schredder כתב/ה:[quote="YINON"][quote="schredder"]shaked465,
אם במנהל ההתקנים אתה לא רואה שום שינוי כאשר אתה מחבר את הסטיק (גם במצב שהוא לא תקין - אמורה להתקבל איזו שהיא הודעת שגיאה על התקן לא מזוהה שחובר) יש בעיה בכבל של הסטיק. (פנימי . לא בטוח שתראה מבחוץ)
מהיכרותי עם הבקרים ומודי הפעולה שלהם אני יודע שזה לא "בריא" עבורם לעבור ממוד אחד לאחר בזמן שהם מוזנים במתח. יש גם סיכוי סביר שהלך הבקר הפנימי. וגם אז - צריכה להתקבל הודעת שגיאה מסויימת.
היי ניר, אני מסכים עם ההנחה שלך אולם לעניות דעתי לא תמיד מתקבלת הודעת שגיאה וכמו כן בהנחה וזה אכן מה שהתרחש- ברגע שהוא העביר את המפסק לPS3 "אונליין" הנזק נעשה ברגע ואין הודעת שגיאה, אל תשכח גם שהבורר הוסט לPS3 כך שווינדוס כלל לא מכיר את ההתקן מרגע זה.
אגב,בMANUAL של הסטיק כתוב במפורש שבעת החיבור לפלטפורמה מסוימת הבורר צריך להיות באותו מצב (PC/PS3).
אין לפסול מצב שבו המפסק עצמו נפגם בהפעלה הראשונית, לדעתי מניסיונך המעשי אם תוכל להריץ בדיקה פנימית ויזואלית על הסטיק אולי תצליח לאמת/לשלול לפחות את האפשרות הזאת.
שקד, תנסה לחבר את הסטיק לPS3 כמו שאמרתי לפני שאתה פותח את הסטיק, כך תוכל לדעת אם אכן יש בעיה כוללת או בעיה עם מוד PC מסיבה כלשהי (שננסה לעזור ולפתור).
אני מחדד לך- במידה ותבצע את הבדיקה על קונסולה- וודא לפני החיבור שהבורר של הסטיק במצב PS3.
בברכה,[/quote]
זו לא הנחה. זו עובדה.
כשמוליכי ה DATA(לא ה POWER- אותם אפשר לחבר ולא יקרה דבר) של ה USB מחוברים למשהו. כל דבר - מתחיל תהליך של זיהוי. (ובו שומעים קול של חיבור או ניתוק USB). גם אם ההתקן תקול.
במידה והנזק הוא כזה שהחיבור של הסיגנלים האלה נדפק ונקטע איפה שהוא( וזה יכול להיות החל בפלאג של ה USB וכלה במוליכים הפנימיים של המיקרו קונטרולר ) לא יהיה זיהוי ולא יקרה דבר.
וזה כנראה המקרה כאן. אי אפשר לאתר ויזאולית נתק בתוך הבקר.
אכן הנזק נעשה ואין דרך לתקן או לנסות לתקן מבלי לפרק או לנסות לממש אחריות.
כצרכן - אני מניח שזו לא הפעם הראשונה שזה קורה והם נתקלים בזה.
נסה לבדוק בפורומים בחו"ל האם זה קרה לעוד אנשים ומה עשו ופעל בהתאם.
בהצלחה ![/quote]
האם קיימת אחריות כלשהי על מוצרים שנרכשו מאמזון (מהחנות של אמאזון עצמה) ?
חיפשתי בפורומים באינטרנט ולא ממש מצאתי בעיה כזאת וניסיתי לחפש דיי הרבה (או שלא חיפשתי נכון).
במידה ואפתח ''ואוותר'' על האחריות, איך ניתן לתקן והאם זה מסובך?
*אני אחבר לפלייסטישן בקרוב אני צריך ללכת לחבר פשוט
***עריכה:
כרגע דיברתי עם נציג של אמאזון והוא אמר לי לשלוח את המוצר בחזרה עד ה 3 בספמטבר והם בזמן הזה ישלחו לי מוצר חדש.
אם אני אשלח להם את המוצר הם לדעתכם יחייבו אותי אם אני זה 'שפגמתי אותו'?
הוא אמר שישלמו לי על המשלוח וכו ולא יעלה כל כסף