56 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור בעיות טכניות- בעיות נפוצות ופיתרונן
דיון נעוץ

בעיות טכניות- בעיות נפוצות ופיתרונן

283 הודעות 49,458 צפיות לפני 19 שנים
#3 · לפני 16 שנים
יש לי בעיה שבזמן שאני משחק מופיע לי שיש בעיה וכנראה היתחברתי ממחשב אחר יש פתרון??
#4 · לפני 15 שנים
יש לי בעיה (סליחה שהתפרצתי alex-hpi 😳 ) ואולי היא קצת "דבילית" אבל בכל זאת.. אני עשיתי שמתי שאני טס בסימולטור שורת הפקודות יופיע. אני רוצה לבטל את זה, כי זה מציק בטיסה. אני מנסה להגדיל מאיפה שהקטתני וזה לא נהיה גדול! אני מנסה ממאפיינים וגם לא גודל! מה הבעיה?
אוראל
Flight Simulator X+2004
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/orelst?feature=mhee
#6 · לפני 15 שנים
איזה שורת פקודות? 😱

ובלי קשר - תופיע*.
אתה טועה הרבה עם כתיבה בעתיד.
יתקן - אתקן*, יעשה - אעשה*... (אם זה בגוף ראשון). 😉
#7 · לפני 15 שנים
אוראל אומר שהוא רוצה להעלים את מה שאני מבין שהוא שורת התפריט העליונה שמופיעה בזמן טיסה כשהסימולטור במצב חלון.
אוראל- נסה ללחוץ alt+enter. זה יעביר את החלון למצב מסך מלא.
את שורת התפריט אתה יכול להסתיר בכל מצב- חלון קטן או מסך מלא. תן קליק ימני על איזור כלשהו בחלון ולחץ על hide menu bar. אם בפעם הראשונה זה לא יעבוד חזור על הדבר, הפעם זה יצליח.

והערה קטנה- אם עוד פעם אחת מישהו יצטרך לתרגם אותך אני אשלח אותך לחופש קטן מהפורום כדי להתאפס על עצמך ולהפסיק לכתוב מהר כל כך בלי לחשוב 🙂

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#8 · לפני 15 שנים
FreeFlight כתב/ה:איזה שורת פקודות? 😱

ובלי קשר - תופיע*.
אתה טועה הרבה עם כתיבה בעתיד.
יתקן - אתקן*, יעשה - אעשה*... (אם זה בגוף ראשון). 😉
תודה אני ינסה להסתדר עם זה..

Mike_69th כתב/ה:אוראל אומר שהוא רוצה להעלים את מה שאני מבין שהוא שורת התפריט העליונה שמופיעה בזמן טיסה כשהסימולטור במצב חלון.
אוראל- נסה ללחוץ alt+enter. זה יעביר את החלון למצב מסך מלא.
את שורת התפריט אתה יכול להסתיר בכל מצב- חלון קטן או מסך מלא. תן קליק ימני על איזור כלשהו בחלון ולחץ על hide menu bar. אם בפעם הראשונה זה לא יעבוד חזור על הדבר, הפעם זה יצליח.

והערה קטנה- אם עוד פעם אחת מישהו יצטרך לתרגם אותך אני אשלח אותך לחופש קטן מהפורום כדי להתאפס על עצמך ולהפסיק לכתוב מהר כל כך בלי לחשוב 🙂
אני מתכוון לשורת ההתחל שמופיעה לי למטה. ולמעלה אני מתכוון שמופיע לי איקס, מזער, והגדל. אני לא מצליח להעלים את כול אלו דרך המאפיינים של הסימולטור.

בקשר להערה- אני יעבוד על זה.
אוראל
Flight Simulator X+2004
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/orelst?feature=mhee
#11 · לפני 15 שנים
רציתי לשאול אם משהו יוכל לפתור,לי את הבעיה הבאה:האם אפשר,להזמין מכאבי אש,וכל זה ליד המסלול,שאני מתכוון לבצע עליו את נחיתת האונס?רק לפרוטוקול כאשר הסתכלתי בסרט ההדרכה,של הסימולטור הוא הראה שזה אפשרי אולי.
תומר אמן
FLIGHT SIMULATOR X GOLD
PTS מחזור ראשון
WIN7
מצטיין קורס CVFR2 PTS
#12 · לפני 15 שנים
זו בעיה טכנית? לא.

וככל הידוע לי ולגוגל, אתה לא יכול לעשות דבר כזה. אולי רק במשימות מוכנות מראש של כמה יצרני תוספים אפשר לראות משהו דומה.

בפעם הבאה בבקשה להבדיל בין דיון "בעיות טכניות" לבין דיון "שאלות נפוצות".

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#14 · לפני 15 שנים
שלום יש לי בעיה קלה בFSX.לפעמים כאשר אני נוחת המטוס כאילו נשאר במצב אוויר.הוא לא פונה לי עם הגלגלים מהמסלול,כאילו הוא יפנה רק עם הכנפיים זזות.וגם יש את האזעקה הזאת שכאשר את מוריד מדפים עד הסוף,ומעצורי אוויר על ARMD ומצערת על IDEL אז הוא מצפצף.בקיצור זה נשאר כל הזמן.משהו יכול בבקשה,לעזור לי לפתור את הבעיה.

תודה מראש  🙄
תומר אמן
FLIGHT SIMULATOR X GOLD
PTS מחזור ראשון
WIN7
מצטיין קורס CVFR2 PTS
#15 · לפני 15 שנים
היי תומטוס99, המצב הזה הוא הגיוני לגמרי, יש צורך בסימולטור להעביר גלגלים למצב של נחיתה וזה נראה לי על SHIFT+? .
והמצב של הצפצפה זה בגלל שאתה מהיר מידי על מנת לטוס עם מעצורי אויר\גלגלים\מדפים כי זה יכול להרוס אותם. תנסה לפתוח אותם בהתאם למהירות המטוס שצריך.
מקווה שעזרתי.
רז פרינץ,
צוות ניהול ראשי, פריפלייט.

צוות vIAF ואטיל.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.