109 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 H
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית חשבתי ל"פנק" את עצמי במסך הזה SamsungT27B300MA כדא
דיון

חשבתי ל"פנק" את עצמי במסך הזה SamsungT27B300MA כדא

11 הודעות 1,631 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
ברשותי כיום DELL 22 אבל אני חש לאחרונה ש "צר עולמי כעולם נמלה".

הדגם המיועד הוא מחשביזיה אני שואל עליו כי אני מקבל אותו במחיר נמוך מאד מכל מה שמופיע בזאפ.(1488 ש"ח)

זה אתר החברה:

http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/digital-tv-monitor/LT27B300MA/CH-spec

האם יש משמעויות לגודל הזה מבחינתי שעלי לתת עליהן את דעתי.

תודה למסייעים
" לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)

#2 · לפני 12 שנים
תתכונן לראות פיקסלים. הרזולוציה הרי נשארת 1920X1080 ולכן כל פיקסל יהיה מוגדל (אלא אם תתרחק ממנו פיזית, אבל אז מה הגודל נותן?).
בנוסף זה פאנל מסוג TN, אני לא יודע איך הם התקדמו עם הסוג הזה אבל אני די בטוח שעדיין תוכל לזהות שינוי בצבעים ובבהירות בחלקים שונים של המסך ככל שתשנה את הזוית שאתה מסתכל עליו. על מסך גדול הבעיה תוחמר כי אתה עדיין מסתכל עליו ממרחק של מסך מחשב, אבל הזוית עד לקצה הרחוק תהיה גדולה יותר- וכאן הבעיה.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך לאחרונה: לפני 12 שנים · 2 עריכות
#3 · לפני 12 שנים
פאנל TN. לדעתי לא יתמודד מול הDELL, אבל כדאי ללכת לבדוק.
בכל מקרה יש לסמסונג כמה מסכים עם פאנל S-PVA.. הוא גם לא ברמה של הIPS (בצבעים, בשחורים הוא בד"כ יותר טוב). אבל נותנים תמורה לא פחות טובה של תמורה למחיר ביחס לDELL.
יהונתן חסין.

ב'הפסקת עישון'- כולם מעשנים.
ב'הפסקת אוכל'- כולם אוכלים.
ב'הפסקת שתיה'- כולם שותים.
ב'הפסקת רענון'- כולם מתרעננים.

אחר כך מתפלאים שב'הפסקת אש'- כולם יורים!
#4 · לפני 12 שנים
היי כפיר.

יש לי בדיוק את המסך הזה ואני מרוצה באופן כללי. זה עולם אחר. אתה מרגיש שאתה ממש יושב בתוך הפיט. המרחק הוא מרחק צפייה רגיל אבל אין מה לעשות כמסך סטנדרטי שאינו IPS אתה לא ממש יכול לצפות מהצד. אבל מי צריך לצפות מהצד ?!

יש גם מחירים טובים יחסית למסכי IPS. אם יש את הכסף - ללכת על IPS. אם אין - גם זו בחירה טובה. אבל חייב לעבור ל 27. זה עולם אחר...

שים לב שמסך זה אינו כולל חיבור DVI. אלא רק D-SUB ו- HDMI.

עוד משהו שלא נוח במסך הוא שאתה חייב להדליק ולכבות אותו ידנית בכל פעם. (אין לו ON-OFF SENSING) מציק , אבל אפשר לחיות עם זה.

מלבד כך המסך בסדר ונותן תמורה למחיר. בטח במחיר שאתה יכול לקנות אותו.
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#5 · לפני 12 שנים
יש לי גם בדיוק את המסך הזה

אני אוהב שהוא מסך גדול, רואים יותר טוב את המטוסים הרחוקים 😛 והוא עושה את העבודה.
בהתחלה הוא היה נראה לי בגודל מוגזם ולקח לי כמה ימים להתרגל, אבל מאז שאתה מתרגל, קשה לחזור לעבוד על מסך קטן.

קצת חבל שהוא לא IPS, אבל, לדעתי, יש לו צבעים יפים למרות זאת.

יש לך יציאת HDMI מהכרטיס מסך? אם לא יש מתאם מDVI לHDMI.

ניר, מה הכוונה ON-OFF SENSING?
מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

#6 · לפני 12 שנים
אור

הכוונה שכאשר אתה מכבה את המחשב המסך לא נכנס ל SLEEP.
וכשאתה מפעיל את המחשב הוא לא מתעורר לבד.

אם אתה לא מכיר את התופעה - משהו אצלי לא מחובר נכון או לא מחובר בכבל מתאים...

אשמח לקבל ממך עדכון...
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#7 · לפני 12 שנים
Or כתב/ה: אבל, לדעתי, יש לו צבעים יפים למרות זאת.

יש לך יציאת HDMI מהכרטיס מסך? אם לא יש מתאם מDVI לHDMI.

צבעים יפים ? למה אתה מתכוון לוויזואליות החיצונית (עיצוב) או למה שרואים במסך עצמו ?

מה עם הטענה שהועלתה למעלה שרואים מסך מפוקסל ?

אכן, יש לי יציאת HDMI.

תודה

#9 · לפני 12 שנים
חיים אני עדיין ממליץ לך על הDELL 24
זהו מסך בין הטובים ביותר בקטגוריה והוא IPS במחיר של בערך 1200 ש"ח, שווה כל אגורה! גם החדות וגם הרזולוציה הגבוהה 1920X1200 ואיכות הצבעים העמוקה עושים את העבודה יופי! שיפר לי את חווית המשתמש אלפי מונים! גם בטיסה, גם בסרטים FULL HD ואפילו בגלישה סתמית ברשת וצפייה\עריכת תמונות.
!Control, control, you must learn control
#10 · לפני 12 שנים
הגודל של המסך חשוב לי ורציתי למתוח למקסימום ששולחן העבודה שלי מאפשר לי - אבל לקחתי את הערתך לתשומת ליבי ואכנס לקרא שוב את המידע שנתת ואת שאר המאפיינים.

תודה

#11 · לפני 12 שנים
אוקיי, עוד פרט חשוב שכדאי שתיקח בחשבון זו הרזולוציה המקסימלית שהכרטיס מסך מוציא.
תוודא שזה נתמך גם במסך שתבחר אחרת יהיה לך מצב של Up/Down Scaling שזה לא מה שאתה רוצה להשיג בתהליך השדרוג הזה.
דגם המסך שלי הוא: U2412M
אני יודע אבל שיצאה גרסה חדשה שלו כבר: U2413M.. אם כי אני לא יודע מה השינויים שהוא עבר.
!Control, control, you must learn control

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.