100 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור מטס חיל האוויר
דיון

מטס חיל האוויר

160 הודעות 10,767 צפיות לפני 13 שנים
#2 · לפני 13 שנים
שמים12 כתב/ה:IAF_Falcon, שובצתה לכל מטסי המסוקים והf-15 במקומות ראשונים וגם בt6-2

סבבה.
אני אוריד את המטוסים ואתאמן אליהם.
אתה יכול להגיד לי על מה להתאמן בעיקר?
אתה יכול להסביר לי גם איך להתקין את העשן על המטוסים שצריכים אותו?
אשמח אם תתן לי רשימה של המטוסים והמסוקים שאני אטוס בהם כדי שאני עדה מה להוריד?

נ.ב
יש מצב שיהיה לי בעיה אם התאריך אז אשמח לדבר על זה איתך בפרטי
טייס ומדריך IL-2, טייס DCS ו BMS
#3 · לפני 13 שנים
עדכון:מה שנשאר פנוי
מטס 1: 707+2xf-15c
מטס 2: 1xch-53
מטס 3: 4xf-15i
מטס 4: 1xc-130
מטס 5: 2xt6-2
מטס 6: 3x707
מטס 7: 3xb-200
מטס 8: 4xAH-1
מטס 9: 1x707
תודה למי שהצטרף עד עכשיו בכול מקרה תוכלו לשלוח לי לפרטי את האימייל שלכם כדי שאוכל לשלוח לכם את מבני המטסים את סדר המטסים וכל מה שנצטרך בכדי לטוס בנוסף אני יסמך אם מישהו יסביר קצת יותר טוב על הts ועל הfshost כי מחשבים כמו שאמרתי זה לא הצד הכי חזק שלי.
מנהל פורום פלייט סימולטור.
#4 · לפני 13 שנים
שמים12, אני חייב לציין שכל הכבוד על היוזמה שלך - נשמע מטס יפה אני אשמח להשתתף ושלחתי לך הודעה 🙂
#5 · לפני 13 שנים
IAF_Falcon, שאל מה שאתה רוצה בפרטי לפי דעתי כדי לך להתאמן על טיסה עם f-15c כי אתה מטיס אותו וf-15i וזה בערך אותה הטסה במסוקים שובצתה בקוברות ובנוגע לt6-2 את מערכת העשן אתה מתקין כך:
יש לך בתיקייה של הextra300 מסמך שנקרא aircraft תפתח אותו ותרד למטה עד שתראה כותרת
smoke system מתחתיה רשום מילה ואחריה מספרים וסימנים תעתיק את השורה הזאת אחר כך תיכנס לתיקיה של הt6-2 ןתיכנס לתוך הaircraft שלה תרד עד לsmoke system ותדביק שם את השורה ממקודם ותשמור ועכשיו יש לך מערכת עשן על הt6-2
תודה על ההשתתפות
#6 · לפני 13 שנים
שמים12 כתב/ה:IAF_Falcon, שאל מה שאתה רוצה בפרטי לפי דעתי כדי לך להתאמן על טיסה עם f-15c כי אתה מטיס אותו וf-15i וזה בערך אותה הטסה במסוקים שובצתה בקוברות ובנוגע לt6-2 את מערכת העשן אתה מתקין כך:
יש לך בתיקייה של הextra300 מסמך שנקרא aircraft תפתח אותו ותרד למטה עד שתראה כותרת
smoke system מתחתיה רשום מילה ואחריה מספרים וסימנים תעתיק את השורה הזאת אחר כך תיכנס לתיקיה של הt6-2 ןתיכנס לתוך הaircraft שלה תרד עד לsmoke system ותדביק שם את השורה ממקודם ותשמור ועכשיו יש לך מערכת עשן על הt6-2
תודה על ההשתתפות

סבבה תודה.
ששאלתי על מה להתאמן התקבנתי לאיזה תרגילים?
לאיזה תרגילים אם המטוסים?
לאיזה תרגילים אם המסוקים?
טייס ומדריך IL-2, טייס DCS ו BMS
#7 · לפני 13 שנים
שמים12, על איזה מטוס אני יהיה? ואיך מורידים אותו יש הסבר מה יהיה במטס אילו תרגילים?
#8 · לפני 13 שנים
לפי דעתי עם המטוסים נעשה רולים והתפצלויות ובמסוקים נעשה תמרונים כמו מעגלים פניות וריחופים נמוכים ורק שתדע התאריך עדין לא סגור בהתחלה לא חשבתי שהאירוע יגיע לכאלה מימדים ובכזה סדר גודל צריך הרבה אימונים כך שהתאריך ידחה טיפה כדי שבאמת זה יצא מרשים.
#10 · לפני 13 שנים
כדאי שהאימונים יתחילו השבוע וככה הכל יהיה בזמן לא?
#11 · לפני 13 שנים
זהו שמה27 עד ה31 אני לא יוכל התאמן אבל עד אז יש הרבה זמן רציתי להתחיל אימונים כבר השבוע את התאריך ברצוני לדחות עד ה27.4 אני יודע שזה יחסית מואחר יותר אך עדין רמת שיתוף הפעולה עולה והאירוע גדל כל הזמן כך שנצטרך יותר אימונים
#13 · לפני 13 שנים
כן גם לי יש תשתמש אפילו שהוא יבלוט לאומת האחרים לפחות אתה ראשון במבנה כך שהוא יראה יפה יותר
חוץ מזה אני מוסיף מטס 10
4 מטוסי f-15d שיבצעו ביחד תרגילים מי מעוניין

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.