139 חברים מחוברים
7 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 6 H H I I L +1 voice 1 I
בית פורומים פאלקון 4.0 משימה - תקיפה בסוריה - חמישי 30.04
דיון

משימה - תקיפה בסוריה - חמישי 30.04

39 הודעות 3,606 צפיות לפני 11 שנים
#2 · לפני 11 שנים
SOF כתב/ה:[quote="falcononeone"][quote="SOF"]אני לא מור אבל אענה, אתה לא מבצע קלע ברד״כ על מטרה נעה...אפשרות אחת זה מצרר אפשרות נוספת זה זרעית.

אי אפשר לפגוע עם ברד"כ נוכחי במטרה נעה לא משנה מה שיטת ההטלה.

בגרסאות המתקדמות ניתן לשלוח לפצצה נ"צ מטרה חדש אבל עד שזה יוכנס לBMS...[/quote]

אני לא אוהב שאנשים קופצים ומנסים לתקן אותי על טעות שלא עשיתי ו\או מנסים להישמע חכמים.

אני לא אמרתי שאפשר לפגוע עם ברד"כ במטרה נעה, להפך אמרתי
אתה לא מבצע קלע ברד״כ על מטרה נעה

זאת אומרת, שאתה לא מבצע יעף קלע עם שימוש בפצצת JDAM המכונה גם ברד-כבד על מטרות בתנועה (כאלה ששאינן במצב סטטי)

לא דברתי על יעפים אחרים, סה"כ עניתי לCheetah ששאל.[/quote]

אבל לא תיקנתי, רק חזקתי את הטענה שלך.

ואכן סטינו מהנושא
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#5 · לפני 11 שנים
היה כייף גדול לחזור לפלקון עם כל החלודה שהצטברה.
הבעיה הגדולה שלי היא בקריאת המכמ בקרב אויר רב משתתפים כפי שהיה אתמול והפחד הגדול להפיל עמית, ולכן אני נמנע מירי עד שאין לי זיהוי ויזואלי, ולפעמים זה מאוחר מידי.
אשמח אם יהיה תרגול על זה,מדובר אמנם על שניות ספורות במהלך הטיסה אבל הן הקריטיות ביותר, וכפי ששמעתי אתמול את החברים בקשר היה בלבול לא קטן.
תודה רבה מור.
"ציפור היושבת על ענף, לעולם לא פוחדת שהענף ישבר, כי האמון שלה הוא לא בענף עצמו, אלא בכנפיים."
#6 · לפני 11 שנים
yohay כתב/ה:היה כייף גדול לחזור לפלקון עם כל החלודה שהצטברה.
הבעיה הגדולה שלי היא בקריאת המכמ בקרב אויר רב משתתפים כפי שהיה אתמול והפחד הגדול להפיל עמית, ולכן אני נמנע מירי עד שאין לי זיהוי ויזואלי, ולפעמים זה מאוחר מידי.
אשמח אם יהיה תרגול על זה,מדובר אמנם על שניות ספורות במהלך הטיסה אבל הן הקריטיות ביותר, וכפי ששמעתי אתמול את החברים בקשר היה בלבול לא קטן.
תודה רבה מור.

אכן התעופפו אתמול כמה טילים לעבר המטוסים הלא נכונים... כך ש"ולכן אני נמנע מירי עד שאין לי זיהוי ויזואלי"- מעולה. עבור החלק של "ולפעמים זה מאוחר מידי."- תמיד אפשר לנתק מגע ולחזור לסיבוב נוסף... אולי בינתיים תקבל אינדיקציה אחרת שהוא אויב/עמית.
בכל מקרה, אם אתה רוצה להתאמן בקרב אוויר עם הרבה מטוסים באוויר- כנס לfalcon online. שם תקבל את החוויה הזו כמעט כל טיסה.

בטיסה של אתמול התחדד דבר אחד- ניהול כזו כמות של טייסים מחייב בקר אנושי. למרות שבמציאות בקרי השליטה יושבים במירון (רק במשימות רחוקות מהגבול משתמשים במטוסי הנחשון) כך שלדעתי צריך לאפשר בקר AI במשימות (לפחות עבור DECLARE)- עדין נדרש מישהו שינהל את המשימה (שזה יהיה התפקיד שלו בהגדרה).

בקר טוב בFalcon online לא רק נותן וקטורים למטוסי אויב אלא ממש מנהל את המרחב- נותן הוראה למבנה אחד לבצע מעגלי המתנה בזמן שהוא מפנה כוח ירוט לעבר מטרות, מקים מארבי א"א מיידים ,מתעל אויב הרחק מנתיבי טיסה של מטוסי א"ק וכו...

יכול להיות מאוד מעניין עם במשימה הבאה הבאה מישהו יבצע את התפקיד הזה
#7 · לפני 11 שנים
תודה רבה על ההשקעה מור, מקווה שזה לא היה חד פעמי.
כמו שבאמת ראינו, אנחנו זקוקים לAwacs כדי לזרז תהליכי זיהוי.
בנוסף היו הרבה דיבורים על תדר הבקרה.
לדעתי טעות שהייתה היא שהברקים ליווי את תקיפות הנ"מ כי אין להם טילי ארוכי טווח כדי שהם לא יכנסו לשטח הנ"מ ויוכלו בעצם לבצע סריקות ולשגר כשהם אפילו לא בטווח הנ"מ וכך לעשות עבודה טובה הרבה יותר.
והיה יכול להיות יותר נחמד אם היו יותר מטרות אוויר אוויר 😉
טל

טייסת 119 העטלף - ביום בליל ובערפל, אנחנו טסים גם כשהציפורים הולכות ברגל.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.