109 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 H
בית פורומים תעופה וביטחון חשש להתרסקות b777....
דיון

חשש להתרסקות b777....

7 הודעות 1,480 צפיות לפני 12 שנים
#2 · לפני 12 שנים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4496888,00.html

מערכים כי מדובר בפיגוע.

קטע מוזר בכתבה :
"משפחה של נוסע שהיה על המטוס צלצלה לטלפון הנייד שלו - ובאופן מוזר נשמע צליל שמעיד על קבלת השיחה, בניגוד לצליל של מספר לא זמין"

האם אפשר למצוא לפי הפלאפון את המטוס
#4 · לפני 12 שנים
עומרי11 כתב/ה:זה מקרה לא נדיר
לא נדיר?
שמטוס נוסעים נעלם? פשוט נעלם. אתה טועה. זה מאד נדיר. בפרט ב-50 שנים האחרונות כשמטוסי נוסעים מפוקחים ע"י מכ"ם ברוב נתיב הטיסה שלהם.
טוב, בכל אופן הוא עדיין לא בסטטוס נעלם עד סיום הסריקות, יש סיכוי שהוא ימצא ואפשר יהייה להתחיל בחקירת הארוע.
מולי
#5 · לפני 12 שנים
לא נדיר מכל מקרי התאונות שמטוס נוסעים פשוט נעלם מהראדר בכל פעם יכול להיות סיבה שונה.
אבל לפי מה שראיתי ב"תעופה בחקירה" זהו מקרה לא נדיר"
בברכה עומרי ו.

#6 · לפני 12 שנים
עומרי11 כתב/ה:לא נדיר מכל מקרי התאונות שמטוס נוסעים פשוט נעלם מהראדר בכל פעם יכול להיות סיבה שונה.
אבל לפי מה שראיתי ב"תעופה בחקירה" זהו מקרה לא נדיר"
מטוס נעלם מהמכ"ם בד"כ כשהוא מתרסק. אבל הוא לא נעלם מעל פני השטח. כמעט בכל המקרים מוצאים את השברים שלו. על פני השטח קרקע/ים או מתחת לפני הים. היו מקרים בודדים שלקח הרבה זמן לאתר את המטוס מתחת לפני הים. אבל אלו מקרים מאד נדירים. כי לרוב ע"פ נקודת ההעלמות מהמכ"ם ניתן להעריך את אזור ההתרסקות.
אני מנסה להיזכר על איזה פרקים בתעופה בחקירה אתה מדבר שזה לא מקרה נדיר. במקרה יש לי מארז עם 12 העונות של הסדרה הזאת וצפיתי כמעט בכולם. יש כבר עונות 13 ו-14 שבהם לא צפיתי. אז אולי פיספסתי משהו.
אני חושב שאתה מבלבל בין העלמות מהמכ"ם לבין העלמות באופן כללי של המטוס(בלי להשאיר זכר).
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.