135 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית גויסטיק
דיון

גויסטיק

36 הודעות 3,482 צפיות לפני 11 שנים
#1 · לפני 11 שנים
xre123, רק בסדר הפוך, אם אתה מזמין מחנות בארה"ב אתה נותן לה את הכתובת שמספקת לך החברה המתווכת שאתה רשום אצלה (לא את הכתובת שלך בישראל. את הכתובת בישראל יודעת המתווכת כי לה אתה נותן אותה), והיא (מאסטופ, buy2usa וכו'😉 תשלח את זה לארץ.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#3 · לפני 11 שנים
לא הבנתי כל כך אני צריך להזמין מחנות בארה"ב שיש בה את הגויסטיק ואז לרשום לה שתשלח את זה למתווכת נגיד buy2usa ואז היא זאת ששולחת לכתובת שלי בישראל ?
Mike_69th,
#4 · לפני 11 שנים
זה גם נכון אני בדקתי עכשיו ורשמתי את השם של הגויסטיק ב-buy2usa והוא רשם שהוא מביאה אותו מ-amazon מארה"ב ושלחת לפה ..
ולזה מה שהתכוונת
djmid, Mike_69th,
#5 · לפני 11 שנים
xre123 כתב/ה:זה גם נכון אני בדקתי עכשיו ורשמתי את השם של הגויסטיק ב-buy2usa והוא רשם שהוא מביאה אותו מ-amazon מארה"ב ושלחת לפה ..
ולזה מה שהתכוונת
djmid, Mike_69th,
בקיצור, במקרה הזה, Buy2USA מבצעת את הקניה עבורך באמזון ומבקשת מאמזון לשלוח את החבילה למחסן שלהם בארה"ב. ואז כשהחבילה מגיעה למחסן שלהם, הם שולחים את החבילה אליך. אם ביקשת משלוח אווירי אז הוא יגיע אליך עם שליח תוך שבוע עד שבוע וחצי. יש להם(Buy2USA) גם אפשרות לשלוח את החבילה במשלוח ימי(באניה) בעלות משלוח קטנה יותר אבל עם זמן הספקה ארוך יחסית של חודש וחצי.
זה כל הסיפור. אתה כאילו קונה מ-Buy2USA ומשלם להם על המוצר שהם קונים עבורך באמזון+המשלוח שלהם מהמחסן שלהם לארץ אליך.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.