123 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World בעיה בזיהוי בשיכפולים ברדר
דיון

בעיה בזיהוי בשיכפולים ברדר

13 הודעות 1,285 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
יש לי גירסה ישנה LOCK ON AIR COMBAT SIMULATION

אני מטוס F15C והיריב SU-27 . טיל 120M או 7M . ברדר הוא משכפל את עצמו בשורה אנכית 6 פעמים . אני מקבל קו ישר שעובר דרך כל השיכפולים והודעה על המסך "HOJ" לא משנה על מי מהם ניסיתי להינעל עם TAB - כאשר רק אחד מהכפילויות אמור לתת לי אישור של נעילה על המטרה האמיתית . ולא על כולם .כל השאר הם מזוייפים.

2. לא משנה על מי נינעלתי הוא פוגע במטוס היריב, אז זה עושה את המישחק פחות מעניין.

3. כשהמרחק בינינו מיצתמצם נעלמים כל השיכפולים ונוצר ברדר סימן למטרה אחת בילבד וגם זה עושה את המשחק פחות מעניין
#2 · לפני 13 שנים
השכפול הוא המשבש.
שורה אנכית אחת של שכפולים - מטוס אחד.
שת שורות אנכיות של שכפולים - שני מטוסים.

HOJ - Home On Jam, ננעלת על המשבש שלו וניתן לשגר טיל מכ"ם.

2. כל השורה היא אותו מטוס.
3. כשהמרחק מצטמצם המכ"ם שלך יכול לראות את המטרה למרות השיבוש.

כל אלו הם אפקטים אמיתיים, כלומר הסימולטור מדמה אותם בצורה אמיתית ככל האפשר.
#4 · לפני 13 שנים
2. כל השורה היא אותו מטוס אבל רק אחד השיבושים הוא האמיתי והוא מראה כאילו כולם אמיתיים, על כולם (TAB) הוא כותב HOJ
#8 · לפני 13 שנים
לצערי לא הבנתם אותי. יש 6 כפילויות של המשבש אבל רק אחד מהם הוא האמיתי שצריך לשגר עליו טיל , איך מבדילים את האמיתי לאומת 5 האחרים?
#10 · לפני 13 שנים
פלזמה כתב/ה:לצערי לא הבנתם אותי. יש 6 כפילויות של המשבש אבל רק אחד מהם הוא האמיתי שצריך לשגר עליו טיל , איך מבדילים את האמיתי לאומת 5 האחרים?

לצערי לא הבנת אותנו. אנחנו הבנו אותך מצויין וההסברים שנתנו לך כאן מדוייקים לגמרי.
אתה לא יכול לשאול שאלה מאלה שבאמת יודעים דבר מה ואז להתעקש שהאמת שבנית לעצמך נכונה יותר (ועל סמך מה? איזו סיבה היתה לך לחשוב שאחד מהם אמיתי והשאר לא? ועוד להיות בטוח בזה כל כך כדי לומר לנו שלא הבנו אותך).

כשהמכ"ם שלך מזהה שיבוש הוא יציג את אותן "כפילויות" בפס אנכי. זה רק אומר שיש זיהוי של שיבוש מאותו כיוון. בגלל השיבוש המכ"ם לא יודע לתת לך נתונים מדוייקים על המטרה, רק כיוון משוער וגובה משוער.

כדי להינעל על השיבוש הספציפי הזה זה בכלל לא משנה באיזה מלבן תבחר מתוך הקבוצה האנכית הזאת. זה לא שכל מלבן מייצג משהו אחר. זה לא משחק של "לנחש מי המלבן האמיתי". אין דבר כזה. קבוצת המלבנים הזאת היא פשוט הדרך של המכ"ם לסמן שמאותו כיוון יש שיבוש.

פשוט שים את הסמן על הפס, אפילו לא על מלבן כלשהו שעליו ונעל אותו.
המכ"ם שלך יעבור למצב HOJ.
במצב הזה- עדיין יהיה טיפשי מאוד לשגר טיל! המערכות שלך בכלל לא נתנו לך לפחות טווח למטרה בגלל השיבוש, אין לך מושג אם זה יפגע. צמצם את הטווח (תנסה לפחות, מי יודע אם המטרה בכלל טסה בכיוון הפוך ממך במקום למפגש)- בשלב מסויים כשאתה קרוב מספיק המכ"ם שלך יתגבר על השיבוש ויתן לך נתונים שיתנו לך להחליט אם לשגר או לא.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#11 · לפני 13 שנים
תודה על ההסבר הזה , רק תוכל לפרט "ויתן לך נתונים שיתנו לך להחליט אם לשגר או לא" , איזה נתונים/סימנים מדובר ?
#12 · לפני 13 שנים
כל נתון אחר שתקבל בנעילה רגילה. טווח, גובה, מהירות, מהירות יחסית, מיקום המטרה בטווחי הטיל, זוית המטרה ממך, עזרים לניהוג המטוס שלך כדי לשגר בתנאים אופטימליים וכן הלאה. כל זה מפורט בחוברת ההוראות.

ברגע שהמכ"ם משיג נעילה- מסך המכ"ם והתע"ל שלך יתמלאו בנתונים, אי אפשר לפספס.
אם יש ספק- פשוט נדלקות שתי נורות בקשת החופה שמולך, זה "אישור ירי". אבל אין לסמוך עליו לסיכויי פגיעה טובים.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#13 · לפני 13 שנים
לפעמים יש יתרון לירות על משבש, ככה האויב יכול לקבל התראה על טיל בשלב מאוחר מאוד. במיוחד כשזה amramm.
גם semi active כמו aim7 יכול לקבל Burn through במידה והמטרה לא "רחוקה מדי"

השאלה אם הוא לא התכוון למצב בו יש מטרה בלי משבש בדיוק בכיוון מטרה עם, ככה אתה רואה את שתיהם אבל אפשר לנועל רק על המשבש..
זה היה באג בגירסאות ישנות ... לא זוכר האם סידרו את זה היום...

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.