138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית המלצה לכרטיס גרפי לשיפור הביצועים תקציב עד 2,000 ש"ח
דיון

המלצה לכרטיס גרפי לשיפור הביצועים תקציב עד 2,000 ש"ח

9 הודעות 1,346 צפיות לפני 10 שנים
#1 · לפני 10 שנים
ברשותי כרגע Geforce GTX 650. כאשרנמצא במפות כם טקסטורה רבה יותר כגון ערים ב-Il2 יש האטה ברענון התמונה. לא מצגת שקופיות אולם האטה משמעותית. מה המלצתכם ביחס לעלות תועלת בבואי ללטוס מעל שטחים "צפופי אוכלוסין" בתקציב של עד 2,000 ש"ח?
#2 · לפני 10 שנים
Gtx 970 4gb עם קירור טוב. יחס מחיר/ביצועים הכי טוב שיש
#3 · לפני 10 שנים
יש לי GTX 970 של גיגהביט... לדעתי זה כרגע הsweet spot- ביצועים מעולים ביחס למחיר. ממליץ בחום.
#5 · לפני 10 שנים
תודה חברים. ישנה גירסה של Gigabyte של הכרטיס שהיא מצוינת כ-Gaming. מבחינת ספק כח יש לי ספק של 620. מעבד i7 וזיכרון של 8 ג"ב. כפי הנראה צוואר הבקבוק הוא באמת הכרטיס הגרפי.
#6 · לפני 10 שנים
xcom כתב/ה:כנ"ל, אבל הכל תלוי בSETUP המלא שיש לך.
בכל מקרה הייתי ממליץ על הגרסה של הטיטניום, נדמה לי שהיא נקראת G1.

G1 זאת גרסת oc של הכרטיס

יש כרטיס מסך titan x שהוא אחד הכרטיסים החזקים והיקרים

יש דבר שנקרא TI זאת תמיד גרסה מאוד מחוזקת של כל כרטיס.
לא מזמן יצא gtx 980 TI
עדיין אין גרסת TI ל 970
#7 · לפני 10 שנים
VooDoo כתב/ה:יש דבר שנקרא TI זאת תמיד גרסה מאוד מחוזקת של כל כרטיס.
לא מזמן יצא gtx 980 TI
עדיין אין גרסת TI ל 970
עד היום לא היו גרסאות Ti לכרטיסי x70. לא ל-570, לא ל-670 ולא ל-770. וככל הנראה גם לא יהיה ל-970.
בכל פעם יש שמועות וכו' אבל עד עכשיו זה אף פעם לא קרה.
פשוט קנה GTX970 איכותי(אין מה לחכות לגרסה על סטרואידים), לגיגבייט ישנן 2 גרסאות פרמיום: G1 ו- OC שתיהן מומהרות(overclocked), ה-G1 ממותגת כגרסת gaming. מבחינת ה-spec ל-G1 יש מהירות שעון ממש בטיפה יותר גבוהה מה-OC ויש לו פוטנציאל OC גבוה יותר(ל-OC מעבר לזה של היצרן).
אבל הם כמעט זהים ב-benchmarks למשחקים הנפוצים, כך שלא תיפול אם תקנה אחד מהם ולא משנה איזה, G1 תאורטית חזק יותר במעט אבל יקר יותר במשהו כמו 100 ש"ח מה-OC ולא בהכרח ייתן יותר ביצועים בפועל.
מולי
#8 · לפני 10 שנים
למיטב ידיעתי היתרון היחיד של הגרסאות המומהרות מהמפעל, הוא שבד"כ גופי הקירור ששונים מהרפרנס לטובה ומאפשרים להם לעבוד בטמפ' נמוכות יותר
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.