109 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 H
בית פורומים DCS World בעיית קריסה
דיון

בעיית קריסה

9 הודעות 1,061 צפיות לפני 11 שנים
#1 · לפני 11 שנים
בימים האחרונים מבלי שעשיתי שינוי כלשהו במחשב, הסימולטור קורס (נתקע, הצליל נעצר, מסך נהיה שחור והמחשב נכבה/מופעל מחדש) לאחר כ-5 דקות של שימוש (כלומר כ-5 דקות מרגע טעינת המשימה. לא משנה אם אני על הקרקע או באוויר). מעודכן לגרסה האחרונה, כל הדרייברים מעודכנים. טמפרטורות מעבד, כ.מסך וכו' תקינות, עשיתי built in repair דרך ה-Updater. הקריסה היא בכל מודול (mig 21, a-10c...).
חיפשתי בפורום הרשמי של DCS,חפרתי בגוגל ולא מצאתי פתרון. לאחר כל קריסה זה שומר קובץ minidump ומראה על שגיאה 0x00000116 שמראה ככל הנראה על בעיה בכרטיס מסך למרות שהוא מעודכן לגרסה האחרונה ולא נמצאו בו בעיות.
הקריסות לא הופיעו מיד לאחר העדכון של 1.2.15 כך שזו לא הבעיה.
אשמח לדעת אם מישהו נתקל בתופעה הזו וידוע על פתרון
תודה
#3 · לפני 11 שנים
לא משתמש ב trackir
speedlink black widow, קורס גם כשהוא לא מחובר
לא קורס במשחקים אחרים

מעבד i5 2400 3.1GHZ
זכרון 12GB ddr3
כ.מסך geforce gt430 2GB
לוח intel DH67BL
ספק כוח 550W

תודה
#4 · לפני 11 שנים
תנסה להסיר את הדרייברים של הכ. מסך ולהתקין מחדש (עדיף לא גירסה אחרונה)

IAF.Tomer
#5 · לפני 11 שנים
בשגיאה של הDUMP, מה עוד רשום?
אתה יכול להעלות את הDUMP לאנשהו?

בעקרון אמור להופיע שם איזשהו DRIVER שגורם לבעיה, ברגע שתעלה על איזה DRIVER מדובר, זה יצביע על הרכיב הבעייתי.

סתם ניחוש - כרטיס מסך לא סוחב לפי המפרט.
תנסה, להוריד את ההגדרות למינימום ולנסות שוב.
#6 · לפני 11 שנים
עדכנתי היום לגרסה 1.2.16 וככל הנראה הבעיה הסתדרה (קצת מוזר..)
תודה לכולם
#7 · לפני 11 שנים
הבעיה לא הסתדרה, משחק עדיין קורס.
הורדתי את ההגדרות למינימום, הסרתי את הדרייבר של כרטיס מסך והתקנתי את הגרסה הקודמת וזה לא עזר.
בקובץ dump זה מצביע על דרייבר dxgkrnl.sys - יכול להיות שזה הדרייבר של direx? (תמיד היה direx 11) חיפשתי בגוגל ולא מצאתי פתרון לכך, פרט שזה מצביע על רכיב ליבה של הדיירקס.
אני יודע שזה לא כ.מסך שיכול להריץ את המשחק בגדרות גבוהות אבל כבר מס' חודשים לא הייתה בעיה אז כנראה שזה לא ממנו, אלא אם כן הוא נהרס איכשהו
#8 · לפני 11 שנים
אני עדיין ממליץ לך עד הסרה והתקנה מחד של דרייבר לכ. מסך , בדרך כלל זה האשם הגדול ביותר ב BSOD מהסוג הזה.

IAF.Tomer
#9 · לפני 11 שנים
ביצעתי שוב הסרה והתקנה מחדש של דרייבר לכ.מסך וזה לא עוזר...

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.