falcon-f-16c כתב/ה:[quote="IAF001"][quote="falcon-f-16c"]תראה, קודם כל נעלת את העין של המצלמה בזה שלחצת על sp במסך ה tgp..
כמו ששגיא אמר, בשביל שהעין תיהיה על המטרה, על הנקודת ציון, לחץ בראדר stp..
מה כתבתי 2 סנטימטר מעליך ? איך אני מעביר למצב STP ? ולא ענית על כל שאר השאלות ששאלתי .... סתם אמרת דברים לא קשורים .. אתה אמרת כמו ששגיא אמר אני אמרתי שאני לא בידיוק מבין מה הוא אומר ? אז מה בידיוק הנקודה שלך התגובה הזאת ? אני רציני שואל אותך עכשיו[/quote]
תוריד הילוך זה דבר ראשון, דבר שני, אף אחד פה לא חייב לך כלום, אז אם אתה רוצה לקבל עזרה תנסה לשמור על רמת דיבור גבוהה..
לשאלתך:
קודם כל, אל תלחץ על sp במסך של ה tgp כי זה ינעל לך את העין של המצלמה..
למקרה שאתה לא יודע איפה זה:

אוקיי עכשיו, כדי ששהעין של המצלמה תיהיה על הנקודת ציון שבה אתה נמצא/שאליה אתה טס לחץ stp..

ואת העין של המצלמה אתה מכוון בעזרת החצים כמובן.[/quote]
עשיתי בידיוק מה שאמרת והכל טוב ויפה ואז כשאני רוצה להיסתובב לתקיפה נוספת או לאשר פגיעה אז שמה פחות או יותר מתחילה הבעיה איך שאני מסתובב המטוס מסתיר לי . או שאני רוצה לבחור מטרה אחרת אז אני מוזיז את הסימן שממקום מאחורי (המיבנה שפגעתי ) להעביר אותו מולי אני יכול ללחוץ שמה על איזה כפתור שישר ממקם אותו באמצע מולי אבל כשאני מעביר אותו ידנית מהמטרה מאחורי למטרה מלפני אז כל המטוס מסתיר לי ואז הבעיה מתחילה לגדול שגם מטרות בידיוק מולי אני לא יכול לראות...
טייס בטייסת אבירי הצפון הווירטואלית .