133 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World הערב משימת לילה ב-dcs מבצע אוגנדה-תזכורת
דיון

הערב משימת לילה ב-dcs מבצע אוגנדה-תזכורת

13 הודעות 1,331 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
להזכירכם הערב ב-21.30 תחילת התדרוך.
יש מקומות ל-A-10, F15 מיגים וסוחוי.
מור, אני אהיה ב-21.00 בטימספיק להגדרות אחרונות אודה לך אם תוכל להגיע
תודה
"ציפור היושבת על ענף, לעולם לא פוחדת שהענף ישבר, כי האמון שלה הוא לא בענף עצמו, אלא בכנפיים."
#6 · לפני 13 שנים
ממש מצטער שלא יכולתי להגיע בסוף, נפלה עלי התקלה שקשורה לשיפוצים בבית.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#9 · לפני 13 שנים
אכן היה מאד מעניין ומאד מהנה!

פעמיים הצלחתי להגיע לטווח שיגור על ההרקולסים ופעם אחת הספקתי לירות, אך אין לי מושג אן פגעתי.

תודה על ההשקעה!

דרך אגב, איזה מבטא היה אמור להיות לבקר שצועק "כל הכווווחות להגיעעעע לטיייייאאאיייביילייייסייי"

😂

אדיר יוחאי... זה היה מצחיק בטירוף

😄

אלון
its not a bug, its a design feature
#10 · לפני 13 שנים
תודה רבה לכל המשתתפים.
בצד הכחול היו 3 קבוצות :F-15, שתפקידם לנקות כל איום אוירי כדי לאפשר ל A-10 להכנס לניקוי קרקעי כדי לאפשר לקרנפים לנחות.
נדמה לי שזו הפעם הראשונה שאנחנו מריצים משימה מתגלגלת כזאת כשכל חוליה תלויה בחברתה.
שרשרת הפיקוד שלנו הייתה לקויה בכל הרמות: חסר מפקד משימה שיתאם בין כל החוליות וחסרים מפקדי חוליות לתיאום כניסות ויציאות.
כיחידים עבדנו יפה, אבל ב-DCS שהולך ומתפתח לכיוון רב מערכתי, נראה לי שאנחנו צריכים להתחיל ללמוד ולתרגל שיתוף פעולה בין כל המבנים בזמן אמת, עם שרשרת פיקוד מסודרת.
תפקיד פיקודי כזה הוא אתגר רציני.
"ציפור היושבת על ענף, לעולם לא פוחדת שהענף ישבר, כי האמון שלה הוא לא בענף עצמו, אלא בכנפיים."
#11 · לפני 13 שנים
המשימה סבבה, אבל הרעיון של RESPAWN לא כל כך מוצא חן בעיני..

מה שקרה הורדתי 3 מטרות והחלטתי לחזור לבסיס כי לא היו לי טילים.. שזה המון זמן טיסה לחזור...
בזמן הזה נשבר כבר כל קשר לטיסה עם הווינגמן (יוחאי). אבל זה לא קשור..
חזרתי עוד פעם הורדתי עוד 3 מטרות ומה הלאה? לא היה לי כבר כוח לחזור...

היה הרבה יותר קל להתרסק ולקחת מטוס חדש שנמצא כבר באוויר... אבל זה לא מציאותי...

מצטער, לא רואה הגיון בדבר הזה... בנתיים שאני חוזר לבסיס האויבים עושים RESPAWN כבר פעם שנייה ושלישית בנתיים שאני חוזר לבסיס...

אני לא רציתי שהמשימה תיהיה בסגנון DEATH MATCH... מבחינתי לנקות מטרות לחזור לבסיס, לתדלק, לחמש ואז לחזור...
#12 · לפני 13 שנים
אכן כן אתה צודק VOODOO . ההתלבטות בין ראליטי מלא שמי שנופל, נופל ונגמר לו המשחק, לבין האפשרות לחזור למשחק ב-RESPAWN, קיימת בכל תכנון משימה.
צריך למצוא את האיזון שמי שנפל לא יתבעס ותינתן לו אפשרות לחזור למשחק, כי בסופו של דבר זה משחק. ןמצד שני לא להפוך זאת לזול מידי כפי שציינת.
#13 · לפני 13 שנים
אני מציע לנסות משהו כמו, אם מורידים מישהו הוא לא יכול להצטרף 15 דק. זמן סביר לחכות וזמן סביר לצד השני לתדלק ולהתחמש..

אני חושב שאתמול הצד הכחול של ה F15 עשה עבודה מעולה, אבל תכלס לא היה יכול להגן על ה A10..
ו A10 הופלו ע"י האדומים.. והם הופלו לא בגלל שלא היית להם הגנה טובה אלה פשוט אי אפשר להגן באופן אינסופי מפני אנשים שעושים RESPAWN כל כמה דקות...
ברגע הזה המשימה פשוט אבדה מבחינתי...

אם היה חלון זמן של בערך 15 20 דק. הייתי כל פעם מציב 2 F15 להיות ביחד עם ה A10. כאשר השלישי מתדלק/מחמש או מחכה לRESPAWN שלו.. בצורה הזאת אפשר לבנות טקטיקה...
אבל פה קיבלנו מנה אינסופית של מטוסי קרב מתודלקים ומחומשים כל כמה דקות.

איך אפשר למדוד הצלחה או כישלון במשימה כזאת?

יש עוד אפשרות, לא חייבים לחכות את הזמן הזה... אני חושב שהיית טעות בלהציב מטוסים באוויר וכל כך קרוב..
הורידו מישהו? סבבה בסיס במרחק 150 מייל, התנעה הכל מחדש.. אחרי 15 דק. המטוס שוב באיזור קרב..

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.