114 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים איזה יכולות יש למטוס הזה
דיון

איזה יכולות יש למטוס הזה

29 הודעות 3,939 צפיות לפני 19 שנים
#3 · לפני 19 שנים
falcon-f-16c כתב/ה:אז בשביל מה נועד המטוס אם לא לשירות קרבי?!
יצרו אותו רק בשביל מופעי ראווה?אם זה כך......אז 😱

לא, יצרו אותו כדי לבחון ולפתח טכנולוגיות.

YEHUDAF16- "זווית התקפה מקסימלית" זו ההתרעה שאתה מקבל בלוק און כשאתה עושה תמרונים מהסוג הזה (אני מניח שאתה מכיר את המונח מלוק און), אבל לא שם של התרגיל עצמו.
התרגיל עצמו יכול להיות קוברה או משהו אחר, תלוי למה בדיוק אתה מתכוון.
#5 · לפני 19 שנים
מכיר את הסרטון. זה מטוס אחד הטובים.
אני הכי אוהב את תרגיל הקוברה (שהוא מאט בצורה מפחידה, האף עולה למעלה, ואז יורד בחזרה). תרגיל זה נועד כדי לשגר טיל על מטוס מלמעלה.
#8 · לפני 19 שנים
נכון. זה לא משנה ממש התמרונים והביצועים. אפילו המטוס הכי טוב בעולם לא יוכל לנצח בדוגפייט ללא נשק מתקדם וראדאר.

עידן התעופה בתקופה הזו, נקראת העידן הדיגיטלי. זה שאין יותר מכשירים, אלא צגים כלליים, וגם מערכות דיגיטליות מתוחכמות.
בעידן הדיגיטלי מה שמשנה זה המידע. אתה רואה מה שהאויב עושה, אבל הוא לא רואה מה שאתה עושה...😉
#9 · לפני 19 שנים
הרוסים מפתחים היום את מה שהאמריקאים כבר סיימו לפתח לפני 10 שנים, והרי לכם ההוכחה עם סרטונים:
http://www.dfrc.nasa.gov/Gallery/Movie/X-31/index.html
מדובר בשנים של מחקר של NASA על מטוס הX-31 כך שכל הנושא של הנעה ווקטורית ממש לא חדש בשבילם.

לא סתם ה F-22 מכניס את הסוחוי לכיס הקטן מבחינת ביצועי ראווה. וכמובן מדובר בF-22 מבצעי לחלוטין עם חימוש וכל המערכות הקרביות שאמורות להיות עליו, ולא מטוס שהכל הוסר העיקר שיטוס יפה במופעי ראווה.
its not a bug, its a design feature
#12 · לפני 19 שנים
afik_t_king כתב/ה:מכיר את הסרטון. זה מטוס אחד הטובים.
אני הכי אוהב את תרגיל הקוברה (שהוא מאט בצורה מפחידה, האף עולה למעלה, ואז יורד בחזרה). תרגיל זה נועד כדי לשגר טיל על מטוס מלמעלה.

חחח לא הוא לא! חחח לגמרי לא! חחח

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#13 · לפני 19 שנים
Shnizel כתב/ה:[quote="afik_t_king"]מכיר את הסרטון. זה מטוס אחד הטובים.

חחח לא הוא לא! חחח לגמרי לא! חחח[/quote]

חחח איזה קטילה ...לתרגיל הזה יש מטרה מסוימת בכלל או רק הטעיה?
#14 · לפני 19 שנים
התרגיל הוא נוסק עד כדי התהפכות על הגב וחוזר לטיסה ישרה ואופקית.
הוא בעיקר לסלון אווירי...
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.