138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית גויסטיק
דיון

גויסטיק

36 הודעות 3,482 צפיות לפני 11 שנים
#1 · לפני 11 שנים
ץודה רבה אני תוך כמה ימים יזמין משם אם יש עדיין משלוחים לישראל ..
yuval,
#3 · לפני 11 שנים
זה םנות ישראלית או מחו"ל ?
ויש בו את הגויסטיק ה-x-55 rhino?
Muli,
#4 · לפני 11 שנים
יש להם את הסטיק במלאי (נכון לאתמול בערב), זו חנות אמריקאית בפלורידה וכבר הגדרתי אותו לסימולטורים.
יש לו תוכנה ממש נוחה וחברותית למשתמש.
והסטיק עצמו הוא גם מעולה.
#5 · לפני 11 שנים
מה זאת אומרת נכון לאתמול בערב למה נגמר להם המלאי ?
וכמה זמן לקח לך להגדיר אותו ? הגדרת אותו ב-falcon bms ?
ויש לו איזושהו מדריך להגדיר או שאתה מגדיר לבד ?
yuval,
#6 · לפני 11 שנים
לפאלקון אפשר להגדיר אותו כרגיל ואפשר בעזרת התוכנה, אני הגדרתי את הסטיק שלי לפאלקון בעזרת שניהם, אפשר להגדיר אותו לכל משחק בעזרת התוכנה שלו (אפילו לכוכב כחול אם עובדים קשה).
אני מניח שיש איזשהו מדריך להגדיר, אבל התוכנה ממש פשוטה ונוחה.
ונכון לעכשיו יש אותו במלאי.
אפשר לבדוק באתר:
http://www.pilotmall.com/product/Saitek-Pro-Flight-X-55-Rhino/Shop-By-Manufacturer-Saitek
#7 · לפני 11 שנים
ורגע אם נגיד למשל אני עכשיו מגדיר אותו בfalcon אני צריך כל מקש להגדיר כמו :הנורים שבמטוס אני רוצה להגדיר אותו בגויסטיק ואני לא יודע איפה זה נמצא מה אני עושה ..?
ותודה רבה על האתר אני יזמין אותו משם יש שם בחירה משלוח ימי או אווירי ?
yuval,
#8 · לפני 11 שנים
לא הבנתי את השאלה הראשונה שלך, אני לא זוכר אם יש בחירה של משלוח ימי או אווירי אבל אני זוכר שיש בחירה של חברות התובלה, אני מניח שזה אווירי.
#9 · לפני 11 שנים
הכוונה שלי כשאתה מגדיר אותו ל-falcon אתה צריך כל מקש להגדיר , ואם כן אז נגיד את הנורים שאתה מוציא כשנשלח עלייך טייל ואני רוצה שהוא יהיה במקשים שבגויסטיק אז אני צריך לדעת איפה נמצא המקש שמוציא את הנורים ?
תודה..!
yuval,
#10 · לפני 11 שנים
אם הבנתי נכון את השאלה, אתה לא צריך למצוא את הכפתור, מספיק לסמן את הפעולה וללחוץ עליו בסטיק\מצערת.
#12 · לפני 11 שנים
בבקשה
ואם תצטרך עזרה תשלח לי הודעה בפרטי
#14 · לפני 11 שנים
xre123 כתב/ה:. . .
ותודה רבה על האתר אני יזמין אותו משם יש שם בחירה משלוח ימי או אווירי ?
xre123 כתב/ה:ץודה רבה אני תוך כמה ימים יזמין משם אם יש עדיין משלוחים לישראל ..
רוב החנויות המקוונות לא שולחות חומרה (כדוגמת ג'ויסטיק) ישירות לישראל אלא רק במשלוח מקומי בארה"ב. החברות כדוגמת Buy2USA ו-Mustop פותרות את הבעיה בזה שאחרי רישום אליהן הן מספקות לך כתובת אמריקאית שאליה אתה שולח מהחנות, והן דואגות למשלוח הלאה לישראל עם שליח עד הבית(לפחות ככה זה במשלוח אוויר).

מאחר שאתה לא שולח מהחנות ישירות לארץ אלא דרך חברה מתווכת(כדוגמת Buy2USA או Mustop ויש עוד חברה או שתיים) שהיא זו ששולחת בפועל את החבילה לארץ, אז את ההחלטה על סוג משלוח ימי או אווירי אתה עושה אצל החברה המתווכת. Buy2USA יודעת גם לשלוח ימי(חודש וחצי המתנה) בזול יותר. מאסטופ שולחת, ככל הידוע לי, רק אווירי. צריך לבדוק באתרי חברות המשלוח לישראל את האפשרויות. אבל בד"כ מחכים שבוע-שבוע וחצי כדי לקבל את הג'ויסטיק במשלוח אווירי במקום חודש וחצי וכמה דולרים פחות במשלוח ימי.. 💡
[בד"כ משלוח ימי יתאים יותר למוצרים גדולים וכבדים(לדוגמא קוקפיט "צינורות" עם מושב ומיתקונים) שמשלוח אווירי שלו יעלה משמעותית הרבה יותר ממשלוח ימי. לקופסה קטנה של ג'ויסטיק לא בטוח שההפרש שווה את ההמתנה הארוכה יותר.]
מולי
#15 · לפני 11 שנים
אווקיי תן לי לראות אם הבנתי נכון עם אני מזמין מ-buy2usa אז הוא שולח לחנות שנמצאת בארה"ב ואז היא שולחת לי את זה לארץ??
Muli,

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.