118 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור מטס חיל האוויר
דיון

מטס חיל האוויר

160 הודעות 10,767 צפיות לפני 13 שנים
#6 · לפני 13 שנים
יש לי בעיה עם ה -IRS כשאני מתחיל לשחק זה מראה לי רק את הקוקפיט וכאילו שאר הגוף של המטוס לא קיים... אני אנסה לסדר את זה אם אני לא אצליח תשבץ אותי ב B200
#9 · לפני 13 שנים
אוקי שלום כולם זו ההודעה האחרונה למי שעוד לא הביעה נכונות להשתתף מחר אני רוצה לסגור את הצוותים ולעשות שינויים בהרכבים אם יהיו חסרים משתתפים לפי דעתי אין מה להפסיד פה זה הולך להיות אירוע מרשים ומהנה מי שרוצה להשתתף ברוך הבא רק שיגיד על איזה מטוס הור רוצה לטוס ונארגן לו מקום. בכל מקרה תודה למי שהשתתף עד עכשיו אתם תתרמו להקמת האירוע הזה שאולי ויקרה והוא יהפוך למסורת שנעשה כל שנה
מנהל פורום פלייט סימולטור.
#11 · לפני 13 שנים
sp2 = service pack 2
אם יש לך את חבילת ההרחבה acceleration אתה לא צריך להתקין את ה-sp2
אבל אם אין לך את חבילת ההרחבה תתקין את ה-sp2 מכאן: http://www.microsoft.com/Products/Games/FSInsider/downloads/Pages/FlightSimulatorXServicePack2.aspx
#12 · לפני 13 שנים
שלום חברים אני צריך עוד מתנדב אחד לצוות האוירובטי כי אם לא ניהיה ארבעה הצוות יבוטל בנוסף אני צריך מתנדבים למטס הראשון שהוא הפותח המטס מורכב ממטוס ראם ושלושה מטוסי f-15c תודה רבה למתנדבים
מנהל פורום פלייט סימולטור.
#15 · לפני 13 שנים
שמים12 כתב/ה:שלום חברים אני צריך עוד מתנדב אחד לצוות האוירובטי כי אם לא ניהיה ארבעה הצוות יבוטל בנוסף אני צריך מתנדבים למטס הראשון שהוא הפותח המטס מורכב ממטוס ראם ושלושה מטוסי f-15c תודה רבה למתנדבים

אני לא בטוח שאני בוא אבל אם לא אז תסים ואם כן את על תסגור כי אולי אני אצליח להביא מישהו
טייס ומדריך IL-2, טייס DCS ו BMS

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.