150 חברים מחוברים
8 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 8 A D G H I +3
בית פורומים פאלקון 4.0 פאלקון לא עובד במסך מלא
דיון

פאלקון לא עובד במסך מלא

7 הודעות 1,125 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
שלום לכולם.
יש לי פאלקון BMS 4.32 UPDATE 7 עם השטח הישראלי 0.991. אני מתקין את המשחק ואת השטח ומשום מה כשאני נכנס אליו הוא מראה מסך שחור לשנייה ופתאום יוצא (גם לאחר שהוא יוצא עדיין ניתן לשמוע את המנגינה שלו). כאשר הגדרתי שהמשחק לא יהיה על מסך מלא הוא עבד מצויין וכשהחזרתי למסך מלא הוא עוד פעם לא עבד.
לא יודע אם זה משנה אבל אני משחק על מחשב חזק מאוד עם ווינדוס 7 64 ביט ככה שלא נראה לי שצריכה להיות בעיה.
תודה לעוזרים.
#3 · לפני 12 שנים
שמחנו לעזור...
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#4 · לפני 12 שנים
מצטער, אבל באמת שלא ניתקלתי בתופעה כזאת, לכן חיכיתי לענות אולי יש מי שהיה לו ומצא פתרון.

האם זה עדיין המצב?

אלון
its not a bug, its a design feature
#5 · לפני 12 שנים
תנסה לעבוד לא על מסך מלא ולשהות לרזולוציה שהמסך שלך תומך בה.
לדעתי מה שקורה הוא שהמסך שלך לא תומך ברזולוציה שמוגדרת ולכן אתה לא רואה אבל המשחק רץ ברקע.

בהצלחה.
#6 · לפני 12 שנים
בסוף הסתדרתי אני מעביר את המסך למצב של מקרן בתפריט ואז כהמשחק מתחיל זה חוזר ל 1080×1920 ואז הכל בסדר.

איך אני יכול לשחק בשני מסכים כאשר מסך אחד הוא המשחק ובשני יש שעונים/מסכים של המטוס (ז"א מידע ולא המשחק עצמו)?
#7 · לפני 12 שנים
בעזרת התוכנה FALCON MFD EXTRACTOR
אתה יכול לשים שם כמעט את כל השעונים ולא רק MFDים.

אגב יש לי בעיה בתוכנה הזאת למי שיכול לעזור - משום מה לפעמים זה לא מעדכן את ה MFDים, אבל שעונים אחרים ששמתי זה כן מעדכן. מישהו יודע למה?
הכוונה שלי היא נניח יש שם שעון של מהירות ואני מאיץ אז אני רואה שהשעון מהירות במסך השני מראה שאני מאיץ, אבל אם נניח אני בוחר משהו בMFD אז במסך הראשי שמציג את הפלקון אני רואה שזה עושה תפעולה כמו שצריך, אבל במסך השני שבו נמצא גם ה MFD זה פשוט לא עושה כלום, אני רואה תMFD כמו שהיה קודם. מישהו יודע איך לתקן ?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.