·
לפני 12 שנים
הי, אני בשלבי בניית סימולטור מסוקים אצלי בחדר העבודה. כרגע מה שיש לי זה CYCLIC +COLLECTIVE (צירים אנלוגיים בלבד, עדיין ללא מפסקים). הידית בראש הסייקליק נלקחה מסטיק שהיה לי, והכל מחווט דרך כרטיס של לאו בונדר. המסגרת עם הכסא + הפדלים של CH הם זמניים לשם בדיקת המערכת. בנתיים זה נראה כך -

התוכנית להמשך -
1. בניית פדאלים שמתאימים למסוק.
2. הוספת מפסקים לקולקטיב.
3. הוספת פוטנציומטר למצערת טוויסט גריפ בקולקטיב (מכנית הכל קיים, חסר רק פוט'😉
4. בניית קונסולה מרכזית, לוח מכשירים, OVERHEAD.
יש לי כמה שאלות בסיסיות -
1. אני נורא אוהב את היואי של DCS וחשבתי לבנות את הקוקפיט סביבו. השאלה היא האם ניתן לייצא את לוח המכשירים למסך נפרד ע"מ שאוכל להציגו בבירור על הלוח שאבנה?
2. שימוש בשלושה מסכים לתצוגה ראשית - יש ברשותי nvidia gforce 640gt. הנ"ל תומך בפונקצית ה-surround המפורסמת. האם נכונה העובדה שאני זקוק לשלושה מסכים זהים מאותו היצרן ע"מ להפעיל את הפונקציה הזאת? האם זוהי הדרך היחידה?
3. למישהו יש מושג מה טווח התנועה של הסייקליק סטיק ביואי \ אנפה? הכוונה כמה ס"מ מקצה לקצה בתנועה ימינה-שמאלה למעלה-למטה?
בטח עוד יצוצו שאלות כשנתקדם עם הבניה
אשמח להערות \ הארות...
בברכה,
יורה.

התוכנית להמשך -
1. בניית פדאלים שמתאימים למסוק.
2. הוספת מפסקים לקולקטיב.
3. הוספת פוטנציומטר למצערת טוויסט גריפ בקולקטיב (מכנית הכל קיים, חסר רק פוט'😉
4. בניית קונסולה מרכזית, לוח מכשירים, OVERHEAD.
יש לי כמה שאלות בסיסיות -
1. אני נורא אוהב את היואי של DCS וחשבתי לבנות את הקוקפיט סביבו. השאלה היא האם ניתן לייצא את לוח המכשירים למסך נפרד ע"מ שאוכל להציגו בבירור על הלוח שאבנה?
2. שימוש בשלושה מסכים לתצוגה ראשית - יש ברשותי nvidia gforce 640gt. הנ"ל תומך בפונקצית ה-surround המפורסמת. האם נכונה העובדה שאני זקוק לשלושה מסכים זהים מאותו היצרן ע"מ להפעיל את הפונקציה הזאת? האם זוהי הדרך היחידה?
3. למישהו יש מושג מה טווח התנועה של הסייקליק סטיק ביואי \ אנפה? הכוונה כמה ס"מ מקצה לקצה בתנועה ימינה-שמאלה למעלה-למטה?
בטח עוד יצוצו שאלות כשנתקדם עם הבניה
אשמח להערות \ הארות...
בברכה,
יורה.