133 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World איך המודל טיסה של ה P51D של DCS בהשוואה לזה של il2?
דיון

איך המודל טיסה של ה P51D של DCS בהשוואה לזה של il2?

8 הודעות 1,151 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
אהלן
יש לי בעיה כרגע להריץ il2 על המחשב העיקרי שלי בשל מספר ג'ויסטיקים ובקרים מחוברים(עבור FSX) גדול בהרבה ממה ש-il2 יודע לאכול. אז עד שאארגן את הלפטופ הישן שלי כמחשב il2 ייעודי, חשבתי להתקין בנתיים את DCS: P-51D Mustang על המחשב העיקרי(התלהבתי אחרי השאלה של איתן 🙂) . השאלה היא עד כמה מודל הטיסה של המוסטנג של DCS דומה ברמת הריאליסטיות הפיסיקאלית לזה של המוסטנג של il2, המניואל נראה מרשים הוא העתק של ספר ההפעלה האמיתי של המוסטנג כמעט 1:1.
תודה מראש
מולי
נערך לאחרונה: לפני 13 שנים
#2 · לפני 13 שנים
אהלן
המודל טיסה של איל2 1946 פורץ דרך לזמנו, ועד היום הוא טוב. אם אתה מדבר על איל2 CLOD אז הוא מעט יותר עמוק מהמודל טיסה של איל2 1946.
המודל טיסה של DCS הוא המודל טיסה הכי טוב שיש לPC.

אז לשאלתך, מן הסתם שהמודל טיסה של DCS P-51D יותר מורכב וריאליסטי מאשר של איל2, ולא רק המודל טיסה, אלא גם עומק מידול מערכות המטוס וכו..שהרי DCS הוא סימולטור Study Sim High Fidelity, ומדובר בשני סימולטורים מסוגים שונים.
מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

נערך לאחרונה: לפני 13 שנים
#3 · לפני 13 שנים
סבבה. התכוונתי ל il2 FB ונגזרותיו(כדוגמת 1946). ברור לי שמידול המערכות מורכב וריאליסטי יותר ב-DCS, רק רציתי לוודא שההטסה עצמה מצייתת לחוקי הפיסיקה כדוגמת הזדקרות מוקדמת ב-G גבוה (כמו שב-il2 במשיכת סטיק חזקה), פרצסיה ג'ירוסקופית ושאר ההתנהגויות המוכרות מ-il2.
Thanks
מולי
#5 · לפני 13 שנים
שלשום יצא לי לעשות קצת קרבות אוויר עם המוסטנג בDCS.
כמי שעושה קרבות אוויר באופן קבוע גם בIL2 גם בFalcon וגם בDCS, אני יכול לומר שהמוסטנג של DCS הוא אחד הסימולטורים עם המודל הטוב ביותר שנתקלתי בו.
המטוס מרגיש ריאליסטי בצורה מפחידה גם על הקרקע וגם באוויר, תפעול המערכות הוא תענוג שמצטרף למודל הטיסה המצוין.
#8 · לפני 13 שנים
אני חייב לציין שזה באמת אחלה סימולטור,
אני קניתי גם את הFC3 , KA-50 ודווקא המוסטנג הוא בנתיים הכי מושך אותי .
הדפסתי את כל החוברת שלו , קראתי ברובו , (כמובן שיש כמה מקטעים שעדיין לא הכי ברור לעומקו של העניין) ,
ואני מתקדם יפה בשלבים שיש.
למשל עכשיו אני בטיסה מעל נהר , בכמעט חושך, וצריך לעבור בין השערים הוירטואלים - וזה אפשר רק אם ממש טסים ושולטים בכל הצירים כולל הדוושות . כ י ף !

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.