76 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור בעיות טכניות- בעיות נפוצות ופיתרונן
דיון נעוץ

בעיות טכניות- בעיות נפוצות ופיתרונן

283 הודעות 49,458 צפיות לפני 19 שנים
#2 · לפני 15 שנים
יש לי בעיה קטנה.קניתי את חבילת ה757-200 של קפטן סים.הכל עובד יופי טופי,למרות שכאשר אני נכנס לVIRTURAL Cockpit,במקום לראות דברים מבחוץ,השמשה כאילו מכוסה בבד שחור, שלא מאפשר לראות מחוץ למטוס.אם מישהו יכול לפתור לי את הבעיה,אני מאוד אודה לו.

תודה מראש לעוזרים. 🙁 🙄
תומר אמן
FLIGHT SIMULATOR X GOLD
PTS מחזור ראשון
WIN7
מצטיין קורס CVFR2 PTS
#3 · לפני 15 שנים
זה דבר ידוע אם הורדת את זה מהאינטרנט, מה שזה לא חוקי. אז תמחוק ותקנה.
אם לא הורדת, תפנה אליהם בפורום תמיכה שלהם מאיפה שקנית.
רז פרינץ,
צוות ניהול ראשי, פריפלייט.

צוות vIAF ואטיל.
#4 · לפני 15 שנים
prince869 כתב/ה:זה דבר ידוע אם הורדת את זה מהאינטרנט, מה שזה לא חוקי. אז תמחוק ותקנה.

תגיד בכלל קראת מה כתבתי?אני הורדתי מתשלום,נכנסתי לאתר של קפטן סים,וקניתי באופן חוקי את ההורדה.אז למה יש בעיה?
תומר אמן
FLIGHT SIMULATOR X GOLD
PTS מחזור ראשון
WIN7
מצטיין קורס CVFR2 PTS
#5 · לפני 15 שנים
תומטוס99, תגיד לי קראת את מה שהוא כתב???? הוא רשם אם קנית את זה תשאל בפורום של המוצר 🤔

ירין בר FSx Deluxe
#6 · לפני 15 שנים
כנס לתמיכה הטכנית של מה שקנית(757-200 Base Pack) באתר של קפטן סים(תצטרך את מספר ההזמנה כדי להיכנס), חפש בבסיס הידע שלהם ואם לא תמצא שם פתרון לבעייה שלך-פתח קריאת תמיכה(Trouble Ticket), הם מגיבים מהר מאד. זה ישירות מול התמיכה הטכנית, אין צורך לעבור דרך הפורום, בין כה וכה הוא לא לצורך תמיכה(כתוב במפורש no tech support).
לי קרה פעם משהו אחר, היוק ב-727 לא הופיע, קיבלתי תשובה תוך חצי יום שזו פשוט בעיית אקטיבציה, התקנתי מחדש, איקטבתי מחדש, והכל הסתדר. הם בסדר בתמיכה שלהם, תבדוק מולם. הכי קצר והכי מהיר.
מולי
נערך לאחרונה: לפני 15 שנים
#8 · לפני 15 שנים
תומטוס99 כתב/ה:[quote="prince869"]זה דבר ידוע אם הורדת את זה מהאינטרנט, מה שזה לא חוקי. אז תמחוק ותקנה.

תגיד בכלל קראת מה כתבתי?אני הורדתי מתשלום,נכנסתי לאתר של קפטן סים,וקניתי באופן חוקי את ההורדה.אז למה יש בעיה?[/quote]

תומטוס99, שאתה בא לבקש עזרה, ומישהו נותן לך עזרה מסוימת, יש גם דרך נאותה לכתוב לו תשובה על מה שהוא כתב. לא אמרתי שהורדת הורדה לא חוקית, אמרתי שזה מה שקורה אם מורידים בהורדה לא חוקית. אם קנית, תפנה לתמיכת המוצר כמו שמולי אמר לך.
רז פרינץ,
צוות ניהול ראשי, פריפלייט.

צוות vIAF ואטיל.
#10 · לפני 15 שנים
בעיה עם FSX

הסרתי את המשחק והתקנתי מחדש. לאחר ההתקנה הבסיסית הוספתי את SP1 ו SP2, ואז תוכנות עזר כמו REX ו FS RECORDER. בשלב הבא התקנתי כמה מטוסים כמו IRIS T-6, CERA BELL 212 ועוד כמה.

משום מה, בחלון בחירת המטוס מתוך המשחק אני רואה רק את צביעה אחת מכל הצביעות שקיימות לאותו מטוס - זו שמופיעה תחת [fltsim.0] בקובץ AIRCRAFT.CFG. הסרתי את המשחק ואת כל השאר התוספים והתקנתי שוב והבעיה עדיין קיימת.
אני לא יודע אם זה בעיה בהתקנה, באחד התוספים, בקובץ FSX.CFG או XML.DLL או השד יודע.

יש למישהו רעיון מה גורם לבעיה ואיך לפתור אותה?

המפרט שלי הוא:

Intel Core i7-860 Lynnfield 2.8GHz LGA 1156 95W Quad-Core Processor BX80605I7860

ASUS P7P55D-E LGA 1156 Intel P55 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard

CORSAIR XMS3 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model CMX4GX3M2A1600C7

Thermaltake SpinQ Performance Series cooler with ultra-lightweight aluminum and six heatpipes CL-P0466 CPU Cooler

Antec Three Hundred Illusion Black Steel ATX Mid Tower Computer Case

SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card

Power supply – Antec 650W

HDD – 1. WD 250 GB 7200
2. Seagate 500GB 7200

מערכת הפעלה וינדוז 7 64
#12 · לפני 15 שנים
עשית ווי כאן?
עריכה לא שמתי לב לתגובה של מייק סליחה..
נערך לאחרונה: לפני 15 שנים
#14 · לפני 15 שנים
אכן כן....מה שמוזר זה שלמשל את כל הצביעות של ה T-6 הוא מראה לי (אבל מסרב לקבל את הצביעה של חיל האויר) אבל מטוסים אחרים לא.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.