120 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור VIAF!
דיון

VIAF!

33 הודעות 5,933 צפיות לפני 12 שנים
#4 · לפני 12 שנים
סליחה על השאלה, היא נובעת מחוסר ידיעה משווע ואולי מבורות כלשהיא שלי בעולם הוירטואלי של התעופה האזרחית...אבל בכל זאת היא מתבקשת.

ובכן:
מה למטוסי קרב או מסק"רים יש לעשות בפלייט סימולטור ?! האם אתם טסים ממקום למקום וזהו ?!

למיטב ידיעתי אין אפשרות ירי בכותר הזה. או שאני טועה ?!

היו אמנם נסיונות כאלו ואחרים בפורומים אחרים לטוס בקרב אויר ולקחת "סקרין שוט" ברגע ההפלה ולומר "פיאו פיאו" או "אש אש אש".... אבל לא החזיק מעמד מסיבות ברורות.... 😂
איך זה קורה אצלכם ?!
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#6 · לפני 12 שנים
שמים12, אם אתה יכול שלח לי בפרטי הורדה של הקוברה .. אין לי את המסוק ונרשמתי למגמה זו 😄
תודה
#7 · לפני 12 שנים
את ההורדות מקבלים מתי שהשיבוצים נקבעים אבל נכון לעכשיו אנחנו עובדים הכי מהר שאפשר כדי להכין את כל החבילות מטוס ומסוקים האלה.
מנהל פורום פלייט סימולטור.
#11 · לפני 12 שנים
1-לפני שאתם אומרים שזה לא שווה ולא טוב שימו לב לכך שכל מה שאנחנו מנסים לעשות כאן הוא לטובת הקהילה ולטובתכם ככה שזה לא כזה כיף לקבל תגובות לא נעימות ואני לא מדבר על זה שהצעתם לפתוח גם בפאלקון כי זה דווקא רעיון טוב שאנחנו גם חושבים עליו.
2- אנחנו עובדים על פתיחת שלוחות גם בסימולטורים אחרים אבל לפני הכול אנחנו מקימים בסיס
בFSX שבו יופעלו המסוקים והתובלה
3- יש לנו כמה הפתעות בשרוול ככה שזה לא רק לטוס ממקום למקום.
תודה לכל אלו שנרשמו עד עכשיו.
#15 · לפני 12 שנים
יש לי שאלה.
אנחנו מתכננים לשדר את מטס הפתיחה של החיל בלייב דרך TWICH אז אני רוצה לדעת מה דעתכם האם זה כדאי ואתם באמת תצפו בזה או שזה בזבוז זמן ועדיף פשוט לפתוח בלי מטס פתיחה?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.