצלם הם מצליחים להיות כמות יפה של אנשים באותו ערוץ כי כולם עם משמעת!
בשנים האחרונות הרמתי לבד או יחד עם גרג מהקהילה היוונית, עשרות תרחישים בDCS וניסיתי למשוך את הקהילה שלנו קדימה וליצור עניין.
הייתי יותר משמח שהקהילה שלנו תיקח צעד קדימה ותתפתח לרמה שציין FALCON, אז לא הייתי מפספס טיסה אחת!