133 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World מקזזים ב DCS: P-51D
דיון

מקזזים ב DCS: P-51D

8 הודעות 1,254 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
מישהו עובד עם מצערת X52 למקזזים של המוסטנג? הכוונה לצירים (מיפוי לחוגות).
השאלה אם המיפוי תקין. כי אצלי משום מה ציר מקזז הגה הגובה מזיז(מסובב) את ציר מקזז הגה הכיוון(אני רואה בקוקפיט איך שהוא מסתובב 😮 )
ומקזז הגה הכיוון מסובב את גלגלת מקזז הגה הגובה.
ובכלל כשאני מסובב את גלגלת מקזז הגה הגובה עם העכבר אני מקבל בכלל אפקט גלגול ממקזז הגה הגובה.
רק אצלי הבארדק הזה? אני לא מצליח לקזז זווית התקפה וגם כשאני מנסה המטוס מתחיל להתגלגל לי.
אני משתמש בסטיק MSFF2 ומצערת X52. המקזזים ממופים אך ורק ל-X52 בשאר הבקרים השורות ריקות.

פיספסתי משהו?
מולי
#2 · לפני 13 שנים
אני טס במוסטג עם המצערת של X52 ואין לי שום בעיה..
אתה בטוח שהכל מכוון בControls?
#3 · לפני 13 שנים
נשמע מוזר מאוד, אצלי אני לא זוכר בעיה כזו.
דבר אחד שהייתי מנסה - ללכת לControls ולבצע Swap Axis על הצירים של הFF.

עומדים על אחד הצירים ולוחצים Tune Axis אם אני לא טועה, שם יש את האפשרות לעשות Swap Axis, זו בעיה ידועה עם הFF בDCS.
#4 · לפני 13 שנים
עשיתי את ה-SWAP , לא ממש עזר. העסק לא עובד כמו שהוא אמור. אני ינסה לדבג את העניין עם בקרים אחרים. נראה אם משהו יתבהר.
תודה בכל מקרה.

***עריכה***
טוב, נראה שזה הסתדר פחות או יותר. שם הציר שהצבתי היה שגוי, הצבתי אותו ע"י בחירה מרשימת הצירים לבקר ולא ע"י הזזת הציר כי היה דיליי(מחשב ישן) ונראה היה שתנועת הציר לא נקלטת.
עכשיו זה הצליח 🙂
מולי
נערך לאחרונה: לפני 13 שנים
#6 · לפני 13 שנים
OK. נראה שזה הסתדר. משום מה קודם לכן כשהייתי מזיז את הציר בתיבת ה-Key/Button הוא לא היה נקלט לכן פשוט בחרתי מרשימת הצירים את זה שהיה נראה לי שמציין את אותן חוגות שאני מייעד לקיזוז. עכשיו אני יודע שהבחירה הייתה שגוייה.
משום מה אולי בגלל גיל המחשב יש דיליי בין תנועת הציר לקליטת התנועה ע"י תיבת ההוספה ב-Controls.
עכשיו נראה שזה בסדר.
מה זה מצב Simulation? שלא מסומן Game modes?

גם ברוב טפשותי התעלמתי מהפיתול הרציני של המנוע והייתי בטוח שהפיתול(גלגול) נגרם מסיבוב המקזז באותו זמן. קצת מביך 😳
פאדיחה קטנה...
מולי
#7 · לפני 13 שנים
ברוך הבא למטוס עם גלגל זנב ומנוע חזק 🙂

הSimulatoin לדעתי נמצא בטאב General, יש שם אפשרות לבחור Game או Simulation, כאשר ברור שSimulation עדיף לראליסטיות.
בנוסף יש טאב שנקרא Special, שם אני ממליץ להוריד את הAuto Rudder אם הוא מופעל.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.