·
לפני 13 שנים
היי, שלום לכולם!
בשנה האחרונה הבנתי שהחלום שלי זה להיות טייס קרב בחיל האוויר.
אני מודע לקושי שיש במשימה, ואני יודע כמה שזה קשה ומסובך, יש לי את הנתונים המתאימים, ועל החלום שלי אני לא מוותר, ואני רוצה להיות הכי מוכן כשאני מגיע.
אני מוכן לתת הכל, באמת הכל, כדי להגיע לזה ולקחת חלק בדבר הזה.
קראתי המון מדריכים, ועיינתי בהמון אתרים, כמו כן גם בפורום הזה.
הסימולטור של ה Falcon נראה מרתק ומעניין מאוד, ואני מוכן ללכת אם זה עד הסוף, וללמוד מכל דבר שאפשר.
אין לי את המשחק על המחשב, ורציתי לשאול אותכם היכן כדי לקנות אותו, או איפה אני יכול להתחיל את כל הנושא הזה.
אותו הדבר לגביי הג'ויסטיק שאני יצטרך, מה הכי כדי ובמה טוב להשתמש ? איפה אני יכול לרכוש אחד ?
איזה עוד ציוד אני צריך במהלך דרכי ?
כמו כן גם טיפים, אתרים, ספרים, או מקורות מידע שיכולים לעזור לי כי אני ממש לא רוצה להיכשל בדרך, אין דרך וצורה לתאר כמה אני רוצה את הדבר הזה.
תודה רבה ושבוע טוב,
אור.

“את הקשה עושים מיד, הבלתי אפשרי לוקח קצת יותר זמן”
בשנה האחרונה הבנתי שהחלום שלי זה להיות טייס קרב בחיל האוויר.
אני מודע לקושי שיש במשימה, ואני יודע כמה שזה קשה ומסובך, יש לי את הנתונים המתאימים, ועל החלום שלי אני לא מוותר, ואני רוצה להיות הכי מוכן כשאני מגיע.
אני מוכן לתת הכל, באמת הכל, כדי להגיע לזה ולקחת חלק בדבר הזה.
קראתי המון מדריכים, ועיינתי בהמון אתרים, כמו כן גם בפורום הזה.
הסימולטור של ה Falcon נראה מרתק ומעניין מאוד, ואני מוכן ללכת אם זה עד הסוף, וללמוד מכל דבר שאפשר.
אין לי את המשחק על המחשב, ורציתי לשאול אותכם היכן כדי לקנות אותו, או איפה אני יכול להתחיל את כל הנושא הזה.
אותו הדבר לגביי הג'ויסטיק שאני יצטרך, מה הכי כדי ובמה טוב להשתמש ? איפה אני יכול לרכוש אחד ?
איזה עוד ציוד אני צריך במהלך דרכי ?
כמו כן גם טיפים, אתרים, ספרים, או מקורות מידע שיכולים לעזור לי כי אני ממש לא רוצה להיכשל בדרך, אין דרך וצורה לתאר כמה אני רוצה את הדבר הזה.
תודה רבה ושבוע טוב,
אור.

“את הקשה עושים מיד, הבלתי אפשרי לוקח קצת יותר זמן”