109 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 H
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית חיבור שני מסכים למחשב אחד
דיון

חיבור שני מסכים למחשב אחד

21 הודעות 2,910 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
שלום לכולם!
ברשותי מסך נוסף שאני מעוניין לחבר למחשב על מנת להציג עליו תוכנות\תמונות\עזרים בעוד שבמסך הראשי תהיה מוצגת התמונה הראשית שבה אני מעוניין.
לדוגמא : בעת טיסה בפלקון על המסך הראשי ירוץ הסימולטור ועל המסך המשני בד"חים\עזרי ניוווט או לחילופין MFD\DED.
ועכשיו לתכל'ס, איך עושים את זה?
ברשותי כרטיס מסך בעל יציאת DVI וVGA, הDVI בשימוש עם המסך הראשי ולכן האפשרות היחידה היא הVGA.
ואני בWIN-7.

תודה לעוזרים!
#2 · לפני 13 שנים
תחבר
הווינדווס מזהה לבד שיש עוד מסך.
אח"כ במסך הרזולוציה אתה מסדר את המסכים לפי המיקום שלהם.

שים לב שפאלקון נועל לך את העכבר.
אז תוכל להציג דפית אחת שאתה קובע מראש, כדי להחליף אותה צריך לעשות ALT+TAB וזה מקפיא לחלוטין את הINTERCEPT של הסימולטור (סטיק לא עובד)
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#3 · לפני 13 שנים
בפלקון לא ניתן יהיה לעבור בין בד"חים\דפיות\עזרים?

ואיך אני מגדיר הצגת MFD\DED על המסך הנוסף?
נערך לאחרונה: לפני 13 שנים · 2 עריכות
#5 · לפני 13 שנים
SOF כתב/ה:בפלקון לא ניתן יהיה לעבור בין בד"חים\דפיות\עזרים?

בעזרת ה Display Extraction שנמצא בספריית ה Bin. תסמן ב Config Editor שאתה רוצה לייצא מסכים (תחת Hardware) ואז כשתפעיל את הסימולטור ה Extractor ירוץ אוטומטית ופשוט תזיז את החלונות לאן שאתה רוצה, אתה יכול כמובן גם לקבוע לכל אחד גודל שאתה מעוניין בו ועוד כמה דברים. קח בחשבון שלייצוא מסכים צריך כרטיס טוב ועדיף ATI דרך אגב כי הכרטיסים של Nvidia מתמודדים פחות טוב עם ייצוא תצוגות. כמובן שלא כדאי להחליף כרטיס מסך בשביל זה אבל אם יש לך ATI אז עדיף.

שבת שלום לכולם 🙂

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#7 · לפני 13 שנים
אני חושב שעדיף יהיה להשתמש בכרטיס המסך המובנה (הנוסף בחלק מהמחשבים) במקום סתם להעמיס את הכרטיס הראשי... ואני לא בטוח אבל יש מצב שבכלל אפשר להתקין כרטיס מסך ישן (PCI) עם איזה 16 מגה זיכרון בשביל התענוג ולא תהיה הנחתה בביצועים.

כמובן שאני מתכוון להצגה של הנתונים בלבד על הכרטיסים האלה . הראשי ישמש כמסך המשחק...
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#9 · לפני 13 שנים
gnhrkcht כתב/ה:מה לגבי איחוד המסכים ?
זאת אומרת, שהתמונה תמרח על 2 המסכים.

זה כבר תלוי כ.מסך
ATI קוראים לפיצ'ר הזה EYEFINITY
NVIDIA הכניסו את זה רק בסדרה 6 שלהם, לא יודע איך הם קוראים לזה.

בכל מקרה,
זה גורם למסף להציג למערכת ההפעלה מסך אחד עם רזולוציה משולבת.
ולמשחק עצמו זה שקוף - הוא פשוט רואה מסך גדול.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#10 · לפני 13 שנים
i_hawk כתב/ה:[quote="SOF"]בפלקון לא ניתן יהיה לעבור בין בד"חים\דפיות\עזרים?

בעזרת ה Display Extraction שנמצא בספריית ה Bin. תסמן ב Config Editor שאתה רוצה לייצא מסכים (תחת Hardware) ואז כשתפעיל את הסימולטור ה Extractor ירוץ אוטומטית ופשוט תזיז את החלונות לאן שאתה רוצה, אתה יכול כמובן גם לקבוע לכל אחד גודל שאתה מעוניין בו ועוד כמה דברים. קח בחשבון שלייצוא מסכים צריך כרטיס טוב ועדיף ATI דרך אגב כי הכרטיסים של Nvidia מתמודדים פחות טוב עם ייצוא תצוגות. כמובן שלא כדאי להחליף כרטיס מסך בשביל זה אבל אם יש לך ATI אז עדיף.

שבת שלום לכולם 🙂[/quote]

סליחה על הבורות, אבל איפה נמצאת ספריית ה Bin?
#12 · לפני 13 שנים
אכן אבל בכל מקרה זה נמצא גם תחת ה Launcher, אני פשוט לא רגיל לעבוד איתו בקביעות אז שכחתי לגמריי שזה שם...

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#14 · לפני 13 שנים
Luncher זה לא תקייה, זה קובץ ההפעלה של הסימולטור. הרי הוא מריץ לך מסך מקדים כזה ולא מיד את הסימולטור עצמו נכון? אז במסך המקדים יש את ה Display Extraction, תריץ את זה ותקבל גישה לאופציות.

ספריית BIN נמצאת תחת הספרייה הראשית, היא חייבת להיות שם כי בלעדיה הסימולטור לא ירוץ פשוט...

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.