105 חברים מחוברים
3 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 2 I S voice 1 y
בית פורומים פלייט סימולטור בעיה ב-fsx
דיון

בעיה ב-fsx

17 הודעות 2,414 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
היי,

לאחרונה "נמחק" לי הסימולטור [בטעות 😈 ] ונאלצתי להתקין מחדש.
התקנתי מחדש הכל עובד, גררתי את המטוסים מהרשימה של סימולטור שנמחק לסימולטור החדש, וכל המטוסים עבדו חוץ ממר ngx 👿 😈 👿
לא רואים את המטוס!
ניסיתי להתקין מחדש אבל לא הצלחתי.
האם יש אפשרות איכשהו לשחזר את המחשב למצב שהסימולטור עבד? [נראה לי שלא]
אם יש פתרון אחר אשמך לעזרה!
🤦
בברכה עומרי ו.

#5 · לפני 12 שנים
חשוב לשים לב כי אם אתה משחזר את המערכת, אתה משחזר את כך מערכת ההפעלה לתאריך אותו בחרת וזה לפעמים יכול להשפיע גם על קבצים אחרים במערכת

בהצלחה
#7 · לפני 12 שנים
אתה יכול להגדיר את התאריך בו אתה זוכר שהסימולטור עבד,
שים לב - לא בטוח שזה יחזיר את מצב הסימולטור מכיוון שהוא מתמקד בקבצי המערכת.
ממליץ לך - במידה והשחזור, הסר לגמרי את הNGX והתקן מחדש, ישנן קבצים חיצוניים הקשורים לNGX שעושים את בדיקת האימות ואם הם נפגעים, המטוס לא יעבוד
#8 · לפני 12 שנים
אז בפעם הבאה שאני מתקין סימולטור, אני צריך להתקין את המטוסים אם קובץ ההתקנה או שזה בסדר לגרור אותם לתיקיית ה-airplane?

תודה לכל מי שעזר. 😎
בברכה עומרי ו.

#12 · לפני 12 שנים
עומרי11 כתב/ה:ושאלה נוספת: האם יש דרך אחרת איכשהו להתקין מחדש את ה-ngx מחדש?
ואם כן איך?
להתקין מחדש בעזרת קובץ ההתקנה ואח"כ לבצע אקטיבציה עם הקוד שקיבלת בקניה. זו הדרך החוקית היחידה שיש להתקין PMDG B737NGX.
האקטיבציה כותבת לכל מיני מקומות כולל הרג'יסטרי ואתה לא יכול לשחזר במדוייק מה שקורה שם רק ע"י גרירת ספריות.
מולי
#14 · לפני 12 שנים
Muli כתב/ה:[quote="עומרי11"]ושאלה נוספת: האם יש דרך אחרת איכשהו להתקין מחדש את ה-ngx מחדש?
ואם כן איך?
להתקין מחדש בעזרת קובץ ההתקנה ואח"כ לבצע אקטיבציה עם הקוד שקיבלת בקניה. זו הדרך החוקית היחידה שיש להתקין PMDG B737NGX.
האקטיבציה כותבת לכל מיני מקומות כולל הרג'יסטרי ואתה לא יכול לשחזר במדוייק מה שקורה שם רק ע"י גרירת ספריות.[/quote]
האם אותו הדבר לגבי הסינרים?
בברכה עומרי ו.

#15 · לפני 12 שנים
זה העיקרון הכללי לכל מה שדרש אקטיבציה, גם אופיס, גם פוטושופ וגם סינרים שדרשו אקטיבציה אחרי ההתקנה(אלו שקונים, אתה יודע, בכסף).
ובכלל כל מה שמגיע בקובץ התקנה מומלץ להתקין מחדש מקובץ ההתקנה ולא לגרור ספריות מהגיבוי.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.