133 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World קורס ללימוד עורך המשימות ב DCS
דיון

קורס ללימוד עורך המשימות ב DCS

22 הודעות 2,382 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
yohay כתב/ה:תודה על הזמן שאתה משקיע בחביבות ובכשרון. לי חסר דבר מטודי קטן שנקרא "שיעורי בית". נכון שאמרת לנו לתרגל, אבל הצבתי מטוס וטנק על המפה ונעצרתי. כי אני לאיודע מה אני לא יודע.אם סוף כל שיעור תתן לנו מספר תרגילים לביצוע לפי התקדמות החומר, יהיה לי קל לדעת מה אני לא יודע. 😱
יש כאן כמה Tutorials בסיסיים:
http://www.youtube.com/user/JRainier78/videos
אם זה עוזר במשהו..
מולי
נערך לאחרונה: לפני 13 שנים
#2 · לפני 13 שנים
יוחאי,
1.בשיעור הראשון למדנו להכיר את החלק הראשון של הכלים שבאמצעותם אנחנו בונים ונבנה משימות.
2.עד יום שבת אני מקווה שאני אצליח להעלות את הסרטון הראשון בסדרה של סרטונים שאני מכין ושמראים
בדיוק איך עושים מה.
3.בלי שום קשר למה שכתבתי בסעיף 1/2 היום משעה עשר אני פנוי נוכל לקבוע ב TS ואני אסביר לך אחד על אחד.
DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק
#3 · לפני 13 שנים
Muli כתב/ה:[quote="yohay"]תודה על הזמן שאתה משקיע בחביבות ובכשרון. לי חסר דבר מטודי קטן שנקרא "שיעורי בית". נכון שאמרת לנו לתרגל, אבל הצבתי מטוס וטנק על המפה ונעצרתי. כי אני לאיודע מה אני לא יודע.אם סוף כל שיעור תתן לנו מספר תרגילים לביצוע לפי התקדמות החומר, יהיה לי קל לדעת מה אני לא יודע. 😱
יש כאן כמה Tutorials בסיסיים:
http://www.youtube.com/user/JRainier78/videos
אם זה עוזר במשהו..[/quote]

מולי ידידי,

אני ממליץ שלא להשתמש בזה העורך עבר שינויים משמעותיים (מדובר בכלל בגירסת הביטא של המשחק)מדובר בסרטונים מלפני שנתיים ממש לא רלוונטי.
טייסת 147 בפייסבוק
#4 · לפני 13 שנים
OK. טוב לדעת. תודה על המידע.
אני עצמי עדיין רחוק מבניית משימות..., עדיין קבור ב-Flight Manual ומתקדם בקצב צב עייף 🙂
מולי
#5 · לפני 13 שנים
החלק הכי מעצבן וה כשלחצת על משהו בטעות, ומרגע זה אתה כבר לא יכול לחזור אחורה ,וטעות גוררת טעות נוספת וחלונות משונים קופצים ואני מוצא את עצמי צועק: איך חוזריםםםםם?? עד שאניט סוגר את התוכנה וחוזר על הכל מההתחלה--סתם שיתפתי בתיסכולים של הבוקר חחח
"ציפור היושבת על ענף, לעולם לא פוחדת שהענף ישבר, כי האמון שלה הוא לא בענף עצמו, אלא בכנפיים."
#6 · לפני 13 שנים
yohay כתב/ה:החלק הכי מעצבן וה כשלחצת על משהו בטעות, ומרגע זה אתה כבר לא יכול לחזור אחורה ,וטעות גוררת טעות נוספת וחלונות משונים קופצים ואני מוצא את עצמי צועק: איך חוזריםםםםם?? עד שאניט סוגר את התוכנה וחוזר על הכל מההתחלה--סתם שיתפתי בתיסכולים של הבוקר חחח
יש לך את המדריך של ה-Mission Editor?
https://dl.dropbox.com/u/101119640/DCS%20A-10C%20Mission%20Editor%20Manual.pdf
בתחתית עמ' 83 יש תרגיל מעשי עם הסברים. אולי הפעם הצלחתי לעזור 😳
מולי
#7 · לפני 13 שנים
yohay כתב/ה:החלק הכי מעצבן וה כשלחצת על משהו בטעות, ומרגע זה אתה כבר לא יכול לחזור אחורה ,וטעות גוררת טעות נוספת וחלונות משונים קופצים ואני מוצא את עצמי צועק: איך חוזריםםםםם?? עד שאניט סוגר את התוכנה וחוזר על הכל מההתחלה--סתם שיתפתי בתיסכולים של הבוקר חחח

חחח קרעת אותי עכשיו
שלח לי לפרטי את הנייד שלך
טייסת 147 בפייסבוק

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.