109 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 H
בית פורומים DCS World קרבות אוויר - הערב ב21:30
דיון

קרבות אוויר - הערב ב21:30

8 הודעות 1,043 צפיות לפני 11 שנים
#1 · לפני 11 שנים
שלום לכולם,

מאחר והקמפיין הסתיים כבר ואנחנו עובדים על הפרוייקט הבא שעדיין לא מוכן, הערב נריץ קצת קרבות אוויר בעזרת הסקריפט שאמור לעבוד בצורה חלקית עד שיהיה מוכן 🙂

יהיו מקומות לFC3/50s/80s/WWII.
זה לא יהיה טורניר כמו פעם שעברה אלא קרבות מתואמים של 1vs1/2vs2/3vs3/4vs4 בתצורות של תותחים בלבד/תותחים וטילי חום/כל החימוש.

אז הערב ב21:30 נפגשים בTS ונעלה את המשימה על השרת.
#2 · לפני 11 שנים
דבר קצת על הפרויקט הבא? בלי הקמפיין אני מתחיל לאבד עניין 🙁
#3 · לפני 11 שנים
אל תדאג יש בתנור משהו מצוין 🙂
הרעיון הוא לעשות משהו בסגנון קמפיין פאלקון, אבל בתצורה של BADBOY... אני יודע שזה לא אומר הרבה, הנה הרעיון הכללי -
1. ירוץ אתר שבו נראה בשוטף איזורי כיבוש (כמו שיש בפאלקון את איזורי הPAK).
האתר יתעדכן והמטרה של כל צד היא לכבוש את האיזורים ולהשתלט.
2. המשימה תתקדם כל הזמן, כלומר המשימה תתעדכן כל כמה זמן עם שמירת מצבי כוחות הקרקע וכו'.
3. עדיין לא קבענו אם יהיה מדובר ב24/7 או משהו שירוץ פתוח למספר שעות פעם או פעמיים בשבוע.
4. השרת יהיה פתוח אבל עם SLOTS מוגדרים לכל טייסת שנרשמה, כלומר יותאם רק לפי הטייסת/הטייס שבוחר את הSLOT וכך נמנע מאנשים לא רצויים להיכנס סתם ולבצע TEAM KILL.
5. לLONEWOVES יהיה מספר SLOTS נמוך יחסית שניתן להשתמש בו וכך כל הקהילה של DCS יכולה להצטרף ולהשתתף בצורה מוגבלת.
6. תזוזת הכוחות או כמות הכוחות תוגבל מאוד בשביל למנוע לאגים וקריסות.
7. תזוזת כוחות תוגבל לGROUND COMMANDERS.
8. כמות הכוחות שתווצר תו"כ המשימה תוגבל לכמות הPAKS שיש לכל קבוצה.

לדעתי כשזה יעלה, העניין רק יילך ויגדל עם התקדמות הקמפיין מכיוון שכל טייסת תרצה לראות את הצד שלה מנצח וכך אם אפשר להיכנס חופשי במהלך השבוע, אנשים יכנסו ויטוסו יותר.
תחשוב על מצב בו המשימות הולכות ונעשות קשות יותר עם הזמן, התכנון יצטרך להיות טוב יותר ועבודת הצוות של כל טייסת תהיה MUST.

הבעיה היא שזה לוקח זמן, גם אני וגם גרג יושבים על זה ולאט לאט מפצחים את השיטה ויוצרים את הרעיון שיהיה הכי מהנה מכל הביקורות שאנחנו רואים.
אח"כ בשלב העשייה נתקעים בבעיות שגם כמובן לוקחות זמן לפתרון, כשאנחנו או מוצאים משהו יצירתי (כמו הסקריפטים שאני יוצר לקמפיינים) או שאנחנו מוצאים שיטות WORKAROUND.

אני מקווה שבקרוב נעלה עם הקמפיין הזה, בנתיים הזמין אתנו ZaZ0 מהטייסת של E69 לקמפיין שהוא בונה לסייבר וMIG-15, יכול להיות שאם הקמפיין שלנו לא יהיה מוכן, נצטרף לשם קודם.
#7 · לפני 11 שנים
xcom כתב/ה:אל תדאג יש בתנור משהו מצוין 🙂
הרעיון הוא לעשות משהו בסגנון קמפיין פאלקון, אבל בתצורה של BADBOY... אני יודע שזה לא אומר הרבה, הנה הרעיון הכללי -
1. ירוץ אתר שבו נראה בשוטף איזורי כיבוש (כמו שיש בפאלקון את איזורי הPAK).
האתר יתעדכן והמטרה של כל צד היא לכבוש את האיזורים ולהשתלט.
2. המשימה תתקדם כל הזמן, כלומר המשימה תתעדכן כל כמה זמן עם שמירת מצבי כוחות הקרקע וכו'.
3. עדיין לא קבענו אם יהיה מדובר ב24/7 או משהו שירוץ פתוח למספר שעות פעם או פעמיים בשבוע.
4. השרת יהיה פתוח אבל עם SLOTS מוגדרים לכל טייסת שנרשמה, כלומר יותאם רק לפי הטייסת/הטייס שבוחר את הSLOT וכך נמנע מאנשים לא רצויים להיכנס סתם ולבצע TEAM KILL.
5. לLONEWOVES יהיה מספר SLOTS נמוך יחסית שניתן להשתמש בו וכך כל הקהילה של DCS יכולה להצטרף ולהשתתף בצורה מוגבלת.
6. תזוזת הכוחות או כמות הכוחות תוגבל מאוד בשביל למנוע לאגים וקריסות.
7. תזוזת כוחות תוגבל לGROUND COMMANDERS.
8. כמות הכוחות שתווצר תו"כ המשימה תוגבל לכמות הPAKS שיש לכל קבוצה.

לדעתי כשזה יעלה, העניין רק יילך ויגדל עם התקדמות הקמפיין מכיוון שכל טייסת תרצה לראות את הצד שלה מנצח וכך אם אפשר להיכנס חופשי במהלך השבוע, אנשים יכנסו ויטוסו יותר.
תחשוב על מצב בו המשימות הולכות ונעשות קשות יותר עם הזמן, התכנון יצטרך להיות טוב יותר ועבודת הצוות של כל טייסת תהיה MUST.

הבעיה היא שזה לוקח זמן, גם אני וגם גרג יושבים על זה ולאט לאט מפצחים את השיטה ויוצרים את הרעיון שיהיה הכי מהנה מכל הביקורות שאנחנו רואים.
אח"כ בשלב העשייה נתקעים בבעיות שגם כמובן לוקחות זמן לפתרון, כשאנחנו או מוצאים משהו יצירתי (כמו הסקריפטים שאני יוצר לקמפיינים) או שאנחנו מוצאים שיטות WORKAROUND.

אני מקווה שבקרוב נעלה עם הקמפיין הזה, בנתיים הזמין אתנו ZaZ0 מהטייסת של E69 לקמפיין שהוא בונה לסייבר וMIG-15, יכול להיות שאם הקמפיין שלנו לא יהיה מוכן, נצטרף לשם קודם.

אם דיברנו על הסייבר , יש מישהו שירים כפפה ויעשה שיעורים על המטוס ? 🙂

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.