83 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור סינרי שאני מכין...
דיון

סינרי שאני מכין...

41 הודעות 7,188 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
לאחרונה רציתי לעשות שיחזור של המטס מעל אושוויץ, אבל לא מצאתי סינרי שלו לסימולטור, ואני לא היחיד.
אז החלטתי שאני יכין סינרי כזה.

הנה תמונה מהעבודה:

אני מקווה שאני יוכל לשחרר את הסינרי כבר היום.
#4 · לפני 13 שנים
מעולה תודה רבה למרות הדברים שקרו במחנה הזה עדין כדאי שיהיה אותו בסימולטור אולי נארגן מטס חיל האוויר מעל המחנה של יותר משלושה מטוסים. לפי דעתי עדיף שתעבוד עליו יותר מאשר שתשחרר אותו מהר כמו שMike_69th,אמר יותר זמן=יותר איכות
מנהל פורום פלייט סימולטור.
#8 · לפני 13 שנים
המודל הזה נראה טוב. נראה שאתה יודע מה אתה עושה... אם תרצה שלח לי בפרטי לינק, אבדוק ואפילו אעלה כמה תמונות. 🙂
#10 · לפני 13 שנים
adi518 כתב/ה:אוקי.. התקנתי והכל. השאלה איך מגיעים לשם. 🤔

תוריד את החבילה הבאה:
http://flyawaysimulation.com/downloads/files/1395/fsx-airports-and-navaids-in-google-earth/
זאת חבילת שדות התעופה ואמצעי הניווט האלקטרוניים(VOR/NDB) הקיימים ב-FSX, פתח אותה בגוגל ארט' ותראה את כל השדות ואמצעי הניווט הקיימים ב-FSX. חפש בגוגל ארט' Auschwitz, סמן עם סיכה ותכנן תוכנית טיסה ע"פ שדות התעופה בפולין באיזור שממנו אתם מתכננים להמריא (יופיע על גוגל ארט' אחרי שתוריד ותפתח את מה שנתתי לך בלינק למעלה).
את תוכנית הטיסה תוכל לבנות אח"כ בסימולטור(למשל לנווט עם GPS עד לשדה התעופה הכי קרוב למחנה, ומשם זמן וכיוון עד למחנה) או על בסיס VOR-to-VOR עד ל-VOR הכי קרוב ומשם כיוון וזמן למחנה.
ניווט מגע (השוואת מפה לקרקע) בלתי אפשרי אם אין לנדקלאס או פוטוריל של פולין לכן האופציה היחידה לניווט לשם הוא ניווט מכשירים.
מולי
#11 · לפני 13 שנים
[align=left](i can help with making photoreal for the area (not all of Poland
What’s the coordinate you’re working on
and a near by airport
[/align]

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.