84 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 IsraeliTheater Add-On Project-F4ITDG
דיון

IsraeliTheater Add-On Project-F4ITDG

315 הודעות 32,358 צפיות לפני 21 שנים
#2 · לפני 20 שנים
עדיין בתהליכי אינסטולר מתקדמים...השחרור יהיה כנראה לאחר שאחזור מחו"ל...אז יש זמן...
בינתיים נוספו עוד מודלים חדשים ....ועוד כמה הפתעות...
חוץ מזה ,בקרוב עומדת להשתחרר חבילת מודלים חדשים לשטח ישראל.....נראית ממש טובה !
הייתי פעם פאלקוניסט......
#3 · לפני 20 שנים
Peled כתב/ה: ...השחרור יהיה כנראה לאחר שאחזור מחו"ל...אז יש זמן...

אל תאמינו גם לתאריך השחרור הזה 😂
......בינתיים הכנסנו את ה-Add-On לקונפיגוראשן אדיטור....ככה תהיה לנו אפשרות לבנות עוד קמפיינים(הכוונה שתהיה אפשרות ליותר משלושה קמפיינים) ...אני כבר הכנסתי לרשימה את קמפיין "מלחמת ששת הימים"(שיחליף את הקמפיין הדמיוני)....ישוחרר כנראה בשחרור השני שלנו.
הייתי פעם פאלקוניסט......
#5 · לפני 20 שנים
וואו יש פה אנשים מדהימים.... כמה השקעה.... 😁
צפה, תכנן, ופעל.
#6 · לפני 20 שנים
וואו יש פה אנשים מדהימים.... כמה השקעה.... 😁 פשוט תענוג לחזור מהצבא ולהסתכל על כל הדברים האלה....
צפה, תכנן, ופעל.
#8 · לפני 20 שנים
אני לא מתכוון לפגוע או משהו עירן, אבל עם כל הדיבורים שלך עד עכשיו לא ראינו תוצאות של יותר מכמה סקינים ואולי איזה קוקפיט שעידכונים עליו לא נשמעו חודש ואפילו חודשיים?
#12 · לפני 20 שנים
טוב אז נחכה אבל אפשר תמונה מהקוקפיט של הכפיר ? 🙄

Preflight Forums Administrator
#15 · לפני 20 שנים
ע"י (עבודה יפה) מאוד פלד, זה אדיר שיש לנו הישראלים פינה שבה אנו יכולים "לסמלץ" טיסות של חיל האויר האדיר שלנו.
אני חדש בעסק ולכן כל ההתלהבות (לא חדש ב"פאלקון" אבל בהחלט חדש פה בפורום) וגם בכל עניין "free falcon3.1+cobra1.1.1" האמת היא שאני ממש מנסה להפעיל את העיניינים אבל אני לא ממש מצליח להביא את המשחק ל"רמה סופית" תמיד צצות לי שלל בעיות אחרי ההתקנה של כל הפאצ'ים אם מישהו מעוניין לעזור לי אני ממש אשמח! אני חייב להצליח להפעיל את הזירה שלנו ושתעבוד חלק!
תודה לכולם 😎

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.