75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 האם אתם משתמשים ב-Track IR או תחליפיהם?
דיון

האם אתם משתמשים ב-Track IR או תחליפיהם?

15 הודעות 1,587 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
האם אתם משתמשים ב-Track IR או תחליפיהם כמו FreeTrack וכד'?
טייסת 101 האדומה הוירטואלית של Aces High 2
#5 · לפני 12 שנים
xcom כתב/ה:אם ההתלבטות היא האם לקנות, הייתי מחכה לRift כבר.

לא, אין לי התלבטות, אומנם עבדתי רק עם FreeTrackNoIR, אבל עדיין התחושה ש"המסך זז" פשוט לא נעימה, לא התחברתי, גם הזזת הראש קשה. הרבה יותר קל לי עם Hat במיוחד אחרי שכתבתי את התוכנה שדיברתי עליה בדיון אחר.

פשוט לא מסתדר עם התמונה "הצפה" במיוחד בחופות בועתיות שאין לי נק' ייחוס טובה, אני משער לעצמי שזה עניין של הרגל. פשוט רציתי להבין במה משתמשים רוב אנשים.

אבל אם כבר כתבת, מה זה Rift?
#7 · לפני 12 שנים
Mike_69th כתב/ה:[quote="Artik"]

תלת מימד בזוית רחבה וטבעית יותר (אם כי רזולוציה נמוכה בינתיים), יחד עם מערכת עקיבה אינרציאלית.
...
[/quote]

אההה... כן שמעתי על זה, הבנתי שהבעיה העיקרית שלו (כמו שציינת) זו הרזולוציה, כך שאם טסים ללא אייקונים, אז בכללללל לא תבחינו בין B-17 לבין 109 ממרחק 200 מטר 😄
#8 · לפני 12 שנים
FaceTrackNoIR. בלי זה אינני מוכן לגעת באף סימולטור. משתמש בגירסת 1.8 אלפא לאחר תרומה למפתח-יש עידוד לתרום לפיתוח התוכנה וכך התורמים מקבלים גירסאות טרם השיחרור. התוכנה אינה חפה מבעיות אולם בתור פיתרון "חינמי" זה יותר טוב מכלום. יש אף גם פלאג אין להשתמש בתוכנה התומכת בפורמטים שונים, לרבות פריטראק, בטראקר (התקן הלדים). התוכנה דורשת תאורה טובה והמצלמה הטובה ביותר לשימוש עם התוכנה היא PS3EYE של הפלייסטיישן אשר אפשר לחברה למחשב עם דרייבר - http://codelaboratories.com/downloads .
#9 · לפני 12 שנים
ארטיום אני באמת מבין אותך, היה לי קשה מאוד להתרגל לטרק, במיוחד אחרי שטסתי מעל לעשור עם Snap views בIl2, Aces high, warbirds, wwiiol ועוד.
אבל מנסיון של שתי האופציות בוודאות אני אומר לך שמעבר לTIR ולHOTAS, זו חוויה אחרת לגמרי ואני ממליץ מאוד.
#11 · לפני 12 שנים
Mike_69th כתב/ה:אם למישהו בא להדביק סמארטפון לראש,

חחחחחח 😂 הבטן אוי הבטן 😂 😂 😂 😂 😂 😂

תודה מייק עשית לי את הבוקר
" לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)

#13 · לפני 12 שנים
Mike_69th כתב/ה:אם למישהו בא להדביק סמארטפון לראש, יש את הדבר הזה שרבים טוענים שעובד, אבל מעולם לא הצלחתי להפעיל.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.c0bra.head.track

חחח, מה לא עושים עם טלפונים חכמים.

אבל זה נותן רק 3 צירי סיבוב - לא נותן הזזה... בלי זה אי אפשר לשחק
#15 · לפני 12 שנים
Artik כתב/ה:[quote="Mike_69th"][quote="Artik"]

תלת מימד בזוית רחבה וטבעית יותר (אם כי רזולוציה נמוכה בינתיים), יחד עם מערכת עקיבה אינרציאלית.
...
[/quote]

אההה... כן שמעתי על זה, הבנתי שהבעיה העיקרית שלו (כמו שציינת) זו הרזולוציה, כך שאם טסים ללא אייקונים, אז בכללללל לא תבחינו בין B-17 לבין 109 ממרחק 200 מטר 😄[/quote]
מי שרוצה מוזמן אלי לבדוק 🙂
watch your six, i'm behind you

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.