56 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית המלצות למצערת
דיון

המלצות למצערת

15 הודעות 1,299 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
היי,

אני שוקל לרכוש מצערת טובה על מנת להנות יותר מחווית המשחק. כיום יש לי MFF2 בתור סטיק ואני מרוצה ממנו מאד. למרות זאת הייתי שמח למצערת full size ולא למה שבא איתו.

אני חשבתי ללכת לכיוון של CH אבל לא מוכרים בארץ והמשלוח יקר. חשבתי לקנות את X52 הרגיל ב490 שקל ולהעזר במצערת אבל זה נראה לי קצת מיותר (כי הסטיק יישב בצד) וגם משום שהבנייה שלו נראת לי ככה ככה.

האם יש לכם המלצות אחרות?
RifleFighter
רמי וייברמן

#2 · לפני 12 שנים
רמי אם כבר X-52 pro, הבנייה שלו אולי לא משהו בכללי אבל מתפקד לא רע ולדעתי נותן המון תמורה לכסף.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#4 · לפני 12 שנים
רמי,

תשיג מצערת ישנה וטובה ואעזור לך להמיר אותה ל USB.

פרוייקט ה SR81 בנוי בדיוק בשביל זה.
אפשר כמובן להתפשר על פירוק גיימפאד ולהשתמש במעגל שלו.

איך שתבחר הפתרון קיים.

ניר
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#5 · לפני 12 שנים
RF כתב/ה:[quote="i_hawk"]רמי אם כבר X-52 pro, הבנייה שלו אולי לא משהו בכללי אבל מתפקד לא רע ולדעתי נותן המון תמורה לכסף.

אין את הדגם בארץ[/quote]

Ebay? 🙂

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#8 · לפני 12 שנים
Or, הPro בנוי להיות עמיד יותר, פחות פלסטיקבכמה חלקים, מנגנון המירכוז קיבל קפיץ נוסף- שופר מבחינת טווח מת במרכז (אמור להיות מבוטל לגמרי בקושחה), הסטיק פחות רך עם הקפיץ הנוסף שהוסיפו, פחות הרגשה של מכשיר זול.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#9 · לפני 12 שנים
SOF כתב/ה:digi-key ?
http://www.digikey.co.il/product-detail/he/300-122/1040-1005-ND/2665846

אני צריך לשלם עוד 150 שקל במבט חטוף (אם אני זוכר נכון עם כל מיני עמלות שלהם זה יוצא עוד יותר יקר). אם באותו מחיר אני יכול לקנות מצערת טובה לא עדיף?

schredder, זה יכול להיות רעיון מעולה. למישהו יש מצערת ישנה שהוא לא צריך לטובת ההתעללויות שלי 💡
RifleFighter
רמי וייברמן

#10 · לפני 12 שנים
צודק, אכן 150שקל עלות משלוח להזמנה בפחות מ800ש"ח.
אבל אולי תצליח לגייס אדם נוסף ככה שעלות ההזמנה תעלה על 800ש"ח והמשלוח יהיה חינם...
#11 · לפני 12 שנים
SOF כתב/ה:צודק, אכן 150שקל עלות משלוח להזמנה בפחות מ800ש"ח.
אבל אולי תצליח לגייס אדם נוסף ככה שעלות ההזמנה תעלה על 800ש"ח והמשלוח יהיה חינם...

מישהו מאיזור חיפה / חדרה היה מעוניין במצערת הזו / מוצר אחר המשלים ל800 את ההזמנה שלי?
RifleFighter
רמי וייברמן

#12 · לפני 12 שנים
אני גם מחפש איזו מצערת לקנות, האם ללכת על המצערת של הX-52 הרגיל או המצערת של הX-65, שההבדל בניהם הוא של אלף שקל בKSP..וגם זה לקנות מערכת שלמה, בשביל רק מצערת.

האיכות וכמות הדברים אומרים לי ללכת על ה65, והמחיר אומר לי ללכת על ה52 חח..
המצערת של CH לא מספיק טובה לי בגלל שאין לה צירים נוספים חוץ מהמנוע, שגם הוא חד מנועי.
יש את המוד שמישהו אמריקאי עושה לCH שמוסיף שני גלגלות, אבל לא יודע..לא מאוד מתחבר למצערת הזו.

במצערת של החזיר אין צירים בכלל על המצערת, רק 2 על הבסיס, וגם הם מוגבלים.

מה אתם אומרים?
מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

#13 · לפני 12 שנים
עד כמה אתם "פתוחים" לרעיון של בנה בעצמך את מצערתך ?! 😂
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#14 · לפני 12 שנים
יש לי סט של fighterstick + throttle CH תקין ופעיל בחיבור גיימפורט למכירה יחד עם כרטיס קול שמשמש לחיבור הסט למחשב(כניסת גיימפורט) מצערת וסטיק יחד ב 150 ש״ח.
אם תרצו להתעלל בה לחלקי חילוף או להסבה ל USB על פי SCHREDDER (איך אתה ממיר כזה דבר ל usb?).
שנה טובה,
רון
Private Pilot - Single Engine Land. American PPL

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.