109 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 H
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית ה trackir 5 הגיע- זקוק לעזרה
דיון

ה trackir 5 הגיע- זקוק לעזרה

7 הודעות 1,088 צפיות לפני 12 שנים
#3 · לפני 12 שנים
לגבי קפיצות פתאומיות ולא ברורות של המבט בחלק ניכר מהמקרים זה נובע מזיהוי מקור אור נוסף על 3 מחזירי האור/לדים.
תוודא שלא מופיע מעבר ל-3 הנקודות הירוקות/אדומות נקודות נוספות ירוקות או אדומות. (ירוק=החזר, אדום=מאיר).
זה יכול להגרם מחלון פתוח מאחור(לפני החשכה), או חלון זכוכית מאחור שמשקף את מסך המחשב, ממשקפיים עם מסגרת מתכתית כסופה המחזירה אור, לי אפילו היה החזר משוליים כסופים של מצחיית הכובע(משתמש ברפלקטור הפאסיבי).
לקח לי זמן להבין שזה לא קשור לכיוונון או הגדרות ה-TrackIR (אפילו זנחתי את ה-TIR בהתחלה בגלל זה.., והוא היה זרוק על המדף לא מחובר).
מעבר לזה, יש את מדריך הוידאו המפורסם והמצויין:
https://www.youtube.com/watch?v=TASEXUd4Oto
וכמו שמור המליץ-הדרך הטובה ביותר היא לכייל ולכוון באופן אישי לבד, או על בסיס פרופיל קיים מאנשי הקהילה כאן בפריפלייט או הכללית דרך הפורומים השונים שיש בהם מספר פרופילים רבי מכר שאנשים מפרסמים ע"פ הסימולטור.
מולי
#4 · לפני 12 שנים
כן, חשוב שלא יהיה אור ישיר של השמש, או השתקפות של השמש.
חשוב שהלדים או הרפלקטור, תלוי עם מה אתה עובד, יהיה מול המצלמה, כלומר באותו קו, אם אתה עם הלדים אז המכשיר שעל המסך צריך להיות לא באמצע המסך, אלא שמאלה קצת...אם אתה עם הרפלקטור אז המכשיר צריך להיות באמצע, כנ"ל בזווית שהוא מופנה למטה או למעלה...אתה רוצה שהראש שלך והמכשיר יהיו כמה שיותר באותו קו בכל הצירים.

דבר חשוב נוסף זה, אתה לא רוצה להכין או לקחת פרופיל שכאשר אתה תסתכל לשש שלך נגיד דרך הימין, והעיניים שלך כבר לא יוכלו לראות את המסך, אתה צריך פרופיל שכשאתה מסתכל על השש של הכלי טיס שלך, העיניים שלך עדיין יראו טוב את המסך, מבלי להתאמץ עם העניים..שהעיינים לא יצטרכו להגיע למצב שהם מסתכלות הכי ימינה או הכי שמאלה בשביל עדיין לראות משהו מהמסך.

ודבר נוסף הוא להתרגל לזה...יש כאלו שמתרגלים מהר ויש כאלו שלאט, וזה טבעי, ויכול להיות שייקח לך זמן להתרגל, אבל כאשר אתה תתרגל אתה לא תרצה לחזור אחורה.
מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

#5 · לפני 12 שנים
אין אור מאחורי או חלון
מה שכן יש חלון מלפני (מאחורי המסך)(
עם הכובה והברזל הרגיל הטראק עובד טוב רק שהזום מתפקד באיטיות ומידי פעם קפיצות (כניראה שאני יוצא מהטווח )
עם ה קליפ פרו הוא מתפקד ממש לא צוב והצירים מבולגנים

עריכה :
אחרי משחק עם הצירים עושה רושם שהוא מתחיל לקבל כיוון טוב לעבודה

מישהו יכול לפרט לי על מה אחרי כל ציר?
pitch
roll
yow
x
y
z
נערך לאחרונה: לפני 12 שנים
#7 · לפני 12 שנים
pitch - עילרוד, אף למעלה או למטה
Roll - גילגול, כמו מאזנות במטוס
Yaw - סבסוב, כמו לאיזה כיוון מצפן אתה מסתכל
X - תנועה אופקית ימינה ושמאלה
Y - כמה גבוה או נמוך אתה מסתכל
Z - זום
מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.