58 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים קנה ומכור Warthog למכירה בארץ
דיון

Warthog למכירה בארץ

11 הודעות 2,140 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
בחיפוש בזאפ מצאתי את החנות הבאה שמוכרת את הסט ב1800 ש"ח:
http://www.enjoystick.co.il/product.asp?cat2cat1id=19&Cat2ID=58&pid=1064
אני לא מכיר אותם אבל המחיר נראה סביר מאוד, המחיר העוקב בזאפ הוא 2500 ש"ח. אם יש כאן אנשים שמתעניינים שווה לבדוק את זה (כמובן שזה גם טוב שהם יראו שיש ביקוש לחומרה רצינית כזאת וימשיכו לייבא במחירים טובים). בנוסף שאלתי אותם בפייסבוק שלהם אם יש להם כוונה לייבא את הסטיק standalone ש TM התחילו למכור לאחרונה, זאת חלופה מצויינת לבעלי קוגר שלא רוצים את המצערת של ה A-10 (כמוני 🙂 )

עריכה: כדאי לפני רכישה לוודא שאכן מדובר בסט ולא במקרה בסטיק בלבד, למרות התמונות והמפרט.
#2 · לפני 12 שנים
Echo כתב/ה:
עריכה: כדאי לפני רכישה לוודא שאכן מדובר בסט ולא במקרה בסטיק בלבד, למרות התמונות והמפרט.

ההזהרה במקום. TM מוכרים גם מוצר שהוא רק הסטיק מתוך ערכת ה-HOTAS. ומכנים אותו ג'ויסטיק HOTAS Warthog (זה השם שמופיע למוצר בחנות).
מחיר 1,800 הוא מחיר פנטסטי ל-HOTAS המלא (בחו"ל נע סביב 400$ מחיר קמעונאי לא כולל משלוח ומיסים) וקצת יותר מתאים לסטיק בלבד (שנמכר ב-300$ מחיר קמעונאי בחו"ל).

אם המחיר(1,800 ש"ח) הוא לערכת ה-HOTAS המלאה אז זה מחיר לא רק סביר מאד אלא מחיר מציאה יוצא מן הכלל ושווה במיוחד.
מולי
#5 · לפני 12 שנים
הרמתי טלפון בשביל הספורט, כדי לא להשאיר את הדיון תיאורטי, הם טוענים שזו הערכה המלאה ולא רק הג'ויסטיק.
זו ההצעה הטובה ביותר שקיימת ל-HOTAS הזה (לרוץ לקנות 🙂 ).

מה שלא שאלתי זה אם זה חדש או מחודש. כבר קניתי בעבר X-52 מפומפה במחיר רצפה ובהמשך הסתבר לי שהם מחודשים..
משהו לא הגיוני במחיר הזה. כשמוכרים לי פרארי במחיר חיפושית קשה לי שלא לחשוד בכשרים..
מולי
נערך לאחרונה: לפני 12 שנים
#6 · לפני 12 שנים
מולי החשדנות לחלוטין במקום אבל המחיר לא לגמרי בלתי סביר. בחו"ל המחיר כ 1600 ש"ח על המדף (תלוי במיסים), אם הם השיגו מחיר טוב מהיצרן ובנוסף קנו כמות מכובדת מה שהוזיל את ההובלה - מי יודע... אנחנו קצת רגילים להדפק במחירים בישראל אז זה מוזר לנו 🙂 בכל מקרה אני מסכים שצריך לבדוק את כל הפרטים לפני רכישה. במידה והכל תקין זה מחיר מעולה ואני לא הייתי מחכה במידה והייתי מחפש סט כזה.
#7 · לפני 12 שנים
יש אפשרות לבדוק את המספר הסידורי של הסטיק ולפנות ליצרן ולבקש תאריכי ייצור ואיפה זה עבר לא?

מעבר לכך, אני כנראה אוותר על התענוג משום שזה מצריך גם רכישת סט פדאלים.
RifleFighter
רמי וייברמן

#8 · לפני 12 שנים
RF כתב/ה:

אכן.. ולצערנו אין בארץ כמעט דוושות במלאי. 🙁
מה שאומר להתחיל להתעסק עם הזמנות מחו"ל של מוצרים עצומים בגודלם.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#9 · לפני 12 שנים
uri_ba כתב/ה:[quote="RF"]

אכן.. ולצערנו אין בארץ כמעט דוושות במלאי. 🙁
מה שאומר להתחיל להתעסק עם הזמנות מחו"ל של מוצרים עצומים בגודלם.[/quote]אני חושב יש עדיין דוושות CH בבאג
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7819

אלא אם גם הם הפסיקו לייבא אותם.
מולי
#11 · לפני 12 שנים
taldor1983 כתב/ה:חבל לקנות מbug בגלל שיש בdigikey יותר זולות: http://www.digikey.co.il/product-detail/he/300-111/1040-1007-ND/2665848
זה לא בקטגוריית ספק בארץ. באמזון הם גם עולים 90$.
דיגיקי שולחים DHL וזה עולה כסף במיוחד לחבילה גדולה וכבדה כמו דוושות (אלא אם עושים הזמנה ביותר מ-800 ש"ח) ועל כל זה משלמים מע"מ ומיסים. אני מניח שבסופו של דבר אפשר להגיע לחיסכון של כ-100ש"ח בעבור ויתור על אחריות יבואן בארץ. משלוח אני מעריך שיעלה בסביבות 50$, ועם מע"מ ומיסים זה כבר יגיע לסביבות 700 ש"ח אם לא יותר.
ההפרשים היום כבר לא גדולים כמו פעם.
אם יש יבואן מסודר בארץ שאפשר להגיע אליו במקרה הצורך, הייתי קונה אצלו גם אם הוא יקר ב-100 ש"ח.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.