·
לפני 11 שנים
שלום לכולם,
שמי אסף ואני בוגר בית הספר לטיסה קרבית של פריפלייט בפאלקון, וסגן מפקד טייסת 119 הווירטואלית.
בתור סגן מפקד הטייסת, אני פותח את מחזור גיוס לשורות הטייסת.
קצת על הטייסת;
טייסת 119 'העטלפים' הווירטואלית, טסה בסימולטור פאלקון על מטוס הסופה (16I-CFT) בשטח ישראל (גרסה 0.991).
הטייסת קמה לפני כשנה וחצי.
מבצעת גיחות מבצעיות, גיחות אימונים, פעילויות בקמפיינים בין-לאומיים ואף מבצעת שתפ"ים עם טייסות בארץ ובחו"ל.
הטייסת שואפת לדמות בצורה הריאליסטית ביותר את המציאות, ולכן ישנם חוקים וכללים ברורים אשר תורמים ליצירת ריאליסטיות שכזו.
דרישות:
יכולת למידה אישית
יכולת לקבל ביקורת ולהעביר ביקורת
רצון להתמקצע ולהיות הטוב ביותר
מצב רוח טוב
בגרות
וכמובן, זמן פנוי 😉
אני אהיה המדריך הראשי במחזור הגיוס הזה,
עומדים לפני 3 חודשים פנויים שבהם אוכל להכשיר כל אחד ואחת מכם ולהפוך אתכם לטייסים מבצעיים בטייסת.
אז קדימה, מי שמעוניין שישלח לי הודעה בפרטי
בהצלחה!
שמי אסף ואני בוגר בית הספר לטיסה קרבית של פריפלייט בפאלקון, וסגן מפקד טייסת 119 הווירטואלית.
בתור סגן מפקד הטייסת, אני פותח את מחזור גיוס לשורות הטייסת.
קצת על הטייסת;
טייסת 119 'העטלפים' הווירטואלית, טסה בסימולטור פאלקון על מטוס הסופה (16I-CFT) בשטח ישראל (גרסה 0.991).
הטייסת קמה לפני כשנה וחצי.
מבצעת גיחות מבצעיות, גיחות אימונים, פעילויות בקמפיינים בין-לאומיים ואף מבצעת שתפ"ים עם טייסות בארץ ובחו"ל.
הטייסת שואפת לדמות בצורה הריאליסטית ביותר את המציאות, ולכן ישנם חוקים וכללים ברורים אשר תורמים ליצירת ריאליסטיות שכזו.
דרישות:
יכולת למידה אישית
יכולת לקבל ביקורת ולהעביר ביקורת
רצון להתמקצע ולהיות הטוב ביותר
מצב רוח טוב
בגרות
וכמובן, זמן פנוי 😉
אני אהיה המדריך הראשי במחזור הגיוס הזה,
עומדים לפני 3 חודשים פנויים שבהם אוכל להכשיר כל אחד ואחת מכם ולהפוך אתכם לטייסים מבצעיים בטייסת.
אז קדימה, מי שמעוניין שישלח לי הודעה בפרטי
בהצלחה!
[align=center]בברכה,
אסף [vAiCon]
😮range">*חבר פעיל בטייסת 108*

[/align]
אסף [vAiCon]
😮range">*חבר פעיל בטייסת 108*

[/align]