109 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 H
בית פורומים DCS World בעיה a-10c
דיון

בעיה a-10c

11 הודעות 1,260 צפיות לפני 11 שנים
#1 · לפני 11 שנים
כל הזמן שאני באוויר המטוס פונה לי אוטומטי לצד ימין ואני צריך כל פעם לישר אותו עם הסטיק
יש פתרון לבעיה הזאת?
#2 · לפני 11 שנים
כן...לייצר מטוס חדש 😉
עכשיו ברצינות...המטוס עצמו לא סימטרי מבחינת חלוקת משקל/ התנגדות ולכן הוא פונה ימינה בטרימינג מאופס.
כשאני גיליתי את זה אני עוד עברתי על כל המערכת שלי בבית לראות איפוא התקלקלה עד שמישהו בפורום של ED הסביר לי.
#3 · לפני 11 שנים
POLARIS כתב/ה:כן...לייצר מטוס חדש 😉
עכשיו ברצינות...המטוס עצמו לא סימטרי מבחינת חלוקת משקל/ התנגדות ולכן הוא פונה ימינה בטרימינג מאופס.
כשאני גיליתי את זה אני עוד עברתי על כל המערכת שלי בבית לראות איפוא התקלקלה עד שמישהו בפורום של ED הסביר לי.
אז מה אני אמור לעשות?
#5 · לפני 11 שנים
באחת הפעמים שטסתי, גם אצלי קרה שהוא משך חזק הצידה וזה הפסיק כאשר כאשר ניתקתי את הג'ויסטיק מה-USB וחיברתי חזרה...
#7 · לפני 11 שנים
כפי שעמיר אמר...לקזז.
ישנם מטוסים אצלהם במהירויות מסויימות האף נוטה למעלה, ישנם כאלו הנוטים ימינה או שמאלה (מטוסי מדחף) במצבים מסויימים...כל מטוס ומבנהו המיוחד ואופיו המיוחד.
בנוגע לחזיר...גם חלוקת המשקל שלו לא סימטרית וגם בנשיאת חימוש ופודים הוא בד״כ לא סימטרי.
המצב מחמיר, אצלו ואצל מטוסים אחרים, בעת שחרור חימוש.
אז...תחילה אכן בדוק שהמערכת שלך תקינה ולאח״כ תתרגל לקזז לפי מצב הטיסה בו הנך נמצא כך שהעומס על הסטיק יהיה מינימלי.
#11 · לפני 11 שנים
מייק,
כבר שכחתי איזה כיף היה לחזור פגוע לבסיס בFC2 🙁
היו כבר כמה פעמים שחזרתי בדיוק ככה לנחיתה.

ואז כמובן האבסורד העוד יותר גדול, כיבית את המטוס על המסלול ל10 דקות והופ הכנפיים מתחברות בחזרה, כני מפסיקים להיות שבורים ויש לך מטוס מצוחצח למשעי 🙂
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.