עידכון:
כרגע בודקים את ההיתכנות של המשך הקמפיין ללא הקהילה הספרדית.
בודקים את האפשרות שהקהילה האיטלקית תיקח אחריות על הזירה של הספרדים (צפון אפריקה) בנוסף לזירת מאלטה.
במידה ולא יהיה טעם אז נרים קמפיין אחר שכבר די מוכן. אחד האפשריות שהעלו זה קמפיין Gothic Line הקרב בצד הצפון מזרחי של איטליה של בעלות הברית נגד הגרמנים בשנת 1944.
מוסטנגים, ספיטפיירים, טייפונים, טמפסטים, B-25, B-24, B-17, P-47, ולגרמנים יש את המסרשמיטים והפוקה וולפים המתקדמים גם כן.
לעניין ההערה של מייק:
Mike_69th כתב/ה:אני מבין כמה מסעירה יכולה להיות עבודה כזאת, אבל מישהו שכח שזה עדיין רק משחק?
לדעתי המוסר השכל שצריך להפנים באירועים כאלה שיש כל כך הרבה אנשים מכמה וכמה קהילות הוא כדלקמן:
זה אכן משחק, וזה אכן עולם ווירטואלי, אבל היחסים הבין-אישיים הם אמיתיים מאד!!!!
אם נעצור רגע וננתח מה המכפיל הנאה בטיסה בקמפיינים מאורגנים ומרובי משתתפים האלה ברשת בסופו של דבר רואים שהנהירה לאירועים האלה היא קודם כל בגלל שהם אירועים חברתיים. אנשים שבאים לחוות מועדון חברים ייחודי. מי שחושב שגם היחסים האישיים הם ווירטואלים ויזלזל באנשים ויעליב אותם "כי זה רק משחק" ימצא את עצמו מהר מאד מנודה מהקהילה. זכור לי בעבר זה קרה גם כאן אצלנו בקהילת פריפלייט...
הטעות הקריטית שהתבצעה בקמפיין הזה מבחינת מנהלי הקהילות (שזה כולל אותי, את Diego ואת Mirko) היה שנתנו ל designer של הקמפיין (Petr) להיות גם האדמין האופרטיבי / חברתי למרות שידענו והיה לנו חשש שלבחור חסר כל people skills מנימאליים ולעיתים גם לא מאוזן בנפשו.
עכשיו אנחנו משלמים את המחיר. מבטיח לכם שזה לא יקרה יותר.
אלון
its not a bug, its a design feature
נערך לאחרונה: לפני 12 שנים