51 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים חשש ממבחנים
דיון

חשש ממבחנים

5 הודעות 1,129 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
היי,ראשית אם הנושא הזה אינו שייך למקום שפרסמתי אותו בבקשה תעירו לי.
אז ככה מחר יש לי מבחן מאוד מאוד חשוב שישפיע על העתיד שלי, למדתי המון אליו ואני חושב שאני מוכן אך קיים בי חשש שאני לא אעבור אותו תוכלו בבקשה לתת לי טיפים איך לא להיות לחוץ לפני מבחנים
תודה מראש 😄
#2 · לפני 13 שנים
זה המקום לדעתי, טייסים ווירטואלים הם קודם כל אנשים-חיים 🙂
פשוט, תפעל כמו שטייסים פועלים ותתיחס לזה כאל "טיסה מבצעית" 😄 אתה הרי סגן טייס קרב בעתיד....
א. תלמד את הנתיב ואת המשימה - למדת
ב. תשנן ותתאם עם שאר חברי המבנה - תיאמת, או לא שייך לתאם....
ג. תאכל טוב לקראת ולפני, לא משהו כבד
ד. תישן טוב
ה. לפני ולקראת העליה למטוס מתרגשים ואולי מפחדים - זו לא בושה וטבעי
ו. לא יזיק לתת צדקה/לאמר תפילה/לעשות מעשה טוב - מה שנקרא "תפילת הדרך"
ז. בתוך המטוס שוכחים מ-ה-כ-ל ומתרכזים אך ורק במשימה ומאמינים שעשו הכל כדי שהמשימה תצליח ומאמינים שיש בכוחם לבצעה על הצד הטוב ביותר

קרא את הראיון עם החברה האמיתיים
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/401/977.html

מעבר לזה זה לא תלוי בך, ואם אכן קיימת את כל התהליך הלימודי הנדרש (והמורה נורמאלי) אין סיבה שלא תצליח.

כך לעניות דעתי - בהצלחה

ועדכן בתוצאות 😉
" לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)

נערך לאחרונה: לפני 13 שנים · 3 עריכות
#3 · לפני 13 שנים
נראה לי שהטיפ הכי טוב הוא ללמוד ולתרגל מראש. בסוף מי שלא יודע לא יכול לענות נכון (אלא אם כן יש לו ממש מזל באותו יום).

לגבי ההרגשה, זה בהחלט מוכר. אני ממליץ לך לעסוק בדברים אחרים שאתה אוהב. רצוי לבלות עם אנשים אחרים, זה עוזר להפיג את המתח. כשאני מגיע לבחינה הכל כבר מאחוריי, נשאר רק לפתור את זה. באופן אישי, לי קשה עד הרגע בו מתחילים וברגע הזה הכל מתנתק ובד"כ מסתיים בסדר
RifleFighter
רמי וייברמן

#4 · לפני 13 שנים
KfirC2 כתב/ה:זה המקום לדעתי, טייסים ווירטואלים הם קודם כל אנשים-חיים 🙂
פשוט, תפעל כמו שטייסים פועלים ותתיחס לזה כאל "טיסה מבצעית" 😄 אתה הרי סגן טייס קרב בעתיד....
א. תלמד את הנתיב ואת המשימה - למדת
ב. תשנן ותתאם עם שאר חברי המבנה - תיאמת, או לא שייך לתאם....
ג. תאכל טוב לקראת ולפני, לא משהו כבד
ד. תישן טוב
ה. לפני ולקראת העליה למטוס מתרגשים ואולי מפחדים - זו לא בושה וטבעי
ו. לא יזיק לתת צדקה/לאמר תפילה/לעשות מעשה טוב - מה שנקרא "תפילת הדרך"
ז. בתוך המטוס שוכחים מ-ה-כ-ל ומתרכזים אך ורק במשימה ומאמינים שעשו הכל כדי שהמשימה תצליח ומאמינים שיש בכוחם לבצעה על הצד הטוב ביותר

קרא את הראיון עם החברה האמיתיים
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/401/977.html

מעבר לזה זה לא תלוי בך, ואם אכן קיימת את כל התהליך הלימודי הנדרש (והמורה נורמאלי) אין סיבה שלא תצליח.

כך לעניות דעתי - בהצלחה

ועדכן בתוצאות 😉

וואו ממש תודה אחלה של רעיון אני אשתמש בו 😄
#5 · לפני 13 שנים
RF כתב/ה:נראה לי שהטיפ הכי טוב הוא ללמוד ולתרגל מראש. בסוף מי שלא יודע לא יכול לענות נכון (אלא אם כן יש לו ממש מזל באותו יום).

לגבי ההרגשה, זה בהחלט מוכר. אני ממליץ לך לעסוק בדברים אחרים שאתה אוהב. רצוי לבלות עם אנשים אחרים, זה עוזר להפיג את המתח. כשאני מגיע לבחינה הכל כבר מאחוריי, נשאר רק לפתור את זה. באופן אישי, לי קשה עד הרגע בו מתחילים וברגע הזה הכל מתנתק ובד"כ מסתיים בסדר

תודה רבה רבה 😄 😄

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.